![]() |
Re: Bacalaureat 2008
eu la 3. ore de astea spurcate cand e caldura mai mare
|
1 Attachment(s)
Mai stau si eu pana se termina meciu ca maine la 11:30 am "audierea". Vedeti ca au aparut cerintele finale la oral ;)
|
13:45...:|...bafta tuturor...
|
1 Attachment(s)
ma cam sperie baremele de corectare. nu prea poti abera :omfg:
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare, pe cei cu info, ne amesteca cu cei de la biologie?
|
ba hai gata culcarea :lol: bafta!
|
bafta tuturor:D
|
Aoleo ce subiecte .... deja ma luat cu emotii ....
|
Quote:
|
Haideti cu notele ... Ce ati facut ? Numai 10 vreau sa aud :D
|
Quote:
am inteles de la cei care au fost pana acuma, ca e ok. Se dau note mari, daca areti ca sti ce vorbesti e lejer. :D sa speram |
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Am Luat 7.50 A Mai Mare Medie Pana La Ora Asta !!!!!!!!!!!!!!!!! |
La romana oral ?
|
pe mine ma intrebi ? daca da, raspunsul este da
|
Quote:
|
bravo Daniel :) faci cinste la mare :D
|
Multumesc frumos .
Numarul 84 , comisia 2 , ce a mai rea comisie ...... daca apucam la comisia numarul 3 luam 10 :) Facem si cinste cand ajung la mare . Bafta multa si mult mult noroc celor ce inca nu au dat |
Bafta & Succes la cei care dau BAC
hai baieti sa vedem cu ce note mari va laudati:-) |
Biletul 15,ceva cu Costache Negruzzi -am luat 10 :D
|
bv dragos1989 tine-o tot asa sa speram ca si celelalte note vor fi la fel de mari:-)
|
9.50 ,biletul nr 5 :D
|
BILETUL 17 :dance:
|
profesor examinator 1 -- 10
profesor examinator 2 -- 10 ---------------------------- media 10 :D :D :D |
Quote:
la mine a fost o faza comica.. am avut o supraveghetoare mai tanara si mai buna si una mai baba si mai grasa :lol: si tinerica mi-a dat 10 ca a zis ca i-a placut si baba cica 'nu hai sa mai ii punem intrebari'; si tinerica cica 'nu ca mie mi-a placut ca a argumentat, nu s-a emotionat, a indeplinit baremul si ii dau 10' si ete asa a tacut baba :lol::twisted: si am luat 10 : 10 - 10 :lol: |
nota 8 (biletu 52)
invatat=0 vrajeala=la greu ce ziceau ele ziceam si io de ar fi asa la fiecare proba,ar fi o tara de genii:))) bafta celor care urmeaza sa mai dea azi noroc |
eu am avut noroc de comisie, lejera tare.
cand am fost eu ascultat, una din profesoarele examinatoare a plecat, si a venit abia cand am terminat cu o revista de moda. am avut biletu 25, cam urat. dar m am descurcat :D |
1 Attachment(s)
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pana aici e bine :lol:
|
Ce intrebari ati avut baieti ?
|
sper sa iau si yo nota mare maine:D
cea mai mica nota care s'a dat pana la 13(cand am plecat de la lic) a fost 7 si nu a zis nimic doar a citit textul, am inteles ca nu sunt pusi pe note mici profi si nici presedinta de comisie nu a intrat tare in profi:D vad maine ce fac:D |
Te pune sa citesti textul? :-?
Si intrebarile sunt cele care apar in acel document urcat aici? a, si fisa aceea cand ti-o da? :)) |
La mine au fost profesorii ceva mai exigenti au pus cate 3 intrebari, si tot asa deci a trebuie sa spunem destul de mult pentru nota ... eu am scris o pagina jumate, iar pana la ora asta cica ce a mai mare nota a fost 7.5 au luat 3 copii eu si inca doi nu stiu care ... eu ma multumeam cu 5 nota de trecere dar na am luat 7.5 ma bucur pentru nota dar am dat si flori la comisie poate asta ia influentat cu ceva :)
|
Quote:
|
Ce scandal e pe la televizor cu subiectele la bac .... o fi vro una sa dam din nou pe motiv ca au fost afisat cerintele ...
|
Quote:
asta o stie toata lumea. |
ce despteti sunteti ba :D
9 8 8.5 |
Hai ca am avutg si eu o comisie lejera....Invatat la fel = 0
Subiectul 59 Nota - un surprinzator 10 :lol: :lol: |
Biletul 76 (mircea cartarescu) :dance: nota 10
|
Biletul nr 2-nota 9:-P. Felicitari baieti eu sunt ce-l mai fericit :-), acuma sa treac si de franceza ca acolo is praf :sad:.Bafta celor care mai au de dat;)
|
Baii ce baieti isteti sunt pe aici. La mine e super nashpa dau maine, cea mai nasoala comisie, a plouat cu 5 si 6. La o fata ( geniu ) ia pus 6.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning