Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

ondin 15-02-10 10:41

Re: Help Thread

No problem, am vazut acolo masini intregi, in Ceangai, de exemplu, nu stiu cine e patron acolo, dar si-a luat batranul la dracia lui de acolo aripa ca si noua cu vreo 15-20 lei.
Alt vecin si-a luat jante de tabla, e paradis acolo pentru orice proprietar de dacia.
Tatal meu cel putin era foarte bucuros.
Cred ca iti poti face o masina acolo pe loc numai din piese.
:)

doru_s 15-02-10 11:19

ma poate ajuta cineva cu macheta pentru autocolantul cu "4tunning" cea galbena ce se lipeste pe luneta ?

SpYk3 15-02-10 11:22

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3087673)
No problem, am vazut acolo masini intregi, in Ceangai, de exemplu, nu stiu cine e patron acolo, dar si-a luat batranul la dracia lui de acolo aripa ca si noua cu vreo 15-20 lei.
Alt vecin si-a luat jante de tabla, e paradis acolo pentru orice proprietar de dacia.
Tatal meu cel putin era foarte bucuros.
Cred ca iti poti face o masina acolo pe loc numai din piese.

eu mi-am luat 2 usi cu tot cu geam cu 100Ron :lol:

sandor406 15-02-10 11:45

dar daca nu va suparati, imi explicati si mie cam pe unde gasesc aceea dezmembrare? ziceti de zona din ceangai din deva? sau este si in hunedoara ceangai?:) deva cunosc mai bine, am fost 4 ani la liceu acolo, si hunedoara...asa din mers numa!:)) multumesc!

ondin 15-02-10 15:44

In Hunedoara, paralel cu DN, cam in dreptul fabricii de incaltaminte, si ajungi astfel :

cum treci de fabrica de oxigen/vila, faci prima la dreapta, acolo unde vezi in stanga primele blocuri, faci dreapta imediat si apoi pe straduta aia printre case mergi cam 150-200 m pana la prima intersectie, apoi stanga si la 25 m pe partea dreapta gasesti un centru de dezmembrari.
nici un gps nu te ghida asa exact.

sandor406 15-02-10 17:26

:)) mersi mult ondin!!!:) sper so gasesc, pe saptamana viitoare cred ca vin la hunedoara si deva si atunci dau o fuga peacolo!;)

ondin 15-02-10 17:39

daca te incurci in imensa Hunedoara iti dau numarul de telefon si vin sa te salvez

sandor406 15-02-10 17:45

:))) ok. am inteles in general cam pe unde este! cum vin de la deva,ma duc pe centura, si pe stanga cum apar primele blocuri, fac prima la dreapta nu? ca nu stiu unde este fabrica de oxigen:([nu este un bar acolo pe colt cumva? ]si deacolo, pe dreapta incep casele nu?peacolo am mai fost! si dupa aceea la prima intersectie fac stanga si gata!:)

ondin 15-02-10 17:47

acolo este, barul ala se numeste vila, :), se fac si nunti acolo, e o nebunie, se bat aia seara cu piese de dacia de la centru :)
am si eu un carburator de dacia pe acasa de la vechiul meu opel daca este cineva interesat sa castige niste hp.

sandor406 15-02-10 17:53

:)) deci am inteles sa traiti!:)) barul acela este parca mov?sau un roz ciudat?si acolo dreapta!;) am mai fost peacolo, am luat de a cineva jante cms!;)

sandor406 15-02-10 18:25

si in legatura cu carburatorul acela, care ai tu: deci este de dacie, sau de opel?:) sau cum?:) nu inteleg!:) cat ceri pe ea?

ondin 15-02-10 18:26

de dacia 1300 este. cer cat vrei tu sa oferi pe el.

sandor406 15-02-10 18:30

poi eu nu am ce face, ca eu am pe injctie!:) dar poate gasesc pe cineva cui sai dau!:)

*HD_85_GEL* 16-02-10 13:27

Putin help please in domeniu IT... Am sistem 5.1 dar nu-mi merg decat cele doua front-uri + subwoofer-ul... chestia e ca: cat aveam windows Xp mergea complet, dar de cand mi-am bagat windows 7 ultimate versiunea nov. 2009 nu mai merge, am luat de pe net alt driver audio pentru win 7 dar degeaba, i-am dat sa-si faca update de pe net, dar dinou degeaba. Ce e de facut sa mearga complet 5.1?:???: dar sa-mi pastrez windows 7:rolleyes2

SpYk3 16-02-10 13:53

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 3091787)
Putin help please in domeniu IT... Am sistem 5.1 dar nu-mi merg decat cele doua front-uri + subwoofer-ul... chestia e ca: cat aveam windows Xp mergea complet, dar de cand mi-am bagat windows 7 ultimate versiunea nov. 2009 nu mai merge, am luat de pe net alt driver audio pentru win 7 dar degeaba, i-am dat sa-si faca update de pe net, dar dinou degeaba. Ce e de facut sa mearga complet 5.1?:???: dar sa-mi pastrez windows 7:rolleyes2

ai umblat la setarile de la placa audio?Presupun ca ai placa audio separat la sistem 5.1.Daca e asa ar trebui sa aiba un programel de unde sa-ti setezi boxele si equalizer-ul.Incearca pe acolo :)

*HD_85_GEL* 16-02-10 15:16

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3091853)
ai umblat la setarile de la placa audio?Presupun ca ai placa audio separat la sistem 5.1.Daca e asa ar trebui sa aiba un programel de unde sa-ti setezi boxele si equalizer-ul.Incearca pe acolo :)

Da mah am placa audio separat...dar nu am umblat la ea, doar la setarile din calculator ... plm nu stiu ce are :cry:...

SpYk3 16-02-10 17:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 3092093)
Da mah am placa audio separat...dar nu am umblat la ea, doar la setarile din calculator ... plm nu stiu ce are :cry:...

daca mai ai cd'ul de la ea cu driverele ar trebui sa ai un programel care pe xp se instala odata cu driverele si din el puteai face setari sistemului :)

*HD_85_GEL* 16-02-10 22:02

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3092480)
daca mai ai cd'ul de la ea cu driverele ar trebui sa ai un programel care pe xp se instala odata cu driverele si din el puteai face setari sistemului :)

da... am dat jos de pe net un realtek pentru win 7...si nici macar asa :(...oricum pe xp merge.... :rolleyes2

BaLaurzor 16-02-10 22:45

inseamna ca nu e versiunea adecvata care o ia xp , difera o cifra din codul programului 1.63.2 vs 1.63.1 si de aceea , la realtek de obicei teoretic trebuie sa mearga din iconu ala de langa ceas\audio i/o si acolo sunt la mine setarile pentru sisteme si am dolby 5.1

F.R.Sonic 16-02-10 23:04

ba ce aveti toti cu windows 7 ? Ce nu va place la Xp ?
numa probleme cu diverse instalari de drivere are toata lumea ...va complicati aiurea...e un windows pt Dumnezeu!!!

SpYk3 16-02-10 23:30

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3093781)
ba ce aveti toti cu windows 7 ? Ce nu va place la Xp ?
numa probleme cu diverse instalari de drivere are toata lumea ...va complicati aiurea...e un windows pt Dumnezeu!!!

ia incearca sa-ti instalezi xp pe un PC/Laptop de generatia asta.O sa dai de aceleasi probleme,drivere chestii :lol:

BaLaurzor 17-02-10 00:32

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3093868)
ia incearca sa-ti instalezi xp pe un PC/Laptop de generatia asta.O sa dai de aceleasi probleme,drivere chestii :lol:

tin sa te contrazic aci , eu unul la laptop am primit un cd cu drivere pentru xp si vista

davides 17-02-10 05:44

nu e de la windows nebunaticilor ... e de la ServicePack ...

sandor406 17-02-10 15:26

davides, ai dreptate!;) windows xp am avut ani de zile, pana intro zi cand sia facut windowsul update si sia instalat service pack 3!!! de atunci...numa probleme am avut, nu imi merea ba una ba alta!:(( intro saptamana am instalat de 3 ori xp-ul!:(( si mam enervat si am bagat win 7 acuma!:) de cateva luni imi merge chiar super bine, dar este prea "sever", nu te lasa sa instalezi tot ce vrei!:)) dar este bun;)

Babutz 17-02-10 20:34

Neata ...o intrebare la voi daca se poate
cat ar fi impozitu anual pt un e34 din 92?
Multumesc

Kedy 17-02-10 21:10

Depinde de motor

Babutz 17-02-10 21:26

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3096948)
Depinde de motor

e un 525 i din 92
scuze..am uitat sa precizez:(

ondin 18-02-10 07:41

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 3096819)
Neata ...o intrebare la voi daca se poate
cat ar fi impozitu anual pt un e34 din 92?
Multumesc

Dupa capacitatea cilindrica a bolidului se plateste acest impozit anual.

davides 18-02-10 12:52

mda ... se apropie ziua sa-mi platesc si eu impozitul ... in martie ma duc si eu ... oricum cred ca e vreo 150 ron ... distractia asta .. dar eu habar nu am pt. ce il platesc ... cratere la greu prin HD ...

Babutz 18-02-10 12:59

Quote:

Originally Posted by davides (Post 3098911)
mda ... se apropie ziua sa-mi platesc si eu impozitul ... in martie ma duc si eu ... oricum cred ca e vreo 150 ron ... distractia asta .. dar eu habar nu am pt. ce il platesc ... cratere la greu prin HD ...

ma ..io ma intreb ..dc trebuie platit impozit chiar daca nu am folosit masina ?:(((((

davides 18-02-10 13:29

sa faca statul .. bugetul pe 2010 :D

Babutz 18-02-10 13:41

Quote:

Originally Posted by davides (Post 3099015)
sa faca statul .. bugetul pe 2010 :D

apoi cata hotie e aici nu e nicaieri

HD87DGR 18-02-10 15:22

Cine are de donat o emblema de bmw de fata? Nu tre sa fie noua. Pls HELP

mozolici_hd 19-02-10 15:36

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 3099063)
apoi cata hotie e aici nu e nicaieri

Si eu am o batrana dacie si am tot platit impozit...oricum imi recuperez eu banii...din cate am vazut a intrat iarasi programul rabla,iti da cupon in valoare de 900 euro pe care poti sa il vinzi,cel putin asa a zis la tv.AI voie sa duci maxim 3 rable,deci primesti un cupon de 2700euro.(pe care il vinzi unuia care vrea sa isi ia masina noua...evident il vinzi cu mai putini bani,si la jumate daca il vinzi esti foarte bine in castig ) 8)

SpYk3 19-02-10 17:17

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 3103027)
iti da cupon in valoare de 900 euro pe care poti sa il vinzi

asta nu-i legala asa-i?

Marius3k 19-02-10 19:07

Cupoanele de Rabla sunt transmisibile, incepand din acest an. ;)

Booogy 20-02-10 21:10

cine ma ajuta sa imi activez unele altele din Vagcom ?

salut.as vrea si eu sa imi activez unele optiuni cu vagcom cum ar fi coming/leaving home,cornering,etc.Nu stiti pe cineva care poate face asta ? a mai incercat si Marius3k da nu mergea pt ca nu era full programul(mersi again).o zi buna:-)

Marius3k 21-02-10 06:20

E nitel cam greu sa gasesti pe cineva cu interfata "originala" in zona, daca imi iau si d-aia, te anunt. ;)

sNap7 21-02-10 09:11

Re: cine ma ajuta sa imi activez unele altele din Vagcom ?

Quote:

Originally Posted by Booogy (Post 3106973)
salut.as vrea si eu sa imi activez unele optiuni cu vagcom cum ar fi coming/leaving home,cornering,etc.Nu stiti pe cineva care poate face asta ? a mai incercat si Marius3k da nu mergea pt ca nu era full programul(mersi again).o zi buna:-)

Club AutoSally . Ai pe site la contact si un numar de telefon si adresa, tot ce trebuie ;)

xxdadixx 21-02-10 22:16

Care ma ajuta cu niste informatii. Daca o masina e inscrisa pe fundatie, ce trebuie facut sa o trec pe numele meu?

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning