![]() |
Re: E36 - coupe SXL
1 Attachment(s)
Gata tinichigeria !!!
|
Respect pentru cei care iti lucreaza la masina!
Proiect facut cu simt de raspundere,curat si ca la carte. Bravo!!! |
pfuuuu....ale dreacu fiare.....38 pagini....nu m am dezlipit de monitor...Felicitari!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Rotile :D :D :D
Multumesc Anvelope Nfs !!! |
7 Attachment(s)
Reglaj lufturi !
Probe pt jante ! |
Deabia astept sa o vad finalizata.
Rotile sunt de vis. Felicitari ! |
Arata super, faci o treaba de milioane, dar am o curiozitate...de ce nu ai dat toate geamurile jos sa fie treaba pana la capat?
Respect! |
Quote:
salut , multumesc..... parbrizul se va da jos inainte de revopsire !!! treaba va fi cum trebuie :) !!! |
Salut ! in ce stadiu este masina ? au trecut 2 luni de la ultima postare....Ms o zi buna !
|
Quote:
AM SA Pun poze cu masina cand va fi gata ....aici se pare ca activitatea s-a restrans ! |
Faci nişte lucruri al naibii de interesante.
Ce culoare doreşti să-i tragi? Ar merge ceva care să pună în evidenţă toată munca celor de la Dandu. Cu Merc-ul ce ai mai făcut? Ai nişte poze de actualitate? |
12 Attachment(s)
Quote:
cam asta este starea actuala a masinii. Mercedesul s-a vandut de mult pt suma de 4500 de euro ! |
Superba !!!
O vedem pe 16?? |
Quote:
cu siguranta nu ! dar anul acesta ies cu ea .... daca nu vine zapada pana in Decembrie si nu ploua in weekenduri , garantat ies sa ma plimb cu ea...o astept ca pe o domnisoara virgina de 10 luni :))))))))) Anul acest chiar nu scapa ! |
1 Attachment(s)
Am avut de ales in aceasta vara :
Oz Futura . Oz Mito. Oz Breyton. Ac Schnitzer type 1. Oz Cromodora. si am ales........Custom BBS... 9 fata et 15 gume 205/40 Hankook S12 Evo....... 11.2 spate et 25 gume 215/40 Hankook S12 Evo.... Buze de 3inch pe fata , buze de 4 inch pe spate. Multumesc Anvelope Nfs ! |
Eu cred că ai ales bine .
|
Quote:
Dabia astept sa o vad gata. Jantele sunt :shock:. |
Nu s-a restrans activitatea, te-au urmarit pana acum "doar" 77.200 de oameni.
|
Quote:
Sunt putini care traiesc sentimentul pe care il traiesc eu ( sa astepti o masina 10 luni)... Zilnic s-a muncit la masina ( am primit si inca primesc poze in fiecare zi ) dar am renuntat sa le mai pun (m-am saturat de barfe si mancatorie ). Doresc doar sa mentionez ca masina are lacul asemanator cu un geam , reflexia perlei este superba , nu am absolut nicaieri chit (exceptand pe eleron )... Zilele acestea incepe montajul , mai sunt 2-3 saptamani si o iau acasa. |
Quote:
Bravo!!! |
14 Attachment(s)
Etrieri vopsiti garnituri , aerisitori , toate inlocuite .
Discurile Textar noi. S-au montat bijuteriile de BBS pe masina . S-a vopsit grila , urmand ca bara fata / spate + praguri sa intre si ele la vopsit pana miercuri . Si...incepe distractia , montajul ! Va las niste poze aici. Si apoi.....cea mai mare surpriza.... INTERIORUL ! |
Dacă din poze arată bine , în realitate oare cum se vede ?
M-ai surprins plăcut la culoarea etrierilor și "profunzimea" vopselei, de pe caroserie. Deliciu! |
Quote:
Felicitari pentru masina....si toata munca depusa |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari. Masina este senzatie ;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Pentru ca...... pe original nu vin decat albe , semnale+ stopuri smoked , la cerere :D in viziunea mea , designul masinii va fi unul inchis (sobru ) la o lumina fara razele solare prezente.... In soare , jantele si perla vor excela ! |
Si din poze se vede frumos perla dar in realitate cred ca e si mai frumoasa.
|
4 Attachment(s)
mai dureaza putin !
|
Foarte faină !!!
|
un fel de capat!!:censored::censored::peace::peace::peace:
|
:shock: Masina este WOOOW superba :shock:
|
4 Attachment(s)
poze recente !!!
|
Arată într-un mare fel, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun
că ar merge nişte poze mai în soare, aşa... Bănuiesc că ai garaj, nu? |
Cuvintele nu isi au rostul...
La primul eveniment la China town pe anul asta am plecat de acasa cu un singur scop, sa admir masina asta. De ce nu a fost adusa?:???: |
Quote:
in ambele cazuri vin "curiosii" si mangaie vopseaua =))))) vin curiosii si trag de usa sa o deschida eventual pt a vedea interiorul (am 100% pe fata ) vin curiosii si dau cu sutul in jante pe spate........(ce sa vada nu stiu ) la China Town imi trebuie NEAPARAT TARC DE PROTECTIE . cred ca o voi aduce pe 14 Mai... |
Quote:
am un garaj subteran cu temperatura si unul in curte (pe timp de vara ) . |
Cei ce doresc sa o vada astazi masina este la Romexpo...
S.A.B !!!! |
8 Attachment(s)
poze 1 Mai tuning fest !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning