![]() |
Re: Accidente
da asa e. in fata lui laju omu ala distrus a intrat in fata lui goga si ...poc!!
deci nu stiu ce ii asa mare scofala ca are stikerul inca.o sa il dea jos. ramane simpatizant team csr dar daca nu poate sa vina ...am hotarat sa nu mai fie membru.simplu |
2 Attachment(s)
nu e chiar accident, numai am vrut sa va arat cat de prost a putut parca....
|
Quote:
|
Quote:
|
va cer un sfat.... ce se poate face in cazul in care intra unul in tine cand schimba banda, iar dupa ce scrie declaratia la politie si afla ca i se suspenda carnetul, refuza sa semneze procesul verbal? tra sa il dau in tribunal? sau imi acopera oricum pagubele asigurarea lui?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un prieten,a fost orbit de faza lunga de la o masina,si o prins nisip intro curba
|
Daciawrc, poate ar fi mai bine dc ai face un topic separat cu accidentu asta, ca tre sa recunosc ca e interesant, poate cel mai intersant post al tau de ceva vreme :))) so fa un topic separat pt el si iti mut mesajele acolo, daca vrei sa il mai continui pe net, ok? Cicione, ca iti place ca nu, este un subiect comentat si urmarit de multa lume, si de aia tre lasat, dar va fi separat de topicul accidente daca dacia vrea sa il continue.
toate cele bune. |
oricum eu nu mai zic nimic despre ce am rezolvat, ce voi rezolva.
nu o interesat lumea consider ca nu trebuie sa se stie. fiecare sa`si rezolve pe cont propriu. legat de accidentul meu nu se va mai afla nici un cuvant in plus fata de cele scrise pana acum |
tocmai ti s-a propus un topic numai al tau cu toate detaliile accidentului fara sa fie vreunu care sa comenteze ca sa mai taci sau mai stiu eu ce...... prost moment ti-ai ales sa taci
daca n-ai vrut sa afle lumea deznodamantul intamplarii cu pricina sau sa nu afle detalii despre accident si asa mai departe trebuia sa fii baiat destept si sa nu zici nimik, acuma daca tot ai zis cu lux de amanunte fa-ti topicu si continua ..... poate pe viitor o fi si altu dintre noi in situatii asemanatoare si macar sa stim ce putem face in caz ca vb aia avem dreptate si murim cu ea in mana!!! :evil: |
Quote:
|
"ati accesat casutza vocala a abonatului..." pentru aventurile lui daciawrc si politia romana, are acum topic separat...
|
1 Attachment(s)
Acum o jumatate de ora....un tir (betoniera) sa rasturnat sub podul din marasti...mai multe detalii nu stiu....:rolleyes2
|
era de asteptat daca vin ca nebunii aia pe acolo si o fi facut balan betonul din ea si s`o rasturnat.
bine ca nu o patit nimeni nimic, adica nu par a fi masini avariate nasol oricum |
Quote:
aia e acolo de azi dimineata de pe la 8, acuma-s de vreo 15 minute cand veneam spre casa am vazut ca se chinuiau cu 2 macarale sa o intoarca pe roti. |
azi noapte s-o intamplat.. eu stau la vreo 500m de unde s-o intamlat
de la mine din bloc, de pe geam se vede clar.. si soferul era cu sange in alcol... si o plecat azi noapte si o veni dimineata... |
"sange in alcol" :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
|
cam sifonata masina.
porbagaju o ajuns la scaunele din fata. nasol |
1 Attachment(s)
Drumurile noi fac victime. Ieri pe la ora 19 intre Apahida si Jucu, la intrarea spre Campenesti, a fost un accident groaznic.
O dacia Solenza statea sa vireze spre stanga, sa intre pe drumul spre Campenesti (acolo unde e restaurantul si benzinaria Magnolia, inainte de Hanul KM17) , iar in spate, un Alfa Romeo nervos, a intrat in depasire, nu a vazut ca Dacia era oprita, si a intrat puternic si cu forta in spatele Solenzei, spulberand-o pe sosea. din cate am inteles, a fost 1 mort si mai multi raniti..... S-au format cozi de masini care ajungeau pana in Someseni si in Rascruci Am reusit sa fac o poza, in care nu se vede nimica, numai locul accidentului.... |
Quote:
|
a anuntat la ncn acuma seara ca a murit la ora 17 nu stiu cat
presedintele filialei de tineret de la pd ala cu subaru de la topa mica |
ieri pe langa dumbrava catre hedin pe 400 de metrii 4 accidente cu masina rasturnata. bmw ,dacie,golf 4,bmw ..pozel nu are rost sa le pun ca au caolitate proasta.dar,,bmw seria 5 a rupt un parapet si a iesit in decor urat de tot
|
pune ma pozele... kiar daca is calitate proasta.. macar ne facem o ideeeee
|
4 Attachment(s)
bine uite aici cateva poze..ai multe nu am apucat sa fac
|
naspa accident ..
|
posts deleted.
@Fixius : uita-te la un film horror, nu mai cere aici prostii din alea. @Eagle, nu-l incuraja, ca avem un wrc deja. toate cele bune, NightRider |
3 Attachment(s)
un accident de la mine dp strada,pe muresului.......loganul nu a acordat prioritate
|
is curios cum arata loganu.. :D
|
sifonat bine si 7'aru
|
eu atata pot sa zic ca....nu stiu cine-i ilegal asta de sta pe muresului, da ar trebuii sa-l cunosc, eu stau la o strada de muresului, si de aia zic asta ca, crucea aia...saraca e acolo din lemn de cand eram eu copil mic mic mic, si tot timpu se puneau lumanari si veneau babele sa se roage cand treceau pe acolo de la piata spre casa...acuma din pacate nu va mai fi refacuta.
|
2 Attachment(s)
gheorgheni...
|
aici care nu o oprit la cedeaza trecerea?
|
cel ce a vrut sa intre pe ariesului caci daca nu ma insel aia e strada prioritara !
ilegal, asta pe siretului cand a fost? ca miercuri era intreaga crucea .... noroc cu forumu ca aflam si noi cum se distruge cartieru' :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
pun shi eu niste poze:
|
accidentu dp siretului a fost luni,daca mai tzin bine minte:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning