![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Seria 1 cabrio, alta care ravneste la top 10.
|
Quote:
|
Quote:
|
seria 1 cabrio e aiurea... o consider si eu candidata pt top
|
Quote:
Quote:
BMW seria 1 cabrio, Renault Laguna 3, Skoda Fabia - modelul sedan, Ssangyong Rodius, Nissan Micra, Renault Vel Satis, Fiat Multipla, Ford Ka (modelul vechi) intra in topul meu de masini hidoase. Sper ca nu mi se mai sterge postul aiurea. |
Quote:
|
Alta masina urata noul seat Ibitza. Cel putin pentru mine arata la fel de prost ca si noul clio symbol.
|
[quote=Mustang Mach One;1899998]BMW seria 1 cabrio, Renault Laguna 3, Skoda Fabia - modelul sedan, Ssangyong Rodius, Nissan Micra, Renault Vel Satis, Fiat Multipla, Ford Ka (modelul vechi) intra in topul meu de masini hidoase/quote]
laguna 3 nu e o masina urata. asa pare la prima vedere, dar daca te uiti atent e chiar eleganta si are linii frumusele. nici vel satis nu mi se pare deloc urat bione ca mi-am amintit sa adaug: renault avantime... e chiar oribila |
Avantime mi-i se pare foarte reusit si inovator.
|
Quote:
Una dintre singurele Renault-uri care imi plac! Probabil preferata mea 8) DOLB >>> That's that.. :-P |
ce e cu mine ? :D:D
|
M-am uitat si la pozele cu Avantime acum ...
Parerea mea e ca nu are niciun ... desen. Mi se pare nasoala rau. De fapt, mai toate cu spatele ala mi se par facute fara cap ... maine-poimaine or sa faca masini cu spatele sinusoidal. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu nu pot intelege ce poate fi aspectuos in asta... pare o amfibie:))
|
mie imi place si e foarte foarte practica! .. amphe..ai vazut-o in penultima emisiune de la topgear?
|
mai, n-a zis nimeni ca nu e practica. interiorul e foarte tare. dar e FOARTE urata!!
oricum, dupa cum s-a mai zis, e gustul meu :)) si fac pariu ca daca m-as sui intr-una si as merge cateva sute de km m-as indragosti, pentru ca pare genul de masina extraordinar de placuta la drum. dar as incerca sa nu ma uit la ea cand ies din ea:)) |
nici nu iti inchipui cat de multa lumina intra in interior! te simti fresh .. e super senzatie! este o masina extraordinara..destul de good lookin' dar din pacate au anulat productia :(
|
s-a stopat productia... cam 2-3 ani s-a fabricatg... oricum gasesti pe mobile.de destule de vanzare
|
1 Attachment(s)
aceasta masina (pontiac aztek) este votata ca cea mai urata masina din america de nord
ii sustin |
s-a mai vorbit de aztec... e jalnica de la cap la coada
|
seria 3 sedan e90 mi se pare oribil
|
2 Attachment(s)
:-? See any resemblance ?
|
doamne... e urata cu spume!
intrebare: ei nu vad cand fac o masina urata? aici deja... nu cred ca mai merge fraza: "gusturile nu se discuta" :| |
incearca si ei sa iasa din tipar :) si reusesc dar ... nu cum ar trebui :lol:
|
fiat multipla .. aia e cea mai urata ~X( :))
|
Exista masina mai urata ca si Ssangyong Rodius? DA, Ssangyong actyon pick up. Oribila!
|
Era aici pe forum un Touareg kitsch spre Cayenne,galben cu nergru ! Cea mai urata masina care`am vazut`o vreodata !
|
3 Attachment(s)
Eu consider ca fiecare firma constructoare de masini are cate unu sau mai multe modele de masini urate da si acesta e urat dar nu pot spune ca toate masinile de la Ssangyong ca si la Geely sunt urate.
Ps: Mi as dori asa ceva.:love::love::love::love::love: |
mie chiar imi place asta :X
|
sunt chiar dragute :| cam ciudatele cei drept... dar... nu sunt urate :)
|
ssangyong pe bune ca-s urate,mai adaugam si penultimul model de clio
|
penultimul model de clio? :shock: ce ti se pare urat?
|
Quote:
|
sau renault modus... oribil
|
dacia logan si renault symbol 2008 ar trebuie pomenite la fiecare post...sau pune in paranteza la numele topicului...:???:
|
cu loganul sunt de acord... ca nu prea imi place... dar eu tot nu inteleg... de ce nu va place clio :shock:
|
Quote:
http://www.babez.de/wp-content/myfot...-symbol-02.jpg |
bun... si ce nu iti place? nu reusesc sa inteleg... stiu ca nu se discuta gusturile... dar nu pot sa-mi dau seama ce e asa urat :|
|
are curu ala ca naiba ... pe bune e urata rau de tot ... mi se pare ca i`au facut aia in fabrica o gluma de aia de i`au tras chilotii din pantalonii si a ridicat`o de ei asa WEDGIIIIIIII ... intelegi ce vreau sa zic :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning