![]() |
Re: Masinile din ARAD
La v europeni sau americani merge faza cu cursele...dar la noi,unde se fac curse legale mai rar nu prea merge.
O masina tare te ajuta la o viteza constata cat mai mare ,la depasiri cat mai rapide... |
Quote:
|
Quote:
Incep eu: imi place senzatia care o simt la o cursa,am satisfactia ca am preparat-o cu mana mea,si ma simt foarte bine cu ea la drum(de obicei circul relaxat dar e placut sentimentul ca oricand poti schimba situatia printr-o simpla apasare de pedala ;) ) |
exact ce zicea criss mai sus.e fain sa sti ca oricand apesi pedala, masina te scoate din kakat.sint masini la care apesi pe pedala si nothing happens.asadar si prin urmare prefer o masina la care infunzi pedala si iti rupe gatu decat cerculete si drifturi si alte alea.
|
Quote:
|
si eu sunt de parere k masina trebuie sa fie puternica pt a te ajuta la depasiri si intradevar at cand calci pedala e o adevarata placere sa simti k te baga in scaun....
|
Quote:
|
Pt ce masina tare?Pentru a ma deplasa de la A la Z cu o viteza constata cat mai mare,pentru a avea siguranta in situatii critice de depasire,sau cand am chef sa acaparez atentia celor de pe margine cu sunetu motorului .....nu sunt adeptul celor 400m..e cam aiurea sa faci o masina exclusiv pt 400 m.La liniute trebe sa ai o masina preferabil supraalimentata,si posesoru sa fie mecanic,sau sa aiba o vasta cunostinta despre mecanica,nu e bine sa te bazezi pe mecanici..cum e zicala....Daca F**I trebe sa si repari.
|
Centura de siguranta salveaza vietii :)
|
Quote:
Sa mai interb cati ani ai sau cate posturi vrei sa faci?:lol: Nah...bine ai venit pe la noi.:-) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ontopic :arrow: |
a cui masina asta ????
|
wow ! beton porcushoru ! :) am trecut shi eu recent prin zona aia...dar nu am vazut decat nishte Cayenne...nici un 911.
|
l-am vazut azi pe centru. proprietaru mai are si un Touareg V10 TDI :)
|
Quote:
|
arata bine bmw...imi plac mult jentile :shock:
|
Inca o masina din ARAD care va fi prezenta la cursele LEGALE :arrow:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=79 |
nu vrea nimeni sa aduca in arad un s14a pe care il am eu si vreau sa il vand urgent ????
|
ce dracui e asta tanc ????
|
Ce masina oribila...:x
|
Mie nu-mi place ....daca proprietarului ii place s-o conduca sanatos si sa se bucure de ea.
|
Ca sa faci un tuning frumos nu iti trebe doar bani....mai conteaza si sa ai si bun gust
|
cu geamurile alea micite ce vroia sa faca, sa o dea in H2 ? fiecare cu cei place
dar de aceea tot cred ca e cea mai proasta masina kid de pana acum, nu ma refer la calitatea lucrarii ca acolo no comment |
Quote:
si cam care ar fi motivul? sau consecintele? |
pruncutz esti consemnat iti luam bitza !! :))
|
Quote:
|
Quote:
|
:) :) :)........
|
ceva show maine stiti ceva
|
da...o fi...cu monster-truck-urile alea de pe strand..shi cu dragsterele.
|
cand o fii asta ?
|
Quote:
|
cine vine eu ma duc
|
Quote:
|
bun ne intilnim acolo.....
|
va salut din dragsteru meu de dacie ! o sa ma urc peste jeepanele alea cu dacia shi o sa urlu ingrozitor de bere(tare) urmand sa desfac shi sa savurez o bere...TVR1 :lol:
|
De-a dreptu hidos Jeep-u.........
Parca e din vreun desen animat din ala japonez, ca numa aia concep niste aratanii imposiile.............:zombie: |
wooow despre jeep-ul ala nu pot sa zic nimic dar nu stiam ca exista oameni care se trezesc dimineata si zic bai hai sa ne batem joc de un jeep...se pun oamenii in jurul mesei pa la pimp my ride si zic..."eu vreau sa optez pentru bodykit-ul (urat cu spume) care nu l-as pune nici pe bicicleta", foarte bine!! altul zice "eu o sa bag niste jante care pur si simplu o sa pice pe masina asta ca dracu", wooow foarte tare, si la care vine unu care inca nu se trezise si zice "....hmmm....mdaaa...eu o sa o fac candy green", dar omul adoarme asa ca job-ul cu vopsitul o sa ii revina amicului lor care si-a pierdut vederea in urma cu 7 ani...
acum puteti privi rezultatatul... good job guys from kid tuning you've done it again!! pe tipii astia pot sa ma bazez ca nu ma vor dezamagii niciodata, felicitari pentru realizare...care sincer pare o masina a viitorului dintr-un film de actiune din anii 75, care probabil trebuia sa fie produsa in masa in 94 sau ceva in genul, doamne cat de urat! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning