![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Revin cu acelasi raspuns : Am spus-o si pe asta cu cateva pagini in urma , daca vrem cu adevarat si suntem optimisti o sa reushim . de asta am spus k boby gandeste negativ si il intereseaza doar masini tari.
Trebuie sa ne intalnim inainte si cu trotinete daca se poate , numai sa ne intalnim de cateva ori si sa se obisnuiasca lumea , si sa planuim acel event fatza'n fatza si sa fim mai multi de fatza sa vina fiecare cu cate o idee. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
faza e in felu urmator.. sunt persoane care la 18 ani..daca nu si mai putin..cunosc mai multe decat persoane la 30 ani.. asta in caz de sunt pasionati de autoturisme si tot ce tine de ele... si ei gandesc f prost in cazul asta "is copchii..vb de mashinutze si tractorase" ..total eronat daca o sa vii la o intalnire in piatra...ai sa vezi cum oameni de la 16 ani(care vin pe jos..sau cu altii) la 30 si cva de ani.. stau toti intr`un grup si discuta de masini... chestia e ca pasiune nu cunoaste varste si limite.. ;) |
Quote:
Si chiar daca unii dintre ei putea sa imi fi fost tata , vorbeau cu mine ca si un prieten d'alor , si cu parere de rau spun ca , comunitatea motociclistilor e mult mai unita decat cea a tuningului , si trebuie sa la urmam exemplul , sa fim si noi ca ei. Un exemplu: Motociclisti cand se intalnesc in trafic , se saluta , in semn de respect , chiar daca nu se cunosc. Noi cu masinile "tunate" sau "netunate" ce facem ?!? , ne injuram intre noi ca a facut blitzuri sau ca era putin iesit de pe banda lui , sau ne punem in dreptul lor si incepem sa acceleram sa ne luam la intrecere ?!? in loc sa ne salutam. Eu cel mai bine zic , intr-o zi , cand o sa fim toti romascanii in orash , sa mergem la Piatra si sa ne intalnim toti cu motoare si cu masini , eu zic ca e o varianta destul de buna , postati si voi si spuneti daca sunteti de aceeasi parere sau nu si de ce :) |
Cine are jante de vanzare care se potrivesc pe Toyota Land Cruiser 120(PRADO) [nu stiu distantza dintre prezoane] , mai ieftine , cu sau fara cauciucuri , noi sau la mana a 2-a ?!?!?!!!
|
Cauta configurator de jante!
Si mai potoliti discutiile aici! VREAU SA VAD FAPTE!!! Pana atunci ,,detalii pe forum cand se face cate ceva! |
Quote:
|
Quote:
http://www.profiletyrecenter.nl/Disp...=AEZ&BrandId=7 |
WRC`ule ti-am vazut Corsa in parcare la Roman-Voda,vineri,pe la 12...ma duceam la liceu :) Arata bine masinuta :)
|
da..si la piatra mi se pare ca a fost..:P
|
Quote:
au fost lucrari pe strada aici la mn , si nu a fost net tot weekendul, i'm back now >:) |
Gatha mah ?!? nu mai zice nimeni nimic ?!? Hai sa incepem cu un subiect ... sa punem poze cu masini "tunate" sau masini "puternice" din roman . destul de interesant zic eu.
cine incepe ?!? |
da,idee f buna,pacat ca n-am camera acum :( ... oricum ar fi de urmarit masinile lui razvan anania, mai este acel S600l AMG, Omega alba
|
S600 AMG lu nashu` tau turoag :> AR trebui sa aduci niste poze frumoase :>
|
Am sa fac eu rost de pozele cu S600L AMG :) cat de curand :)pana atunci voi mai saritzi cu poze :)
|
9 Attachment(s)
Gata si cu pozele ... am facut rost doar de 4 poze de la interior cu s600L AMG , o sa mai revin cu altele :) aaa , si inca niste poze cu niste masini frumusele de pe la noi. :)
|
Calibra aia sa moara visi daca o stiu :)
|
Calibra aia apartzine unui romascan care ii plecat in grecia , la vara o sa vina cu ea acasa :) sper
|
1 Attachment(s)
O poza cu interiorul de la calibra , ce ziceti ?
|
Quote:
|
Da , insa mi se pare putin kitchios volanul ... :)
|
imi place cum e interiorul ... dar parca ar fi mers niste scaune sport ;)
|
Da ... si inchise la culoare .. pielea bej nu da bine cu plasticurile negre si albastre ... am sa ii instiintzez parerile. :)
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu un Golan dragutz din Roman , mai exact din Sagna:)
|
E urata Calibra aia,nu-mi place :) BMW`u ala Albastru-Verzui asa mi s-o pus pata pe el de cand l-am vazut intrand in service la mn :X
|
E fff kitchuroasa bara loganului...pacat
|
7 Attachment(s)
Scuzati claritatea,am cumparat un telefon si le avea pe el. Si daca o sa zica cineva ca acel VW Kafer nu e tare,tin sa precizez ca are toate piesele pe el si e intr-o stare impecabila !
|
Asa da!!! BMW ala e chiar tare de tot!!!
|
BmW-ul e tatic ... frumos rau :D
|
Quote:
cat despre bmw l`am vazut live..arata bine... a fost si la intalnirea pe moldova la 4 tuning pe 18 feb in piatra acu cativa ani! |
Pai e in Roman de vreo 5 ani ... Proprietarul locuieste si in Piatra si in ROman .. il cunosc ... ii plac OLD SCHOOL CARS , mai are o Dacia 1100 Reconditionata , Stare perfecta , Si inca o Dacia din 1960-1970 dar nu stiu cum se cheama nu 1310 nici 1300 nici 1100 , seamana cu VW CORADDO "ii gheboasa" ... oricum ... toate 3 sunt de nota 10 , masini reconditionate 100%
|
Quote:
|
Tot ce ii posibil ... oricum , omul are in jur de 35-40 de ani , nu e gras , are paru' shaten ptuin dat pe spate. :D
|
Quote:
|
Mai postati careva poze cu masini tari din Roman , pana mai fac si eu rost de poze :D ca multi dintre noi nu am vazut multe masini tari de prin Roman ca proprietari ori sunt la Bucuresti al fac ori la Iasi ... merita sa le vedem si noi .. si alti din alte orase.
App. ... Cumpar capac pentru roata de rezerva la Toyota Land Cruiser PRADO(120) din 2006 , nu conteaza culoarea , si nu trebuie sa fie neaparat de la Toyota , poate sa fie si chinezarie si de la alta masina , numai sa se potriveasca. Multumesc Anticipat. |
3 Attachment(s)
Daca vreti si filmulete cu BMW`u sa spuneti ;))
|
Am postat eu BmW-ul asta la pagina 39.
Filmulete ? :))) sa il auda lumea pe taranu' ala cum vorbeste :)) De impins masina ... vagoane ... fara benzina :)))) |
4 Attachment(s)
:)) da,soferul era un taran,dar pe altcineva n-am gasit,i-a fost frica mai mult de 200 :) Masina are filtru sport,evacuare completa sport,chip si alte chestii :) Motor de 2000 ... aaa si inca ceva,o conduce o fata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning