![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Salutare alllllll!!!!!!!!!! ia k am ajuns si eu sa ma inreg. p 4TuningRo :D valib mai ai mha la oltcit ? ?? :shock:
|
Quote:
tu care mai esti? nume?prenume?scuter/rabla? o poza la topicu` cu poze? hai ca io te stiu...da restu`:))) |
1 Attachment(s)
Nhoa bine hai sa ma si prezint my name : SOROS DANIEL age: 17 . frate cu BH-12-ZEU si stau in acelasi oras (municipiu :)) ) cu valib (Oltcit Power) cica :lol: am si eu un scuteras :lol: deocamdata pan` la anu ce dau de permis dupa aceea m`ioi lua si eo un amarat de bmw ursuletz ........:evil:
|
Quote:
BH 12 ZEU = S.O.R.O.S. :lol: mai schimbi mult scuterele alea? zici ca is femei...:lol: :lol: de ce nu pui poza cu scuteru` tau?:lol: :lol: |
Quote:
|
welcome in da club
|
ce nu face un om pentru un amarat de sticker:):):)
P.s: horguemtuning...nu te-am uitat cu stickeru, doar ca nu am avut inca 5min libere. |
Hello SOROS
|
Quote:
poze la topicul cu poze;) zi si la frate'to:lol: |
BH 12 ZEU poze la topicu cu poze (valib) :lol:
~Live To Ride Ride To Live ~ |
Mersi VALIB pentru ajutor!
|
Cineva ma poate ajuta cu virtual tuning sau cu programe virtual tuning?
|
Pai de obicei pruncii astia talentati lucreaza in Photoshop.. mai uita-te pe topicurile de profil, si roaga pe careva sa iti lucreze poze :D
|
vazut ieri seara in Nojorid...BH xx GAE ....
stau in duba...aud bubuind niste basi...tot mai tare...tot mai tare... ies din duba...vad ca vine ceva masinutza verde din care bubuie muzica... vad numarul...nu imi pica fisa... trece masina...ii vad spatele..*****ie Infect...ma uit iar la numar...si imi pica fisa! am vrut sa ma duc pana la tine nenea...da am vazut ca erai grabit. :) maybe next time:) |
:D :D D-l face parte din "grupul soferilor grabiti"...:D ,asa k data viitoare sa fii p faza!
|
Quote:
de-abia s-a urcat in masina...deja vorbea la telefon:lol: data viitoare ma arunc in fata masinii:lol: :lol: :lol: |
te rog sa stai departe d Suzie!!!!Klar????:D
|
Hehe, cine e Suzie ? :D
|
e masina lu` tanti trixi
:):) suzuki swift... = ... suzie:) |
Aaa, nu m-am prins :D Hehe, dragut nume... eu mi-am botezat loganul Fabienne.. nume senzual de frantuzoaica :D
|
al meu oltcit e botezat 'rabla'...ca deja ma seacaaaaaa
nu stie careva un oltcit ieftin rau de tot, cu actele la zi? ma intereseaza pt recarosare, si am nevoie doar de contra-aripa cu seria, si seria motorului. |
...la mine era usor..k s-o aratat rpd numele!!!Vad k s-a explicat deja!:D
|
Quote:
|
deci nenea cu zamfira verzuie iar lipsesti vineri :( (my "bro" zafira is messing again) cand sunt eu nu ii el noah ce sa faci ata ete ofof mai mai ce sa faci la toti ni greu cum stai nenea cu usile???:D:D azi ma duc dupa pleoape eeeee
|
Quote:
|
Gizas, pe ce lume traiesti ? :D:D:D
|
hello,everybody!!
intamplator am dat peste site-ul asta si e super-misto:) sunt din oradea,am 20 ani,studenta,.....si ca voi toti,foarte pasionata de masini ... nice to meet you..:) |
...nice to meet you,too!!!:D
te asteptam,la "tipe la volan".... |
Quote:
|
Quote:
|
salutare oameni buni!
ma numesc Lory, sunt baiat din oradea, shimi plac la nebunie masinile, in primul rand Lada (seria clasica), VW, Fiat (mai ales tipurile din '60-'70), shi masinile americane (muscle cars si lowriders). Si de unde vine iubirea cu Laditze? pai un vecin in anii '90 aducea din Ungaria multzime de Lade in tzara (mai ales modelu 1200), mai apucam si io sa stau la el in masina, si ce sa zic, conducea ca un nebun...facea si el "drifturi" in curbe, facea viraje cu frana de mana, etc. putetzi sa va dati seama eu cu capul de 12-13 ani eram incantat, si inca atunci mi-am promis, ca o sa fiu si io proprietar de Lada. Carnet cat.B posed, masina personala nu am, o mai conduc Loganu' lu tata. Sper ca pan' la vara o sa am buget ptr. un Lada 2107 (vasorru kocka :twisted:)(pt care nu stitzi modelu),shi dupa o sa urmeze modificarile pe el. |
Quote:
|
hori tu nu simtzi nevoia sa te prezintzi?!
|
Quote:
|
Quote:
|
hehe...another Hori :)...welcome :)
tu nu ai cumva Polo ala verde cu nr HOR? |
ba da ! :)) buna piupal from oradea ... eu sunt Hori si ma bucur ca-s oradean ;) si nu am cu ce sa ma laud decat un amarat de polo simplu si curat :) ... BIG_mafia e bine ? :D mersi horicutz :) bine v-am gasit asa :D
|
Quote:
|
n`as zice chiar simplu...e super frumos facut...tata are unu identic numa ca ii negru :)...peace! :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning