![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
ieri am facut-o :) in fine, am fugit la garaj :D alte poze,alea alea, alte arcuri :D yuhuu:twisted: |
Quote:
|
Tind sa cred ca e cel mai hot Topic ... aprox 40 pagini si inca mai curg... Felicitari Raducu...
|
Quote:
ptr ce plm va certati ? alex rahova sterge :P =)) plz :P[/QUOTE] Stai nea linistit ne intepam si noi ca vecinii! Hai cu arcurile! |
Stie careva vreun site ceva unde ai putea sa'ti "dotezi" sau atasezi fel de fel de minuni pe masina ? Daca da va rog sa lasati link'ul... Mercic !
|
Quote:
|
Santoseeee mai e un pic!!! ;)
nu trece ea vara fara fum de la al tau ursache ;) |
5 Attachment(s)
:D arcuri........
jos jos jos :D jossssssssssss |
f marfa asa :D :D schimba mult...bv fratimiu !!
|
Hai ca ai mai trecut un hop!A.M.R.?
|
in ultima poza masina e tot goala? adk fara interior si alte alea?
|
Quote:
da :) .............. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai fa-i nishte poze sa vedem cum arata mahsina..per total...cu arcurile astea.oricum...din ce am vazut ai lasato destul de jos...pe fatza vei face la fel?.
|
Quote:
si momentan n-am de gand sa-l depasesc. . o sa fac poze la masina cand o sa-i punem evacuarea, cele 2 roti de rezerva din portbagaj :)) cu care o sa mearga ea tot timpu :)) cu evacuarea, cu bancheta spate, si alte ***uri care se aduna ca si kilograme .. :) oricum .. e piesa, ca acum vad cum se monteaza, e bine ca stiu sa le montez la loc, deci .. de demontat n-o sa fie greu .. :D o sa umble mai mult goala .. :D |
imi amintesc de paginile trecute in care ziceai ca nu ii pui arcuri la inceput ca sa nu spargi baia de ulei cum au facut-o baietii mai experimentati :p ... oricum, arata f bine... de abia astept sa te vad cu ea... cre' ca o sa fie kiar emotionant... sa mor yo :D
|
Se pare ca inca un urs jmecher e pe cale sa renasca. Foarte Frumos arata pana acum. Bafta cu el Santos. Si coxare placuta!
|
ms frumos baieti, astazi deja ne apucam sa de instalatia electrica - stopuri ..
bord .. kilometraj ... inca o chestie l-am rugat pe fratele meu florica sa-mi faca si mie pe plac c-o chestie,sa-mi dea kilometrajul de la 000000 ... :D sa vad eu cati km fac cu ea :D si asa face :D e dilau si ii multumesc mult,din nou , ca m-a ajutat cu masina asta cum nu se putea mai bine :D sunt foarte multumit de ce a iesit pana acum, ieri desi a fost full ca program .. la 18 .. :P l-a mancat in .. sa puna arcurile..ca vroia si el sa vada cum dau .. :D so .. a new day has come :D urmeaza alte poze si etc.. |
2 Attachment(s)
asa.. primu filmuletz cu masina ...
ursu fara coada ( evacuare ) + un cadooo primit de la florica :D |
1 Attachment(s)
a mai trecut o zi,am progresat mult, in mare parte mai avem de pus 2 bari , 2 scaune , o parte din bancheta spate.. si alte nimicuri, mochete si etc..
asa, va pun o poza dupa care mai pun si altele cu ce am facut azi .. cine-mi spune de ce un bec lumineaza mai puternic decat celalalt e tare tare :D astept raspunsuri cu deosebit interes :D totul e calculat cu precizie germana :P |
ca sa nu se vada numarul bine cand faci liniutzeee
|
8 Attachment(s)
Quote:
bingo .. :D plus alte poze.. am montat geamu dreapta fatza, am montat scrumieraaaaaaaa :D am unde sa scrumez :d am montat fel si fel de bandouri si chedere si etc.. am montat si panoul spate, fatza de usa spate dreapta .. :) o parte din bancheta din spate, s-au legat firele ptr oglinzile electrice :D s-a facut inchiderea centralizata.. suporti ptr barile care sunt la vopsit ah da, s-a montat tot bordul , indicatoarele, benzina , temperatura, ulei, frane, kilometraj , turometru , toate sunt in regula .. si partea care-mi place cel mai mult dupa cum bine se vede si din poze.. . la rugamintea mea , cineva,nu dam nume, un spiridush ,a venit azinoapte si mi-a dat kilometrajul de la 000000 ..... km :D ca sa pot sa vad cat o sa ma plimb cu ea , cati km o sa fac pe loc cu ea si etc :D de abia astept .. :D |
incet incet prinde viata a iesit frumoasa de, chiar imi place
|
Va miskati foarte repede....imi place mult cum a iesit ...Felicitari Santos & Florica:)!!
|
Quote:
|
man in poza aia cu geamul fata, cu nitrodiluant ai sters ionizarea de pe geam ? sau doar jegu?
|
Quote:
|
si asa incet ... incet... masinutza incepe sa prinda viata... Felicitari Santos
|
nice car dude :D
la ce $uma ai ajuns :P cu tot cu masina? |
si eu sunt curios la ce suma a ajuns :D
|
Quote:
ca in orash si mers usor astea.. iti dai seama ca pe geam .. anyway masina m-a dus 2500 euro + 5,5 milioane cu tot cu arcuri si cu schimbatul curului, deci 2500 + 5,5 mil am bagat in ea ca sa arate asa .. |
deci super tare :D pai la 2500E nu iti iei urs in starea asta, bv, sa il stapanesti sanatos, sau sant0S :P si fata incidente, asteptam poze cu produsul finit ;)
|
la 2500 gasesti urs in starea asta ? eu cred ca ai citit ziarul cu capul in jos si de acolo au iesit sumele astea.
|
nu pot sa cred ca mahsina cu tot ce iai facut tu pana acum..inclusiv vopseaua...shi ce ai mai cumparat teau ajuns doar 2500+. cred ca maxxinsane a vrut sa afle pretzul cu toate modificarile aduse mashinii.
|
Quote:
Vorbind de ursi in starea asta la 2500 EURO , ROMANUL E CEL MAI MARE SAMSAR !!;) |
Quote:
Quote:
Aici cred ca ai citit si tu acel post-reply "cu susul in jos" ... nu sunt rautacios, dar trebuia sa'l citesti mai bine :P |
toate meritele si toate respectele pentru Florica ... nu stiu ce faceai fara el..
felicitari.. a iesit prea bine, calitate - pret .. |
Quote:
eu am cautat un urs, iar sub 3000E nu am gasit decat troace :P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning