![]() |
Re: Machete stock!
Quote:
salut, care ferrari te intereseaza? si ce ai tu de dat? :D |
Andrei dak vrei sa facem urmatoru schimb iti dau asa : lamborgini murcielago Burago , shelby series 1 Burago , corvete 2004 Burago , impreza sti cu faruri rotunde Burago , lamborghini countach 5000 Burago , Porsche 911 Carera Burago , toate 1/43 , toate cu modificari frumoase ....pe wrx sti wrc .....
|
Quote:
Ce scara e Subaru WRC si ce ai vrea pe el? |
Quote:
|
29 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva mai multe poze;) sper sa va placa cele din poze sunt la scara 1/18 mai am si la 1/24 dar cu alea o sa revin mai tarziu;)
|
BAIETI VA ROG SA PUNETI DATELE COMPLETE ALE MACHETELOR
Producator-Scara-Marca si model daca e posibil si mai putine pe zi ca sa le adimaram incet incet;) Asa stam toti in armonie. Va multumesc :-P |
REGULAMENT : Citez ""Acesta este un topic cu modele stock, modele mai rare ..etc..! Aici puteti prezenta modele voastre, unul pe rand! Se pot da pareri despre modelul fiecaruia! ( sunt incluse numai masini si motociclete, si va rog nu puneti jucarii cumparate cu 1 leu ) Specificati scara/fabricantul...pentru inceput, va prezint unul dintre modele mele: Ferrari F40 1987; 1/18 fabricat de Bburago !
ps: cu timpul o sa va prezint toata colectia! Puneti maxim 2 masini pe zi!"" |
ok ok scuze asa am sa fac de acum;)........
|
4 Attachment(s)
Suzuki GSX R750, 1/18, Bburago (nu o mai am, am facut-o cadou)
|
7 Attachment(s)
Noua mea achizitie.. .. Mitsubishi EVO VIII ... scara 1/43.. .. . am cautat foarte mult un EVO si nu am gasit.. si azi am gasit in sfarsit. producatorul este Mondo SpA Italia .imi pare rau pentru claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul ..
|
Quote:
|
multumesc..:)
am cautat mai mare dar nu am gasit..:( .. imi pare rau dar acuma trebuie sa ma multumesc si cu asta ...:) era frumos dak gaseam mai mare. |
Quote:
Ne dam? am si eu unu rosu revin cu poze in scurt timp! |
7 Attachment(s)
revin cu poze mai clare la gto :)
si la CLK GTR 1/24 ... |
42 Attachment(s)
Salutare !
Revin cu gasca Lamborghini dar cum regula e 2 pe zi o sa ma conformez ... 1. Marca: LAMBORGHINI Model: MIURA Scara: 1/18 Fabricatie: BURAGO 2. Marca: LAMBORGHINI Model:JOTA SVR Scara: 1/18 Fabricatie: KYOSHO |
8 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer EVO8 1:43 Welly |
Andrei ti-am pus flebetea pe net !!! (jota)
|
am vazut.... :D
nu cred ca nu va fi numita cea mai faina macheta!!! E deja acolo, EaGle a avut grija:-) |
Quote:
|
asta este superb. felicitari proprietarului;)
Marca: LAMBORGHINI Model:JOTA SVR Scara: 1/18 Fabricatie: KYOSHO Nu mai copia posturile...da QUOTE ca de aia e pus acolo, coman razvan Fi mai bun Razvy :lol: , Eagle |
3 Attachment(s)
Pun si eu o macheta p care cu greu am reusit sa o fac rost. O am de la un var. Mi-a dat-o dupa lungi rugaminti. Este de la SHELL. 1/18
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
BMW e24 ///M 635 CSi
_________________________ Scara: 1/18 Producator: AUTOart Detalii: Interior mochetat, se deschide capota, usile, portbagajul, discurile se invart si etrierul sta pe loc, interior si portbagaj mochetat, directia functioneaza, centuri de siguranta.. etc.. |
E ffff tare BMW e24 ///M 635 CSi. Imi place la nebunie :X
|
Andrei...sti unde s-o pui ;)
|
Cristi: ms.. si mie.. imi place prea mult.. :D
EaGle: mda... sa caut cateva poze bune si o pun.. ms :D |
mie imi plac pozele :mrgreen:
si masina :shock: |
Quote:
|
39Euro redusa de la 69Euroi.. pe AUTOart e 2.200.000Lei..
Mersi.. |
2 Attachment(s)
Model:Mazda RX-8
Producator:MotorMax Scara: 1/24 Pret: 28 RON Sper sa nu va suparati pe mine dar nu am apucat sa le editez..Sunt la Bucuresti si.. de..nu e ca la calc. tau.. COOMING SOON |
Quote:
|
Eu as astepta si mai multe machete.. in special un R12...Merci Razvan
|
14 Attachment(s)
Marca: PAGANI
Model: ZONDA S Scara: 1/18 Fabricatie: SOLIDO |
cat ai dat pe ea ....
?????????????????? |
Quote:
EDIT: are cineva idee unde gasesc si eu un CL W215?? 1/18 sau 1/24.. |
4 Attachment(s)
Model:Citroen 15 CV TA 1932
Producator: BBurago Scara: 1/24 Si in acelas timp..(cu scuzele de rigoare) am reusit sa editez o poza cu RX-8'ul.. |
Quote:
|
nu am bani de digitala..fac cheta de 5-6 lei sa imi mai iau ceva....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning