![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
|
Quote:
|
dar nu se spune nicaieri ce motoare aveau daciile alea nova din 95
ca cica bloc din fonta chiuloasa de nu stiu care, axa de nu stiu care. daca imi mai aduc eu bine aminte prin 1997 la raliul clujului l`am intrebat pe un pilor(aveam si eu vreo 13-14 ani atunci) daca`mi da un autograf. cand mi`o dat autograful l`am intrebat ce putere au motoarele...si daca mai retin eu bine mi`a zis ca undeva la 400cp si erau ceva motoare de vw, daca nu ma insel si ma lasa memoria. oricum frumos articol, m`a uns pe suflet!!! |
Quote:
|
erau motoare vw, la fel si multe alte componente. erau nove kit car.
|
Quote:
|
Puiu Rusu alerga cu "SuperNova" de 300+ CP! Din cate imi aduc aminte erau motoare vw cu 2 carburatoare dublu corp. Pe vremea aceea Puiutu il batea pe Titi cu Celicu lui integrala... Acuma mai alearga la VTM 2 Nove suparate. 1 a lu Dan Necula care are doar suspensia si caroseria de "SuperNova" cu motor de Dacie. 2 a lu Poenariu cu motor de vw, 2 carburatoare dublu corp, modificat in Germania! 250 CP (din spusele unui pilot care a abandonat la ultima etapa de VTM pe Rasnov)
|
Mai caut ,paraca mai aveam ceva.Domnul Liberta aveti cumva informatii top secret ?!!:inyourfac
|
Quote:
uite un prototip din uzina , masina este luata prototip din uzina de tata , la motor mai sunt mici modificari fata de stok https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/51103-dacia-liberta-motor-ax-cap.html |
http://rallyrom.ro/content/view/1323/290/
Bestia lu Puiu la lucru! Atat ONBOARD cat si de afara de la VTM Balvanyos din 1997! Crima curata! |
Cam smecherie. VW in piele de dacie nova.
|
Superbe erau masinile pe vremea aia! Parca era placerea mai mare sa mergi pe atunci la raliuri... Cel putin Lancia lu Nicoara arata bestial neagra! Nu cred ca a mers cineva mai tare ca ala la noi cu masina aia... Dar cele 2 nove erau superb umflate iar ca performante nu mai vorbesc...
|
mama ce vremuri , aproape ca m-au dat lacrimile , cad vre-odata o sa mai vedem asa ceva la noi?
|
Niciodata... Pe vremea aia cel putin la dacii era uzina in spate... Acuma vorbeam cu cineva care se da cu un R5 si imi zicea ca daca o da de gard s-a cam dus sezonu pentru el...
Pacat de acele Nove! Dupa ce s-a retras uzina s-a retras si Setcarul, iar motoarele impreuna cu caroseriile au disparut... |
FRUMOASE DACIII...PUN SI EU CATEVA...sorry acestui topic dak au mai fost puse
|
pentru daciile speciale...numai si numai respect :)
|
Quote:
|
ioi
imi aduc aminte ce senzatie faceau daciile alea galbene pe la raliul clujului anvram iancu prin 97-98 muream incet langa ele cand le auzeam. mi se inmuiau telescoapele, ma lasau genunchii, eram ud tot. oricum interesant filmulet |
super film dar am si eu o intrebare... schimba fara ambreaj sau mi s-a parut ? explicati-mi si mie ca nu pricep
|
Normal , are cutie secventiala. Nu ai observat ca impinge maneta doar inainte si inapoi?
Ambreiajul se foloseste doar la plecare de pe loc. |
marfa filmu......da imi zice si mie cineva de unde iau si eo tambur si butuc la dacia cu 4 prezoane?????????????????????????????????????????? ????????????????
??????????????????? |
dute si tu unde este un magazin de auto sau prin piate si intrebi de flanse ptr dacii in patru prezoane ca nui greu.
Si apropo ai grija ca daca te prinde politia ca conduci la 14 ani masina taicatu poate face puscarie pentru prostia asta si tu nu o sa mai dai de carnet la 18 anii ai gija. Filmuletele sunt super mare respect pentru dacii, si sa nu mai zica cineva ceva de daci in stil de rau ca e un fraier :) mare respect dacia |
Pe mine ma fascineaza si novele galbene de 120 de cai... Adevaru e ca se mergea mult mai tare pe vremea aia cu daciile... Si cu novele normale se mergea la limita... cu franari in ultimul moment, si intrat in plin in curbe...
|
mi`o placut cum o venit titi de`a latu.
dar ce criminale pot fii daciile alea, mor incet cand le vad. pacat ca dacia nu a continuat, acuma cu loganul spera ecva, dar daca continuau de atuncea acuma erau departe. oricum pe youtube mai sunt multe filmulete cu dacii https://youtube.com/watch?v=xFkDFUZIC...elated&search= https://youtube.com/watch?v=lvJ1IYzIfdc unele dacii mai scot si fum :P https://www.youtube.com/watch?v=_raie...elated&search= florin piersic driver :P https://www.youtube.com/watch?v=sUDNsApneJA |
6 Attachment(s)
nu va suparati pun si eu dacia lu tataimiu care din cate stiu eu despre ea este din 1976 a mers numai in concediu cu ea are 95.000km reali si interiu acela fara piele care aveau si pernite in spate si stegatore detasabile din cate stiu eu si are asta a lui........respect pentru toate masinile de aicea si proprietarilor:arrow: :arrow:
|
frumoasa masina, ce serie are pe caroserie k vazusem pe dacia club una din 69 cu seria 00034, adica masina cu nr 34 iesita pe poarta fabricii
|
mai sincer sa fiu nush maine o sa revin si cu poze de interior si mai ales mai facut si pe mine curios cu numarul de serie si fac poza si la el si il pun;)
|
da ce conteaza in 1976 ....
|
5 Attachment(s)
am revenit cu pozele promise dar cam tarziu stiu:oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
de asta ce parere aveti? :lol: imi cer scuze propietarului ca am postat aceste poze aici dar mi s-au parut ........"iesite din comun" :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O dacie care zic eu isi merita locul aici:shock:
|
Puteti spune mai multe despre aceasta masina?
Ma refer la ceva date. |
niste detalii despre aceasta masina?
|
1 Attachment(s)
Nu stiu nimic despre ea,cine a pus pozele pe net nu da nici o informatie, am sa l mai intreb o data:rolleyes2
|
Quote:
inca o dacie iesita din comun :D :-P |
Quote:
|
a mai fost pusa pe aici...asta este o multimasina:D ..motor renault,faruru bmw, bara fata de punto,stopuri de ...nu stiu
per total e cam urata masina...in afara de motorul ala pus pe o nova...nu e nimic special...a ..si paintjobul e frumos |
Foarte tare daciuca aia rosie! Pacat ca a fost lasata in paragina... Arata superb umflata! Sigur a alergat undeva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning