![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
bicicleta asta costa mai mult de 1000eur. nu cred ca ai da atatia bani pe una.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Is in toate magazinele si site-urile. prima data credeam ca vorbiti de ceva furci Marzo 03-06 alea se gasesc greu. Dati-mi un PM si va trimit o gramada de site-uri(din Ro) cu piese,daca va trebuie. |
Quote:
Poate voi ati avut noroc, dar eu nu prea am incredere asa multa in tot felul de chestii daca mi se intampla odata ma las pagubas.. Acum momentan vreau sa imi fac cateva ( sa le inlocuiesc ) piese din carbon sa fac bicicleta mai usoara. |
Salut baieti!Ma bucur ca am gasit un forum in care discutiile sunt despre biciclete.Am 14 ani si am o amarata de bicicleta dhs.Acum e in stadiu de "tuning" si la primavara e gata.Bicicleta e unica la mine in sat(eu sunt "tzaran",de prahova) si prietenilor mei le placea foarte mult , fiind ingrijita.ma pricep destul de bine la reparat biciclete , pot repara orice la o bicicleta.Ma bucur ca nu sunt singurul de pe forum cu o rabla chinezeasca:D
|
1 Attachment(s)
Si o poza din vara:!:
|
Quote:
Quote:
Nu conteaza ce bicicleta ai asa mult. Conteaza cate stii tu despre ele si cat de treaba esti;) Sunt tare curios ce ai de gand sa-i faci?? |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze cu "noua" furca si stadiul de tuning:!::oops::D
Ms D.Y ¬ sunt nou pe forum.In seara asta m-am inregistrat:oops: Sper sa va placa ce am lucrat pana acum |
Quote:
Quote:
Quote:
Ai grija.. dai edit, daca mai vrei sa scrii ceva sa nu faci 1000 de posturi.. este EDIT in dreapta jos dupa ce ai postat. Intra pe acest topic si uitete pe acolo. Click aici. |
5 Attachment(s)
Astazi am mai cumparat o cutie de chit si am mai lucrat cate ceva.Vopseaua e curatata de mai mult timp , iar urmatoarea va fi un galben-taxi:D.Imi cer scuze daca am deranjat cu prea multe postari.Am mai spus:sunt nou pe forum:lol:.Imi cer scuze inca o data.Sper sa va placa ce am mai lucrat.Mai am o problema:ultima gaura pe care am astopat-o(de langa pedale),pe acolo trecea cablul de la schimbatorul de foi.Oare merge sa dau o gaura cu bormasina fara sa afecteze ceva?Astept raspunsuri!!!Iti multumesc inca odata D.Y ¬.Esti singurul care mi-a raspuns:D
|
Quote:
Eu nu inteleg ce vrei sa faci cu chestiile alea cu chitul. De ce ai facut asta? Unde vrei sa ajungi? Poti sa dai gaura da vezi sa nu atinga cablu. |
Quote:
|
Se vede ca esti un tip de treaba.Chestiile alea,la final,cred ca vor arata foarte frumos,asa mi-a venit in minte sa fac(+ ca am vazut si un filmuletz pe youtube:https://www.youtube.com/watch?v=tynU_ZKNYdw ,si mi-a placut cum arata).Pe suprafetele plate de pe cadru , vreau sa pun niste stikere misto(nu m-am gandit inca la ceva,as vrea niste pareri).Si ms pentru sfat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mareo,m-am uitat putin la profilul tau si vad ca te pricepi la d'astea cu chit,vopsit etc.Bravo!!!Imi plac machetele tale:D.O sa vezi ca o sa iasa ceva super,chiar daca zici ca nu stiu sa vopsesc:sad:
|
Quote:
Quote:
Eu zic ca trebuia sa o sudezi de la inceput fara sa te mai chinui cu chit. Sau daca voiai ceva mai special eu acum am vazut anuntul unui baiat care vinde carbon. |
foarte, foarte fain stickeru ala... banuiesc ca vrei si tu tribale. vad o pensula si un borcan cu vopsea pe acolo, sper ca nu ai de gand sa le folosesti. o fi si asta tuning. poate ii faci un eleron ceva. am mai vazut la cineva care si'a pus muzica, leduri, neoane. precis va fi cea mai tare!!!! spor la munca..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Prietene tia mai explicat D.Y ¬ treaba cu edit.incearca sa bagi la cap!
In legatura cu bicicleta..nu stu ce sa spun sunt curios ce va iesi.. |
Quote:
Cand va fi gata bicicleta? Asa o data cu aproximatie? |
https://www.youtube.com/watch?v=CK4cK...eature=related oare gasim asa ceva in romania?
rob3rt0 ala si-a facut bicicleta aia asa ca sa i se rupa cadru parerea mea, dar improvizatia ta e doar de fatada, cand ai sa o scapi pe jos si o sa sara kitul si vopseaua ai sa iti dai cu pumni in c_@_e . Poate pun si eu maine cateva poze cu cadrul meu in starea in care e acum! |
Eu zic ca bicicleta va fi gata prin aprilie.
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa numai investesti in bicicleta asta asa mult. Asteapta sa-ti cumperi alta in viitorul apropiat. Deobicei e bine ca bicicleta sa o lasi asa pt ca oamenii aia care le-au facut le-au facut cu cap si ii strici aerodinamica. |
Au fost inundatii in Irlanda,pregatiti-va pentru reduceri masive pe chainreaction.
|
Quote:
|
Pai daca urmaresti site-ul si cumperi constant de acolo ai sa vezi ca la unele produse care au reduceri mari scrie ca ambalajul a fost distrus din cauza inundatiilor.Chainreaction au sediu in Dublin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ingerasule,am eu jante dealea ;) pret 120 ron am 2
|
1 Attachment(s)
fratilor.. help me.. nu mai primesc email de la thredul asta..:( ma si miram cum de nu mai cocheteaza lumea cu 2 roti.... ma gandeam ca e frigul devina...:P
roberto... hai sa-ti dau un sfat... am un prieten care are acelasi tip de cadru ca al tau... l-a modificat in felul urmator... ca-n poza... o imitatie de trial.. (cadrul e f usor undeva la 4kg) din pacate bicla e acum in paragina... lipsa de fonduri pt piese de calitate...si te anunt ca a avut mai mult impact decat ce faci u cu chit... sau daca vrei neaparat.. vezi ca se gaseste fibra de sticla... si fa-i "capat" la tot cadrul:-?? ns.. sau da-i o forma la terminatia aia pe care ai facuta ca e prea dreapta.... bft all.. sa ne vedem pe gheatza:)) |
Quote:
vreau sa mai spun ca primul chit era de fibra e tot aceeasi cu fibra de sticla? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning