Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

dolb 22-06-09 13:55

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2427979)
Este o mare prostie sa stai sa iti reinstalezi Windows-ul din cauza WGA-ului (Windows Genuine Advantage)...ca solutie de moment v-am atasat un programel care va ajuta sa eliminati avertizarea...sa nu va mai streseze. Private me...daca aveti alte situatii :)

am rezolvat deja treaba cu Sasha si am explicat si eu ca e o prostie sa reinstalezi win-ul ! :D

Ingerasul99 22-06-09 15:49

Mi-a aparut o data wga ala , dar mi-am bagat un programel si s-a dus, acum ma pune sa-l instalez , e enervant ca de fiecare data cand aprind pc-ul , tre sa ii dau close.Ce pareri aveti?

andi_cimpean 22-06-09 17:08

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2428365)
Mi-a aparut o data wga ala , dar mi-am bagat un programel si s-a dus, acum ma pune sa-l instalez , e enervant ca de fiecare data cand aprind pc-ul , tre sa ii dau close.Ce pareri aveti?

pai scrie exact asa in pagina de cautare Google: "cum sa scapi de WGA"...si te cauti diverse solutii pana ajungi la una care te pune sa iti deschizi un notepad si sa copiezi ceva in el si sa il redenumesti...bla bla..*****ie acolo.

Ala sigur merge ;)

Ingerasul99 22-06-09 18:31

1 Attachment(s)
Uite ca nu a mers aia cu schimbatul numelui. Pun un print screen sa vedeti si voi ce ma streseaza!

clawmvp 22-06-09 18:56

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 2427878)
nu..nu umblu in bios..dar paote s-a dezactivat singura..cum fac sa vad?? stoik_george06 e id meu..sa numai poluam topicu.astept add

poate fi si de la microsoft uua bus driver

daca ai sp2 instaleaza asta :
http://claw.0x0.ro/xD/hdaudio-/kb888111xpsp2.exe
si spune-ne ce s-a intamplat.
daca ai sp3 urmeaza pasii de aici ca sa faci modificarile necesare in regedit :
http://boredsysadm.blogspot.com/2008...-hd-audio.html
apoi instaleaza patchul si revino cu un reply :)
Bafta

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2428833)
Uite ca nu a mers aia cu schimbatul numelui. Pun un print screen sa vedeti si voi ce ma streseaza!

dai cancel daca poti, ca sa intri in windows , dupa care downlodezi asta :

http://claw.0x0.ro/xD/wga-/wga.v1.9.9.1.rar

dezarhivezi si rulezi installer.bat si ai scapat.
ps: arhiva contine o versiune crackuita a programului din screenshotul tau.
Bafta

Ingerasul99 22-06-09 19:53

Mda, se pare ca nici varianta ta nu a mers, sa il instalez si dupa sa incerc variantele voastre din nou?

dolb 22-06-09 20:36

pana la urma, FLAME..ti-ai rezolvat problema cu welcome screen?

FLAME 22-06-09 20:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2429217)
pana la urma, FLAME..ti-ai rezolvat problema cu welcome screen?

nu :( la fel imi apare..alea erau bifate acolo :-?

pHlow 22-06-09 23:24

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2429260)
nu :( la fel imi apare..alea erau bifate acolo :-?

Deci... intra in start-> run si scrie control userpasswords2 apoi apasa pe userul care vrei sa intre automat. si deselecteaza "Users must enter a username and password to use this computer". Da apply , un restart si aia e

xenon_bn 22-06-09 23:53

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2429105)
Mda, se pare ca nici varianta ta nu a mers, sa il instalez si dupa sa incerc variantele voastre din nou?

incearca si asta

Pe scurt: Īn directorul Windows\system32 se află 2 fişiere WgaLogon.dll şi WgaTray.exe. Se redenumesc (nu se pot şterge) aceste fişiere (de exemplu īn WgaLogon.old şi WgaTray.old) şi apoi restart

Ingerasul99 23-06-09 10:43

Quote:

Originally Posted by xenon_bn (Post 2429644)
incearca si asta

Pe scurt: Īn directorul Windows\system32 se află 2 fişiere WgaLogon.dll şi WgaTray.exe. Se redenumesc (nu se pot şterge) aceste fişiere (de exemplu īn WgaLogon.old şi WgaTray.old) şi apoi restart

Asta a fost primul lucru care l-am facut!

dolb 23-06-09 10:47

eu nu va ajut pe cei care nu sunteti atenti.

akaware 23-06-09 11:03

1 Attachment(s)
[QUOTE=clawmvp;2428936]poate fi si de la microsoft uua bus driver

daca ai sp2 instaleaza asta :
http://claw.0x0.ro/xD/hdaudio-/kb888111xpsp2.exe
si spune-ne ce s-a intamplat.
daca ai sp3 urmeaza pasii de aici ca sa faci modificarile necesare in regedit :
http://boredsysadm.blogspot.com/2008...-hd-audio.html
apoi instaleaza patchul si revino cu un reply :)
Bafta

Poi..am incercat sa instalez programu..si imi da eroarea asta..cred k tre sa instalez windowsul iar..

clawmvp 23-06-09 13:32

asta e prima oara cand o vad :) , spatiu pe disk ai ? incearca sa salvezi patchul pe alta partitie si incearca iar , posibil sa ai si virusi, din ce vad eu in screenshotul atasat de tine nu ai un av instalat, instaleaza-ti si un av.
bafta

Ingerasul99 23-06-09 15:07

Din cate se pare , una din solutie a mers, Multumesc frumos pt indrumari!Dau o bere la malu marii daca va faceti aparitia.

FLAME 28-06-09 19:41

1 Attachment(s)
alta problema cu al meu pc:rolleyes2...nu stiu de ce,dar cand vreau sa salvez o poza de pe google sa zicem,nu imi salveaza poza .jpg .bmp sau orice alt format.mi-o salveaza firefox document(ca si cum mi-ar salva link'ul pozei) si ma enerveaza sa pun extensia .jpg la pozele pe care le salvez.ce as putea face?(mentionez ca nu se intampla la taote pozele pe care le salvez):rolleyes2..atasez si o imagine ca sa vedeti despre ce e vorba

IONUT-GBP 28-06-09 20:25

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2445098)
alta problema cu al meu pc:rolleyes2...nu stiu de ce,dar cand vreau sa salvez o poza de pe google sa zicem,nu imi salveaza poza .jpg .bmp sau orice alt format.mi-o salveaza firefox document(ca si cum mi-ar salva link'ul pozei) si ma enerveaza sa pun extensia .jpg la pozele pe care le salvez.ce as putea face?(mentionez ca nu se intampla la taote pozele pe care le salvez):rolleyes2..atasez si o imagine ca sa vedeti despre ce e vorba

asa patim majoritatea nu esti singuru :)

dolb 28-06-09 21:25

Quote:

mie imi salveaza corect, in fine..daca ai probleme..dai click dreapta si dai VIEW IMAGE ..si apoi SAVE ;)

kiry 28-06-09 23:46

Quote:

incearca sa dai un clear private data (CACHE in special, grija la parolele salvate sa nu ma injuri dupaia) poate poate!:rolleyes2

FLAME 29-06-09 07:18

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 2445789)
incearca sa dai un clear private data (CACHE in special, grija la parolele salvate sa nu ma injuri dupaia) poate poate!:rolleyes2

am dat clear si degeaba..tot nu merge

AerosoLL 17-07-09 13:20

Am si eu o problema. Fac ce fac la comp si in C imi apar screen shooturi(foarte multe)la ce am facut + un fisier in care arata programul ora si ce am scris(de exemplu pe mess).Iar daca stai cu C-ul deschis nu-mi mai apar.Este destul de stresant sa sterg toate pozele alea. Ma poate ajuta cineva ?

gboy 19-07-09 23:42

ce antivirus / antispy folosesti ?, mai mult ca sigur ai vreun troian care-si face de cap in calc tau...

incearca sa rulezi Superantispyware sau Malwarebytes' Anti-Malware, le gasesti pe net, daca nu te descurci, da un PM

AerosoLL 20-07-09 06:44

cred ca mai simplu e sa reinstalez windowsul. Ce antivirsul mi-ai recomanda?
Oricum voi scana cu toate programele poate ma scuteste de reinstalatul windowsului :)

gboy 20-07-09 11:34

eu folosesc nod32 v4, ultima versiune si nu am probleme...parerile sunt impartite aici, altii zic ca nu e cel mai bun, dar eu peste tot il instalez pe unde apuc si nu au aparut probleme...

AerosoLL 20-07-09 17:42

am folosit cele 2 programe si acum totul merge perfect. Mersi mult !

dolb 20-07-09 17:46

eu nu mai am un AV instalat de vreo 4-5 luni :D totul merge MULT MULT MAI BINE decat inainte! parca mai multi virusi luam inainte decat acu! fiecare cu parerile lui , dar nu uitati ca inainte nu erau foarte multe AV-uri pe piata iar lumea nu prea folosea! si calculatoarele mergeau bine

AerosoLL 21-07-09 08:33

Nici eu nu folosesc AV . Am lasat instalate programele pe care mi le-a recomandat pt ca m-au uimit :) . Nici nu credeam ca o sa functioneze.

gboy 21-07-09 09:24

sunt in top 5 dintre cele mai bune softuri antispyware, ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele...
totusi va recomand sa instalati si un antivirus, unul care sa consume resurse minime (nod32) si sa folositi firewall-ul din windows, chiar daca multi zic ca nu e bun si nu stiu ce, este un soft care-si face treaba foarte bine.

dolb 21-07-09 10:25

kav sau kis sunt per total mai bune decat nod32, chiar daca nod consuma cu 1-5% mai putin, acesta nu este la fel de performant ca si kis/kav.

gboy 21-07-09 15:44

dupa cum ziceam, parerile sunt impartite...
eu am avut probleme pe multe calc. in care am instalat kav/kis...sa nu mai punem ca non-stop sunt erori datorita licentei, pe cand nod32 odata instalat, nu mai ai treaba cu el...ajutat si de unul din softurile de antispyware de mai sus ofera cea mai buna solutie de securitate online la ora actuala (vezi topuri internationale de profil !)

kiry 21-07-09 22:50

daca are cineva probleme cu virusul care trimite mass-ul de genul: "vrei sa sti ce face prietena ta bla bla bla.ro" lasati-mi pe PM id-ul de mess (yahoo) si va rezolv.

radu.3 23-07-09 08:41

Bun, am si eu din nou o problema, de data asta cu un site. Si anume filelist. Cand intru imi apare sa ma loghez. username-ul si parola imi sunt setate sa apara direct. Dau Login, si ajung tot la pagina cu STOP. Dau Login si tot asa. Si la voi e la fel, sau ce sa fie? :|

kiry 23-07-09 09:09

e de la ei! la fel imi face si mie.

pHlow 25-07-09 10:36

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 2506786)
Bun, am si eu din nou o problema, de data asta cu un site. Si anume filelist. Cand intru imi apare sa ma loghez. username-ul si parola imi sunt setate sa apara direct. Dau Login, si ajung tot la pagina cu STOP. Dau Login si tot asa. Si la voi e la fel, sau ce sa fie? :|

Eu am patit-o cand era si frati-miu logat pe filelist. Mai imparti cu cineva contul? Incearca sa iti stergi cookiurile si reincearca. In firefox: Tools->Clear Private Data-> si selecteaza decat cookies.(asta o sa iti stearga toate cookieurile ale tuturor site-urilor).

radu.3 25-07-09 14:03

Am facut aia cu cookies si tot nu merge. Contul nu il impart cu nimeni. In schimb merge pe IE, deci am rezolvat partial problema :)

Sasha 25-07-09 20:36

mie-mi merge sa ma loghez pe filelist.. si nu am facut nimic la cookies...

gboy 26-07-09 14:41

@ radu.3 - descarca acest program: CCleaner, e free si totodata un utilitar foarte bun pentru "curatarea" rapida a sistemului...il rulezi, are o interfata foarte simpla si mi se pare ca are si lb romana inclusa. Are optiune de a pastra anumite cookies-uri...

IONUT-GBP 17-08-09 17:25

Am si eu o problemă....
Partiția C are 10 gb...mi-am instalat Vista și cu cāteva programe e full C'ul...
Vreau sa o măresc la 20 de gb ...cum fac? :D

Strainger 17-08-09 22:55

partition magic sau cand trebuie sa formatezi cu cd in calc dai create partition si maresti partitia

AerosoLL 18-08-09 09:02

Cunosc pe cineva care are un stick si are pe el un folder gol "New Folder" si daca incerc sa-l sterg sau sa copii ceva pe stick imi scrie Write Protected or use another ... sau cv de genu. Are cineva vreo solutie ? Am cautat tot netu si nu am reusit nimic :)

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning