![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
=))))) arzate-ar focu donule:)))))))
|
pe bune are dreptate elf`ule .... :) pe mine m`a sunat personal poponete :))
|
as fi venit cu cea mai mare placere, dar programul 9-18 nu-mi permite, am sa incerc sa fug o ora sa-l sustin pe fratili poponete!
|
incearca incearca ca io i`am zis lu sefu ca`mi dau demisia daca nu plec 2 ore de la munca :D
|
prezent! 10:30
|
inseamna ca esti angajat model venule:))
|
ne vedem de dimineata cu totii la 10.30... sala sporturilor
|
vin si yo sa fac neste cerce d-alea......:))
|
Multumesc Celor care au fost prezenti...si care ne`au sustinut..a iesit bine..neam facut auziti...si Vazuti...!!!!! Asteptam comentariile acum..
.CINE A FACUT POZE..LINKURI ... CE MAI GASITI LEGAT DE NOI...SUNT RUGATII SA LE POSTEZE AICI... INCA O DATA LE MULTUMESC CELOR CARE AU FOST ALATURI...SI CARE NE`AU SUSTINUT!!!! BRAVO BAIETI SI BINENTELES MERITATI SI MULTUMIRILE!!! http://antitaxa.wordpress.com/ |
@elf am fost ma model :D :) ca acu sunt in concediu :P
@poponet : tu esti ala care ai aparut la retineti si evitati la alpha tv,proTV,antena1,etc?..... P.S. sa te duci draq cu goarna ta ca si acu aud sirena aia :)) sei una dona espezial :)))))))) .... felicitari ptr organizare si bafta mai departe !! |
Catre Donsoara Militianca "Es Una Donna Espezial" =)) Date draq k nu mai pot de ras...!!!
|
9 Attachment(s)
poze...
|
Quote:
|
Sa nu uitam cand a inceput miting-ul si Poponetele era cu masina cap de coloana, trece Crivatz pe langa noi si omu din masina la portavoce: "- Saru' mana shefu'!" S-a uitat Crivatz si zambea asa... dar parca nu era rasu' lui...
|
=))) tre sa ma duc sa il caut sa ii dau eu singur permisu :))) sa nu mai hartuiasca
|
niciodata n`a fost bobi rasu lui ..... dc crezi ca a trecut filmand TOATE masinile ?:) .... oare ne face de craciun vreun cadou ?:)) (doamne fereste)
|
salutare.....un loc cald si primitor se mai gaseste la voi in club?
|
probabil mai este...sa vb cu sefu =))
|
SA NU FIM MAI JOS DE CONCURENTA =)) SA DESCHIS SEZONUL LA INSCRIERI Inferno MOTORSPORT Ploiestinu din alte motive....dar a venit frigul...gazele...astea :)))
Urmeaza detaliile..... Acceptul tau in Club se Face de catre mine,Fiind Membru Fondator si Reprezentant Inferno MotorSport PRAHOVA,Sunt cazuri extreme atunci cand se poate supune Intrarea si acceptul tau in Club la Votul majoritar al membrilor!....Totodata Intrarea ta in club insemna sa accepti cateva Conditii si Termeni afisati mai jos! Nerespectarea Conditiilor Duce la Excluderea ta definitiva din Clubul Inferno MotorSport!FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU DISCUTIE Totodata la acceptarea ta in Club se achita Taxa de Inscriere,atunci cand vei primii Stikerul cu emblema Clubului!!!! CONDITII SI TERMENI: 1.Sa ai peste 18 ani. 2.Sa detii permis de conducere. 3.Sa nu fimembru activ in alt club de racing in Romania. 4.Sa posezi un autoturism. 5.Sa respecti celelante cluburi de racing cat si membrii lor. 6.Sa Respect deciziile luate de Conducerea Clubului Legate de Demersurile Interne si Externe ale clubului! 7.Sa ma supun deciziilor majoritatii. TAXE SI COTIZATII : 1.Taxa de inscriere : 50 lei 2.Taxa Lunara : ------NU EXISTA------ 3.Parasolar Inferno MotorSport 25 Lei CEI INTERESATI PM SAU INSCRIERE AICI!! |
fane ti`au venit gazele prea mult ?:))
|
salut...si eu vreau sa intru in club.Indeplinesc toate conditiile.
|
de cand ne-a aparut liderul pe sticla, cam vrea lumea sa i se alature ceea ce e f bine
|
pai cum ma ..... ai vazut tu lider sa nu apara pe sticla ?:))) si ceausescu a fost lider si ai vazut ce`a patit :D:))
|
alecs... poze cu masina... descriere|: motoc CP modificari! Daca este ok...ne intalnim "te-am taxat" si welcome to the club...!
|
Forduletul meu e de 1,8 TDCI,116CP,si are nevoie de ajutorul vostru sa devina o adevarata masina...vreau sa o restilizez,spoilere,jante,sistemul audio trebuie schimbat (imbunatatit)....suspensii si evacuare sport....daca mai sunt sugestii..e super ok.
|
vedem la fata locului :D :) sa`l stapanesti sanatos fara evenimente !!
|
1 Attachment(s)
De vanzare jante OZ Raicing incaltate -400 euro
Ptr cei interesati nu ezitati a ma contacta:0721.246.438 |
salutare. cred ca ar fi cazul sa-mi prezint si eu jucaria:-).....multa lume banuiesc ca l-a vazut deja pe strazi....e deja de 3 sapt in ploiesti. Este un 318is...editie limitata de la bmw motorsport international ....adica full pachet M.....asta incluzand si culoarea:P....adica galben.inca nu i-am facut nimik....astept sa vad cum ramane cu taxa...si pe urma vad bugetul.
|
dar niste dimensiunii intre prezoane nu zici si tu cat este?
|
Quote:
|
elfu.... bazar tata nu aici....
bmw motorsport....vrei in club..? Poze nene!!aici!! alecs asteptam inca pozele...! de maine seara ne putem intalnii si sa facem inscrierea in club.... copie dupa permis...taxa de inscriere OBLIGATORIU STIKERELE NOI...SAPTAMANA VIITOARE SAU PROBABIL SAMBATA CEL MAI DEVREME!! BAFTA |
am si eu un bolid de 55 cai se poate inscrie in acest club?
modificari :capota neagra semnalizari albe tubulatura noua pt caldura restul la anul ......ajunge............. vreau un raspuns cat mai repede |
Quote:
|
bolid de 55 de cai:-?
.................................e bine totusi ca ai facut caldura:P |
2 Attachment(s)
poze...maine...poate reusesc sa o spal si eu....ca de can d cu ploile astea....
|
Da fratilor bazar ,dar acel anunt se adreseaza unui grup restrans de persoane ,tocmai daia l-am postat aici!
|
7 Attachment(s)
Salut...ceva poze cu Fordul si una cu Mercedesul...
|
Pe cand o intalnire...o cotizatie,o legitimatie,ceva...?
|
bun.......bagam si TIR-ul in club.:)....am jante AZEV 16" pt ford daca ai 4x108...
momentan nu avem legitimatii,cotizatia oricand........:)) |
legitimatiile momentan sunt la bucuresti...cotizatia oricand....daca stiam ca esti sofer pe tir te "ardeam" grav la buzunar =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning