Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente īn Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

imbaplayer 31-12-09 10:38

Re: Accidente īn Neamţ

4 Attachment(s)
al meu... ce a mai ramas :D

ThunderRa 31-12-09 11:22

Re: --=Īntālniri săptămānale=--

Magulitor articol...

aleks 31-12-09 11:53

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2936158)
Magulitor articol...

Da, şi stupidă observaţia de final: că omul īncă are permis. Păi normal că are, pentru că aşa prevede legislaţia, permisul nu se ridică īn funcţie de impresia artistică lăsată martorilor incidentului.

ThunderRa 31-12-09 12:07

Insa, cel putin teoretic, dreptul de a conduce se bazeaza pe capacitatea fizica si psihica a asprantului de a nu constitui un pericol public la volanul masinii sale. :P
Oricum ziaristii scriu ca sa vanda ziare, nu sa relateze ce s-a intamplat de fapt.

aleks 31-12-09 12:09

Sigur, pe gheaţă şi cu puţină experienţă toţi am pierdut controlul maşinii.
Unii au scăpat fără incidente, alţii au ajuns subiect de ştire, fiecăruia cum i-a surās (sau nu) norocul īn ziua aia :)

ThunderRa 31-12-09 12:15

Sau poate sunt si altii care-s in stare sa nu apese acceleratia prea tare cand stiu bine ca drumul e plin de gheata... Nu poate cineva sa-mi spuna ca l-a "surprins" gheata sau poleiul in decembrie. Sunt alte zeci sau sute care au fost pe acolo si n-au avut nicio problema. Nu crezi? Nu tine de noroc. Vad ca avea si cauciucuri de iarna (Semperit Speed-Grip) deci stia foarte bine cum sunt drumurile.

aleks 31-12-09 12:36

Mnah, e bine că tu n-ai avut niciodată un incident din vina ta, eu am mai fost vinovat de excese şi am mai şi greşit cānd am apăsat acceleraţia, am plătit pentru asta şi nu mă ascund după deget :)

ThunderRa 31-12-09 12:40

Am avut destule incidente, niciunul din bravura sau din prostie. Pe acceleratie apas si eu destul de tare (poate mai tare decat multi altii) dar o fac cand sunt sigur pe mine si pe masina si mai ales in cadru organizat. Pentru descarcare de adrenalina nu folosesc drumurile publice si in rest sunt unul dintre cei care adapteaza viteza si stilul de condus la starea drumurilor.

aleks 31-12-09 12:44

Eşti un norocos, ai vārsta cānd deja gāndeşti cu mintea nu cu sāngele pulsānd, el un copil (tembel) care şi-a īnvăţat (sper) lecţia īntr-un fel tare neplăcut :)

26WRC 31-12-09 12:45

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2936341)
. Pentru descarcare de adrenalina nu folosesc drumurile publice si in rest sunt unul dintre cei care adapteaza viteza si stilul de condus la starea drumurilor.

dar ce folosesti?

ThunderRa 31-12-09 12:46

Problema e ca de la 18 ani (cand nu aveam "mintea" de acum) participam la raliuri in cadru organizat. Nu-i inteleg pe vitejii astia care in loc sa se deplaseze pana la Bacau sa accelereze un cart, prefera sa-si riste sanatatea (eventual si a altora) pe drumurile noastre.

ThunderRa 31-12-09 12:47

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2936354)
dar ce folosesti?

Recomand carturile. Ai incercat?

aleks 31-12-09 12:48

Drumul pānă la Karting costă, kartul costă şi el, īl faci de 1-2 ori pe lună, la volan eşti tot timpul, tot pe banii ăia :)
Eşti norocos că ai participat la etape organizate, serios :)

ThunderRa 31-12-09 12:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2936367)
Drumul pānă la Karting costă, kartul costă şi el, īl faci de 1-2 ori pe lună, la volan eşti tot timpul, tot pe banii ăia :)
Eşti norocos că ai participat la etape organizate, serios :)

Pe atunci ACR-ul era altceva (perioada 1995-2002) si era relativ simplu sa "alergi" in cadru organizat. Pacat ca nu am dispus de finante ca sa si raman in domeniu si nici nu vedeam asta ca pe o cariera. E drept ca nici nu eram asa de bun :) dar nici la coada. Exista si acum Cupa Dacia Logan pentru pasionati... si costurile nu sunt mari deloc.

Teo MTM 31-12-09 12:54

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2936374)
Pe atunci ACR-ul era altceva (perioada 1995-2002) si era relativ simplu sa "alergi" in cadru organizat. Pacat ca nu am dispus de finante ca sa si raman in domeniu si nici nu vedeam asta ca pe o cariera. E drept ca nici nu eram asa de bun :) dar nici la coada. Exista si acum Cupa Dacia Logan pentru pasionati... si costurile nu sunt mari deloc.

Am fost şi eu la karting şi nu se compară adrenalina de acolo cu cea din trafic !

ThunderRa 31-12-09 12:55

In ce sens? Nu are cine sa te injure sau nu are cine sa-ti ia fata? :) Atunci iti recomand o gasca mai mare si cat mai pestrita :) Daca vrei te iau cu mine si cu prietenii mei sa vezi cum e. Suntem majoritatea cam "ruginiti" dar inca ne mai distram destul de bine.

Teo MTM 31-12-09 13:03

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2936385)
In ce sens? Nu are cine sa te injure sau nu are cine sa-ti ia fata? :) Atunci iti recomand o gasca mai mare si cat mai pestrita :) Daca vrei te iau cu mine si cu prietenii mei sa vezi cum e. Suntem majoritatea cam "ruginiti" dar inca ne mai distram destul de bine.

Ms pt invitaţie, dar am un teanc de diplome de karting ... probabil de acolo sunt şi aşa de "vitezoman" ... dar e altceva cānd auzi un motor turat care te īmpinge īn scaun şi un kart ! Am avut şi eu un incident mai grav de m-am văzut şi la Pro TV ( Cascadorie pe Bd Traian ) prin 2007 şi nu recomand nimănui să apese pedala prea tare mai ales prin oraş !

ThunderRa 31-12-09 13:09

Hmm... nu stiu ce motoare esti tu obisnuit sa turezi ca sa obtii senzatii mai mari ca in cart. Sau poate depinde de gust.
Cat despre teancul de diplome, nu cred ca ne-ar deranja decat daca le punem pe traseu, si nici atunci :) S-ar putea sa ai surprize legate de amicii mei si numarul de diplome...

imbaplayer 01-01-10 12:25

e al 2-lea in care masina ajunge intr-o stare asemanatoare..
erau 6 grade, nu era polei sau gheata pe carosabil,
doar pe margine. a depasit ziarista, a intrat putin pe banda mea, am tras dreapta sa nu intru in ea, am intrat pe zapada...asta e, faptul e consumat.
https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...iat-marea.html celalalt accident avut in primavara

stefan_88 10-01-10 22:17

6 Attachment(s)
Un accident in P-ta Kogalniceanu ...
Cauzele ..viteza si carosabilul umed , din cate am inteles de la politie ... soferul s-a lovit destul de bn la cap ...
Attachment 1258070Attachment 1258071Attachment 1258072Attachment 1258073Attachment 1258074Attachment 1258075

valy_04TRR 10-01-10 22:25

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2964680)
Un accident in P-ta Kogalniceanu ...
Cauzele ..viteza si carosabilul umed , din cate am inteles de la politie ... soferul s-a lovit destul de bn la cap ...
Attachment 1258070Attachment 1258071Attachment 1258072Attachment 1258073Attachment 1258074Attachment 1258075

naspa tare cu vremea asta urata...
si ceva offtopic :D afis cu intrunirea NSL pe cosul de gunoi :))

heyladies 10-01-10 23:49

ai fost rapid cu accidentul :)

FLAME 11-01-10 09:43

sambata la girov a mai fost un accident....un sofer de microbuz venea dinspre tupilati,iar la girov cand sa o ia la dreapta probabil nu a mai vazut indicatorul STOP ori a franat tarziu si a intrat in sant(spoiler,far,un pic tabla deformata).noroc ca nu l-a acrosat pe vreunu care venea dinspre Piatra

SisQuo 12-01-10 11:11

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 2964995)
ai fost rapid cu accidentul :)

cred ca l-a fotografiat inainte sa se produca

SisQuo 12-01-10 11:41

"O femeie de 83 de ani, din comuna Agapia, a murit, ieri dimineaţă, după ce a fost victima unui accident de circulaţie. Nenorocirea s-a petrecut la ora 7,25, pe Drumul Naţional 15, īn satul Săcăluşeşti, din comuna Agapia, īn următoarele īmprejurări. "Īn urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, īn timp ce I. Gheorghe, īn vārstă de 36 de ani, din comuna Răuceşti, conducea un autoturism, pe DN 15C, la intersecţia cu DN 15 - Agapia, a surprins şi accidentat mortal pe A. Ana, de 83 de ani, din comuna Agapia, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile", a declarat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvānt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ. Cadavrul bătrānei a fost transportat la morga Spitalului Tārgu Neamţ, pentru necropsie şi stabilirea cauzei medico-legale a decesului. Cercetările sunt continuate de Poliţia Tārgu Neamţ, sub aspectul săvārşirii infracţiunii de ucidere din culpă."
sursa: http://www.realitateamedia.ro/articol/Eveniment/9856/

P.S. Cum adik : "se deplasa pe mijlocul părţii carosabile" ?
P.S.2 Eu fac naveta zilnic (cand sunt acasa) intre Piatra si Targu Neamt si cand termin noaptea e plin drumul de carute, si persoane pe partea carosabila-gen:las ca masina are sofer si frana.

FLAME 12-01-10 14:41

Quote:

Originally Posted by SisQuo (Post 2969242)
P.S.2 Eu fac naveta zilnic (cand sunt acasa) intre Piatra si Targu Neamt si cand termin noaptea e plin drumul de carute, si persoane pe partea carosabila-gen:las ca masina are sofer si frana.

sau mai rau persoane care is baute si merg pe 7 carari si numa te trezesti cu ele in fata masinii

SisQuo 12-01-10 15:50

nu uitam de carute cu 2 cai frumosi , maxām şasă

heyladies 14-01-10 20:10

ha ha:P adica pozele au fost puse la 3-4 ore dupa accident.

DarkNight_Racer 15-01-10 21:13

Da ce nu au luat masinile de acolo? dupa accident?!

heyladies 18-01-10 18:38

nu trebuie decat mai multa atentie in timp ce citesti :) "ha ha:P adica pozele au fost PUSE la 3-4 ore dupa accident. "

TittyTex 29-01-10 02:32

...le-au lasat sa vino politia :twisted: sa...faca poze !!! :))!:))!:))

adi01 07-03-10 21:55

4 Attachment(s)
>:) Manopera mea....

Incidentul a fost cam asa :

Luni 01.03.2010 Ora 08:20 ... ma indreptam spre Tg Neamt .
Ceata foarte deasa iar pe jos umezeala mare de tot ... Pe DN15C in comuna garcina , inainte de troita de la almas , o masina a franat brusc si a virat stanga spre almas ( probil a uitat ca trebuia sa o ieie pe acolo cine stie ) , in spate un Opel astra G caravan cand a vazut ca tipul din fata a franat si a luat curba , el a franat brusc si a oprit motorul , din spate o Skoda Octavia ( DOTATA CU ABS ) a franat brusc si milimetric a oprit de curul Opelului , Eu neavand Abs am franat si m-am dus sania in curu Skodei pe care am proiectat-o si in opel. Din cauza franei bruste m-am bagat cu botul sub curu skodei si am ridicat-o pe sus :)
Rezultatul a fost amenda mie ( ca deh .. eu am fost ultimul si nepastrarea distantei regulamentare - 120 RON in 24 de ore si 3 Puncte penalizare ) Masina mea stricata ( motorul nu a fost afectat , doar radiatoarele s-au mutat din loc si furtunul de la intercooler sugrumat ca nu se mai tura , dar l-am desugrumat si am mers cu ea pe roti inapoi in oras ) , la skoda i-am distrus spoilerul , toba , tava de la portbagaj indoita , farul , semnalizatorul , capota , portiera . la opel doar spoilerul spate , stopul stang si haionul un pic indoit. toate aveau casco oricum , RCAul meu plateste .

P.S. Primul accident din viata mea :) halal martisor mi-am facut :D

buddy_lexx 08-03-10 12:29

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 3158289)
>:) Manopera mea....

Incidentul a fost cam asa :

Luni 01.03.2010 Ora 08:20 ... ma indreptam spre Tg Neamt .
Ceata foarte deasa iar pe jos umezeala mare de tot ... Pe DN15C in comuna garcina , inainte de troita de la almas , o masina a franat brusc si a virat stanga spre almas ( probil a uitat ca trebuia sa o ieie pe acolo cine stie ) , in spate un Opel astra G caravan cand a vazut ca tipul din fata a franat si a luat curba , el a franat brusc si a oprit motorul , din spate o Skoda Octavia ( DOTATA CU ABS ) a franat brusc si milimetric a oprit de curul Opelului , Eu neavand Abs am franat si m-am dus sania in curu Skodei pe care am proiectat-o si in opel. Din cauza franei bruste m-am bagat cu botul sub curu skodei si am ridicat-o pe sus :)
Rezultatul a fost amenda mie ( ca deh .. eu am fost ultimul si nepastrarea distantei regulamentare - 120 RON in 24 de ore si 3 Puncte penalizare ) Masina mea stricata ( motorul nu a fost afectat , doar radiatoarele s-au mutat din loc si furtunul de la intercooler sugrumat ca nu se mai tura , dar l-am desugrumat si am mers cu ea pe roti inapoi in oras ) , la skoda i-am distrus spoilerul , toba , tava de la portbagaj indoita , farul , semnalizatorul , capota , portiera . la opel doar spoilerul spate , stopul stang si haionul un pic indoit. toate aveau casco oricum , RCAul meu plateste .

P.S. Primul accident din viata mea :) halal martisor mi-am facut :D

si tu o faci pe casco? felicitari :))

RapJustin 09-03-10 10:26

3 Attachment(s)
Un cadou de 8 Martie pt o doamna:):)

razvan1485 09-03-10 10:42

frumos cadou :D

DarkNight_Racer 11-03-10 11:18

E bine k era doar dacie!

SisQuo 13-03-10 17:59

7 Attachment(s)
Salut...am nevoie de niste sfaturi
Aseara, noapte, polei, intr-un sat din neamt ma indreptam spre Targu Neamt. In fata mea, o dacie veche iese din curba pe contrasens patinand pe diagonala si m-a izbit in plin si m-a proiectat intr-o fantana. Am luat fantana frontal si am reusit sa o mut din loc. Aveam vreo 20 la ora pentru ca era gheata pe jos; eu reusisem aproape sa opresc masina; se vede pe kilometrajul blocat ca e aproape 0...dar neavand unde sa ma feresc nu am putut evita impactul.
Distractia de aici incepe: stiu ca nu e necesara prezenta politiei daca nu sunt victime, dar avand in considerare gravitatea accidentului si faptul ca soferul vinovat recunostea pe jumatate vina, am sunat la 112. M-am izbit de un bloc de gheata, un "Operatorul 11" imi spune legea si ca nu are ce face, nu trimite nici un ofiter la fata locului. Dupa 5 minute de certuri la telefon reusesc sa chem un politist. A venit, a constatat fapta si a plecat (dar nu inainte de a ma mustra ca l-am deranjat fara sa fi fost nevoie), ramanand sa ma descurc cu vinovatul.
Ziua 2: Ma intalnesc cu vinovatul...masina lui e trecuta pe o biserica pe vechi din suceava si asigurare Carpatica....sa mooooor.
Acum e sambata si nu am cum sa vorbesc cu nici un reprezentant al casei de asigurari respective, DAR vorbind cu alti reprezentanti ai altor agentii de asigurari, TOTI m-au avertizat ca "asigurari Carpatica" e in inslventa si nu a platit nici o dauna pana acum. Am cautat pe forumuri diverse si 99,9% din patitii care au ajuns la ei s-au intors cu mainile goale. Ori ca nu platesc pentru ca ei cer repararea si nu inlocuirea pieselor...dar din poze se vede clar ca nu prea ai ce repara din piese. Am inteles ca ,,,Carpatica are ca si service-uri agreate numai "chioscuri" de mecanici.
Daca stie cineva, concret ce este de facut, sa imi confirme/infirme ceva, rog sa imi spouneti...poate aveti vre-un sfat legal, poate stiti ceva concret.
Cineva imi spunea sa dau in judecata persoana si ea la randul ei cheama in judecata firma de asigurari...dar sincer, stiu cat dureaza un proces...timp in carer nu stiu cine plateste reparatiile si cat dureaza un proces.
Am rugamintea sa nu postati vorbe goale decat daca stiti sigur ceeea ce spuneti.
Multumesc

askhy 13-03-10 22:19

Nu poti face decat in singur lucru, daca vinovatul nu are asigurare, il dai in judecata, te judeci cu el o buna perioada si o sa obtii hotarare judecatoreasca prin care el o sa iti plateasca despagubirea... sau daca asigurarea e valabila, te duci pe asiguarea lui la orice service, iti repari masina, si teoretic Carpatica o sa iti achite 80% din dauna, dar nu platesc despagubiri, o sa iti dea o suma modica, dupa care trebuie sa dai in judecata compania de asigurari, deci.... nervi de otel

Eu te asigur ca Carpatica asig nu despagubeste, ceea ce mai poti face e o cale nelegala, il pui pe neavinovatu sa isi faca asigurare in alta parte, asteptati o perioada, si dupa va duceti sa constatati accidentul pe noua polita ;)

ThunderRa 14-03-10 12:47

Sau... iti faci masina pe CASCO si-i lasi pe cei de la asigurari sa recupereze banii de la Carpatica. Apropo... de ce draq mai exista astia pe piata? Eu a patit o chestie identica si ma felicit ca aveam CASCO la Allianz.

1.9Diesel 14-03-10 20:04

Pff si eu am la carpatica asigurare ....Mai e 1 luna si expira ...sper sa nu fie probleme in luna asta .

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning