Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

dns_dns 25-11-09 21:06

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

bicicleta asta costa mai mult de 1000eur. nu cred ca ai da atatia bani pe una.

mareo 25-11-09 21:08

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2836954)

Eu cu un prieten avem bicicletele din strainatate. Si iti spun ca e foarte greu sa le intretii si piese gasesti foarte greu. Trebuie sa te gandesti si la acest aspect.

Ia spune'ne, ce piese gasiti voi greu?

radu715 25-11-09 21:31

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2836903)
unde gasesc si eu in romania astfel de biciclete(MTB)????http://www.sportsgearadvice.com/cycl...ial%20bike.jpg si la ce preturi???/imi doresc foarte mult una,ca in botosani,la santiere si la distrugerile care sunt,am senzatie de senzatie.....va rog sa ma ajutati....daca are cineva un MTB indiferent de stare,sa ma contacteze....poate iau unul....

gasesti , in general , daca vrei noi le iei pe piese .. dar sh sunt destul de bunicele pana in 1000 ron .. dar crede-ma e foarte incomod fara sa :(

Darius DMS 26-11-09 08:52

Quote:

Originally Posted by radu715 (Post 2837069)
gasesti , in general , daca vrei noi le iei pe piese .. dar sh sunt destul de bunicele pana in 1000 ron .. dar crede-ma e foarte incomod fara sa :(

inteleg cum e fara scaun....am un prieten in botosani cu un MTB,si m-am dat si eu cu el,cam 15 min....si dupa,pam pam,ma dureau picioarele:(:(.....din cate am aflat de la el,sunt MTB-uri si cu scaun,dar si alea sunt incomode,atunci cand faci scheme,te poti lovi cu scaunul:((......daca nu merge cu MTB,raman la prima idee:BMX.....

D.Y ¬ 26-11-09 15:29

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2836971)
Ia spune'ne, ce piese gasiti voi greu?

Cauciucuri, camere, jante, schimbatoare, pedale, frane si tot felul de chestii mici. ( Eu am cursiera. )

alynex 26-11-09 19:48

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2838729)
Cauciucuri, camere, jante, schimbatoare, pedale, frane si tot felul de chestii mici. ( Eu am cursiera. )

Hmm:???:astea le gasiti greu?
Is in toate magazinele si site-urile.
prima data credeam ca vorbiti de ceva furci Marzo 03-06 alea se gasesc greu.
Dati-mi un PM si va trimit o gramada de site-uri(din Ro) cu piese,daca va trebuie.

D.Y ¬ 26-11-09 20:21

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 2839383)
Hmm:???:astea le gasiti greu?
Is in toate magazinele si site-urile.
prima data credeam ca vorbiti de ceva furci Marzo 03-06 alea se gasesc greu.
Dati-mi un PM si va trimit o gramada de site-uri(din Ro) cu piese,daca va trebuie.

Am luat din Craiova de la un magazin recomandat de cineva mi-am luat mai multe chesti si dupa ceva timp.. ( foarte scurt ) s-au facut praf. Dupa am apelat la familie care ma ajuta cu tot ce imi trebuie din strainatate.

Poate voi ati avut noroc, dar eu nu prea am incredere asa multa in tot felul de chestii daca mi se intampla odata ma las pagubas..

Acum momentan vreau sa imi fac cateva ( sa le inlocuiesc ) piese din carbon sa fac bicicleta mai usoara.

rob3rt0 29-11-09 19:12

Salut baieti!Ma bucur ca am gasit un forum in care discutiile sunt despre biciclete.Am 14 ani si am o amarata de bicicleta dhs.Acum e in stadiu de "tuning" si la primavara e gata.Bicicleta e unica la mine in sat(eu sunt "tzaran",de prahova) si prietenilor mei le placea foarte mult , fiind ingrijita.ma pricep destul de bine la reparat biciclete , pot repara orice la o bicicleta.Ma bucur ca nu sunt singurul de pe forum cu o rabla chinezeasca:D

rob3rt0 29-11-09 19:18

1 Attachment(s)
Si o poza din vara:!:

D.Y ¬ 29-11-09 19:24

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2847238)
Salut baieti!Ma bucur ca am gasit un forum in care discutiile sunt despre biciclete.Am 14 ani si am o amarata de bicicleta dhs.Acum e in stadiu de "tuning" si la primavara e gata.Bicicleta e unica la mine in sat(eu sunt "tzaran",de prahova) si prietenilor mei le placea foarte mult , fiind ingrijita.ma pricep destul de bine la reparat biciclete , pot repara orice la o bicicleta.Ma bucur ca nu sunt singurul de pe forum cu o rabla chinezeasca:D

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2847255)
Si o poza din vara:!:

Bine ai venit pintre noi!!
Nu conteaza ce bicicleta ai asa mult. Conteaza cate stii tu despre ele si cat de treaba esti;)

Sunt tare curios ce ai de gand sa-i faci??

rob3rt0 29-11-09 19:26

3 Attachment(s)
Inca 3 poze cu "noua" furca si stadiul de tuning:!::oops::D

Ms D.Y ¬ sunt nou pe forum.In seara asta m-am inregistrat:oops:

Sper sa va placa ce am lucrat pana acum

D.Y ¬ 29-11-09 20:20

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2847283)
Inca 3 poze cu "noua" furca si stadiul de tuning:!::oops::D

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2847291)
Ms D.Y ¬ sunt nou pe forum.In seara asta m-am inregistrat:oops:

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2847296)
Sper sa va placa ce am lucrat pana acum

Da.. dupa ce o sa vad mai multe poze pot sa imi dau cu parerea.

Ai grija.. dai edit, daca mai vrei sa scrii ceva sa nu faci 1000 de posturi.. este EDIT in dreapta jos dupa ce ai postat.

Intra pe acest topic si uitete pe acolo. Click aici.

rob3rt0 30-11-09 18:45

5 Attachment(s)
Astazi am mai cumparat o cutie de chit si am mai lucrat cate ceva.Vopseaua e curatata de mai mult timp , iar urmatoarea va fi un galben-taxi:D.Imi cer scuze daca am deranjat cu prea multe postari.Am mai spus:sunt nou pe forum:lol:.Imi cer scuze inca o data.Sper sa va placa ce am mai lucrat.Mai am o problema:ultima gaura pe care am astopat-o(de langa pedale),pe acolo trecea cablul de la schimbatorul de foi.Oare merge sa dau o gaura cu bormasina fara sa afecteze ceva?Astept raspunsuri!!!Iti multumesc inca odata D.Y ¬.Esti singurul care mi-a raspuns:D

D.Y ¬ 30-11-09 18:54

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850102)
Astazi am mai cumparat o cutie de chit si am mai lucrat cate ceva.Vopseaua e curatata de mai mult timp , iar urmatoarea va fi un galben-taxi:D.Imi cer scuze daca am deranjat cu prea multe postari.Am mai spus:sunt nou pe forum:lol:.Imi cer scuze inca o data.Sper sa va placa ce am mai lucrat.Mai am o problema:ultima gaura pe care am astopat-o(de langa pedale),pe acolo trecea cablul de la schimbatorul de foi.Oare merge sa dau o gaura cu bormasina fara sa afecteze ceva?Astept raspunsuri!!!Iti multumesc inca odata D.Y ¬.Esti singurul care mi-a raspuns:D

Da cu placere pai vreau sa nu alung lumea si vreau sa dezvoltam mica comunitate de biciclete.

Eu nu inteleg ce vrei sa faci cu chestiile alea cu chitul. De ce ai facut asta? Unde vrei sa ajungi?

Poti sa dai gaura da vezi sa nu atinga cablu.

mareo 30-11-09 18:59

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850102)

Acuma sincer si fara suparare, tu iti bati joc de bicicleta? fi sigur ca nici nu vopsesti bine bicicleta si o sa crape chitul, sau e fibra?

rob3rt0 30-11-09 19:02

Se vede ca esti un tip de treaba.Chestiile alea,la final,cred ca vor arata foarte frumos,asa mi-a venit in minte sa fac(+ ca am vazut si un filmuletz pe youtube:https://www.youtube.com/watch?v=tynU_ZKNYdw ,si mi-a placut cum arata).Pe suprafetele plate de pe cadru , vreau sa pun niste stikere misto(nu m-am gandit inca la ceva,as vrea niste pareri).Si ms pentru sfat.

rob3rt0 30-11-09 19:06

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 View Post
Astazi am mai cumparat o cutie de chit si am mai lucrat cate ceva.Vopseaua e curatata de mai mult timp , iar urmatoarea va fi un galben-taxi.Imi cer scuze daca am deranjat cu prea multe postari.Am mai spus:sunt nou pe forum.Imi cer scuze inca o data.Sper sa va placa ce am mai lucrat.Mai am o problema:ultima gaura pe care am astopat-o(de langa pedale),pe acolo trecea cablul de la schimbatorul de foi.Oare merge sa dau o gaura cu bormasina fara sa afecteze ceva?Astept raspunsuri!!!Iti multumesc inca odata D.Y ¬.Esti singurul care mi-a raspuns
Acuma sincer si fara suparare, tu iti bati joc de bicicleta? fi sigur ca nici nu vopsesti bine bicicleta si o sa crape chitul, sau e fibra?
nu imi bat joc de bicicleta,sunt incepator,daca o sa crape o sa incerc ceva sudat:D

mareo 30-11-09 19:09

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850165)
nu imi bat joc de bicicleta,sunt incepator,daca o sa crape o sa incerc ceva sudat:D

Munca in zadar si fara cap.

rob3rt0 30-11-09 19:10

Mareo,m-am uitat putin la profilul tau si vad ca te pricepi la d'astea cu chit,vopsit etc.Bravo!!!Imi plac machetele tale:D.O sa vezi ca o sa iasa ceva super,chiar daca zici ca nu stiu sa vopsesc:sad:

D.Y ¬ 30-11-09 19:11

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850154)
Se vede ca esti un tip de treaba.Chestiile alea,la final,cred ca vor arata foarte frumos,asa mi-a venit in minte sa fac(+ ca am vazut si un filmuletz pe youtube:https://www.youtube.com/watch?v=tynU_ZKNYdw ,si mi-a placut cum arata).Pe suprafetele plate de pe cadru , vreau sa pun niste stikere misto(nu m-am gandit inca la ceva,as vrea niste pareri).Si ms pentru sfat.

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850165)

Eu zic ca trebuia sa o sudezi de la inceput fara sa te mai chinui cu chit. Sau daca voiai ceva mai special eu acum am vazut anuntul unui baiat care vinde carbon.

denees 30-11-09 19:12

foarte, foarte fain stickeru ala... banuiesc ca vrei si tu tribale. vad o pensula si un borcan cu vopsea pe acolo, sper ca nu ai de gand sa le folosesti. o fi si asta tuning. poate ii faci un eleron ceva. am mai vazut la cineva care si'a pus muzica, leduri, neoane. precis va fi cea mai tare!!!! spor la munca..

rob3rt0 30-11-09 19:19

Quote:

oarte, foarte fain stickeru ala... banuiesc ca vrei si tu tribale. vad o pensula si un borcan cu vopsea pe acolo, sper ca nu ai de gand sa le folosesti. o fi si asta tuning. poate ii faci un eleron ceva. am mai vazut la cineva care si'a pus muzica, leduri, neoane. precis va fi cea mai tare!!!! spor la munca..
Pensula si borcanul pe care le-ai vazut nu o sa le folosesc.Neoane,leduri si d'astea n-am de gand sa folosesc(vreau un bike cat mai usor),poate pe viitor.o sa ma gandesc si la un eleron.in privinta sikerelor am mai spus ca nu m-am gandit.ms de incurajare

rob3rt0 30-11-09 19:26

Quote:

Eu zic ca trebuia sa o sudezi de la inceput fara sa te mai chinui cu chit. Sau daca voiai ceva mai special eu acum am vazut anuntul unui baiat care vinde carbon.
Nu ma incurc cu carbon si cu d'astea.Nu dispun de un buget foarte mare.As vrea eu asa ceva da nu am finante:lol:

mareo 30-11-09 19:26

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2850198)
Pensula si borcanul pe care le-ai vazut nu o sa le folosesc.Neoane,leduri si d'astea n-am de gand sa folosesc(vreau un bike cat mai usor),poate pe viitor.o sa ma gandesc si la un eleron.in privinta sikerelor am mai spus ca nu m-am gandit.ms de incurajare

Daca vrei un 'bike' cat mai usor, de ce o incarci cu chit?

rob3rt0 30-11-09 19:30

Quote:

Am vrut sa spun ca e si asa incarcata:lol:

Quote:

Sa nu credeti ca bicicleta e incarcata cu chit:D.Sunt puse placile de plastic in suruburi si la mijloc bucati din placi dalea de izolatie a casei indesate:D

mnc.risty 30-11-09 20:03

Prietene tia mai explicat D.Y ¬ treaba cu edit.incearca sa bagi la cap!

In legatura cu bicicleta..nu stu ce sa spun sunt curios ce va iesi..

D.Y ¬ 30-11-09 20:20

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 2850332)
Prietene tia mai explicat D.Y ¬ treaba cu edit.incearca sa bagi la cap!

In legatura cu bicicleta..nu stu ce sa spun sunt curios ce va iesi..

Oricum nu se numara ca posturi pe acest thread.

Cand va fi gata bicicleta? Asa o data cu aproximatie?

Ingerasul99 30-11-09 20:53

https://www.youtube.com/watch?v=CK4cK...eature=related oare gasim asa ceva in romania?
rob3rt0 ala si-a facut bicicleta aia asa ca sa i se rupa cadru parerea mea, dar improvizatia ta e doar de fatada, cand ai sa o scapi pe jos si o sa sara kitul si vopseaua ai sa iti dai cu pumni in c_@_e . Poate pun si eu maine cateva poze cu cadrul meu in starea in care e acum!

rob3rt0 01-12-09 07:39

Eu zic ca bicicleta va fi gata prin aprilie.
Quote:

https://www.youtube.com/watch?v=CK4cK...eature=related oare gasim asa ceva in romania?
rob3rt0 ala si-a facut bicicleta aia asa ca sa i se rupa cadru parerea mea, dar improvizatia ta e doar de fatada, cand ai sa o scapi pe jos si o sa sara kitul si vopseaua ai sa iti dai cu pumni in c_@_e . Poate pun si eu maine cateva poze cu cadrul meu in starea in care e acum!
Sunt constient de asta,dar am mai spus treaba cu bugetul.........Asa ca pana o sa mai strang ceva bani o sa merg asa,da eu zic ca nu o sa o trantesc prin toate gropile sa-mi sara chitu' dupa ea.Am spus si in primul post ca am doar 14 ani,cred ca voi toti sunteti majori.Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate mnc.risty,o sa incerc sa respect.

D.Y ¬ 01-12-09 10:10

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2851327)
Eu zic ca bicicleta va fi gata prin aprilie.

Sunt constient de asta,dar am mai spus treaba cu bugetul.........Asa ca pana o sa mai strang ceva bani o sa merg asa,da eu zic ca nu o sa o trantesc prin toate gropile sa-mi sara chitu' dupa ea.Am spus si in primul post ca am doar 14 ani,cred ca voi toti sunteti majori.Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate mnc.risty,o sa incerc sa respect.

Nu suntem toti majori. In fine tu faci ce vrei cu bicicleta ta. Unii din noi iti spunem cuvinte mai grele ca de na stim cum e. Tu pana nu vezi cum e sa te muncesti degeaba nu o sa-ti dai seama. Tu continua ce ai inceput.

Eu zic sa numai investesti in bicicleta asta asa mult. Asteapta sa-ti cumperi alta in viitorul apropiat. Deobicei e bine ca bicicleta sa o lasi asa pt ca oamenii aia care le-au facut le-au facut cu cap si ii strici aerodinamica.

xgeox 01-12-09 12:43

Au fost inundatii in Irlanda,pregatiti-va pentru reduceri masive pe chainreaction.

D.Y ¬ 01-12-09 12:49

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2852024)
Au fost inundatii in Irlanda,pregatiti-va pentru reduceri masive pe chainreaction.

Am auzit.. dar nu am inteles cum sta treaba. Ce legatura au inundatiile cu reducerile?

xgeox 01-12-09 12:53

Pai daca urmaresti site-ul si cumperi constant de acolo ai sa vezi ca la unele produse care au reduceri mari scrie ca ambalajul a fost distrus din cauza inundatiilor.Chainreaction au sediu in Dublin.

D.Y ¬ 01-12-09 13:06

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2852042)
Pai daca urmaresti site-ul si cumperi constant de acolo ai sa vezi ca la unele produse care au reduceri mari scrie ca ambalajul a fost distrus din cauza inundatiilor.Chainreaction au sediu in Dublin.

Acum am inteles. Da eu voiam sa-mi iau bicicleta de acolo, dar am gasit in alta parte mai ieftin. E un site foarte bun. ;)

rob3rt0 01-12-09 13:52

Quote:

Eu zic sa numai investesti in bicicleta asta asa mult. Asteapta sa-ti cumperi alta in viitorul apropiat. Deobicei e bine ca bicicleta sa o lasi asa pt ca oamenii aia care le-au facut le-au facut cu cap si ii strici aerodinamica.
Sa stii ca nu am investit prea mult,in jur de 70 ron.Am uitat sa sfecific in primul post ca mai am o bicicleta,tot chinezezasca,cu suspensii si jante duble nemtesti si nuste peg-uri homemade.N-am poze cu ea,dar o sa-i fac:D.Vreau sa mai spun ca bicicleta am cumparat-o in 2005 sau 2006 si am dat 185 ron pe ea,cu mari sacrificii si am tinut mult la ea,poate o sa imi iau alta bicicleta dar deja am doua8)

xgeox 01-12-09 16:07

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2852069)
Acum am inteles. Da eu voiam sa-mi iau bicicleta de acolo, dar am gasit in alta parte mai ieftin. E un site foarte bun. ;)

E normal ca se poate sa gasesti unele lucruri in alta parte mai ieftin dar ca preturi in general si diversitatea pieselor este f.bun.Mai ales daca vrei ceva mai special,ca piese ma refer plus ca-ti vine totul acasa daca faci comanda.

D.Y ¬ 01-12-09 16:46

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2852508)
E normal ca se poate sa gasesti unele lucruri in alta parte mai ieftin dar ca preturi in general si diversitatea pieselor este f.bun.Mai ales daca vrei ceva mai special,ca piese ma refer plus ca-ti vine totul acasa daca faci comanda.

Am vazut ca sunt diferite. Acum peste cateva saptamanii o sa-mi iau un echipament. :)

kta ford focus 08-12-09 16:10

ingerasule,am eu jante dealea ;) pret 120 ron am 2

(!8Y_M 08-12-09 16:42

1 Attachment(s)
fratilor.. help me.. nu mai primesc email de la thredul asta..:( ma si miram cum de nu mai cocheteaza lumea cu 2 roti.... ma gandeam ca e frigul devina...:P

roberto... hai sa-ti dau un sfat... am un prieten care are acelasi tip de cadru ca al tau... l-a modificat in felul urmator... ca-n poza... o imitatie de trial.. (cadrul e f usor undeva la 4kg) din pacate bicla e acum in paragina... lipsa de fonduri pt piese de calitate...si te anunt ca a avut mai mult impact decat ce faci u cu chit... sau daca vrei neaparat.. vezi ca se gaseste fibra de sticla... si fa-i "capat" la tot cadrul:-?? ns.. sau da-i o forma la terminatia aia pe care ai facuta ca e prea dreapta....

bft all.. sa ne vedem pe gheatza:))

rob3rt0 08-12-09 16:49

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2872702)
fratilor.. help me.. nu mai primesc email de la thredul asta..:( ma si miram cum de nu mai cocheteaza lumea cu 2 roti.... ma gandeam ca e frigul devina...:P

roberto... hai sa-ti dau un sfat... am un prieten care are acelasi tip de cadru ca al tau... l-a modificat in felul urmator... ca-n poza... o imitatie de trial.. (cadrul e f usor undeva la 4kg) din pacate bicla e acum in paragina... lipsa de fonduri pt piese de calitate...si te anunt ca a avut mai mult impact decat ce faci u cu chit... sau daca vrei neaparat.. vezi ca se gaseste fibra de sticla... si fa-i "capat" la tot cadrul:-?? ns.. sau da-i o forma la terminatia aia pe care ai facuta ca e prea dreapta....

bft all.. sa ne vedem pe gheatza:))

da-mi mai multe detalii te rog , niste poze ceva:-P
vreau sa mai spun ca primul chit era de fibra e tot aceeasi cu fibra de sticla?

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning