![]() |
Re: Piese tuning!!!
cat costa triplele?ms
|
pentru un vectra b benzinara 2.0 16v un bord m-ar interesa. modele si preturi. te rog frumos
|
Faruri angel ptr Fiesta S 2007?????
|
ceva pt renault 5 ai?
|
Quote:
|
salut!
pt honda civic model 92-95 berlina ce ai?(faruri, triple, plasma bord, etc)? |
1 scaun scoica???pret/model/termen livrare
|
vreau ca in primavara sa dau o noua imagine borei mele,
ai ceva care sa ma ajute? 'gustatorii' de Whisky http://www.ardei-iute.ro/wordpress/?cat=2 |
Far pe fond negru cu angel eye alb (alb\albastru) daca ai , ce marca si la ce pret?! Pentru un Opel Astra G! Mersi
|
angel ayes ptr solenza? ai ceva?
|
Salut. Pentru un cielo... Stopuri clare, pleoape albe, grila neagra cam cat ar costa( pret pe fiecare produs separat) si cum pot intra in posesia lor?
|
Nu aduce spoilere, praguri, eleroane.
Stopuri pentru Astra G Carravan ai ceva? Pe leduri? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
@wasted am discutat pe topicul tau...
@blondu_mm Ce te-ar interesa??? Pot sa iti aduc faruri, stopuri, semnalizari laterale etc. @blondu_glf 2 Nu ma pot baga sa aduc scaune din cauza transportului... nu am masina mea de transport si nu pot exagera. Aduc ce e mai mic..faruri, de astea... @s3by Plasmele sunt ca cele din poza? Daca da, pretul este de 80 de euro @andrei_hrz Am plasme la 80 de euro si la 110 cele de la InnoParts. Pun si poze.. @TheMaax Nu sunt faruri cu angel eyes pentru Fiesta @boncea Pentru Renault 5 nimic |
atunci zi ce modele de faruri de golf 2 ai si in cat timp le aduci
|
pentru un VW
salut as vrea si eu poze cu faruri (nu conteaza de care ) si niste preturi pentru un VW PASSAT din 94......si as putea cumpara cate unu pe rand sau obligat amandoua?..astept rasp...si in cat timp le pot avea....eu sunt din roman, judetul neamt....ms...ciao;)
|
salut...ma intereseaza si pe mine faruri pentru un VW PASSAT din 94 ...nu conteza ce modele ...poze si pret dak se poate ...si se dau numai la set sau si separat?....ast rasp....
|
piese tuning 1,8 8v de vw ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
salut
imi trebuie 2 faruri cu lupa pt opel astra G ( model 2001 ) pret si timp de livrare |
Ai ceva pentru Octavia Tour?
|
pt megane sedan 2007 tot ce ai si pt opel astra F caravn stopuri spate
|
ceasuri cu plasma pentur r19
stopuri clare; |
[QUOTE=drgn;1310845]ceasuri cu plasma si inele cromatepentur r19
stopuri clare; |
[QUOTE=drgn;1310855][QUOTE=drgn;1310845]ceasuri cu plasma si inele cromate pentur r19
stopuri clare;faruri |
1 Attachment(s)
faruri clare pentru un audi coupe (s2) se gasesc?
si un boost metru ca cel din imagine?pe comanda?si un suport de ceas pentru pus pe bord,pe centru?multumesc |
pentru un opel astra G Hatchback 1.8 16v an 1999...da-mi un P.M. cu tot ce ai pentru masina asta ...impreuna cu pretu !!! pentru fiecare in parte si un pret pentru toate !!!!salut
|
Salut. Pentru tico ceva ceva??
|
faruri de ford puma ai????la ce pret???
|
Faruri cu angel-eyes pt bmw e 46 modelul pana in 2001? un pret orientativ?
|
Salut!
Am o corsa C 2001 si m-ar interesa o grila cromata fata ? Daca ai un pret te rog ...mersi |
Niste faruri si stopuri spate pt golf V m'ar interesa. Poze si preturi daca se poate. Merci!!!
|
Salut.....suspensie sport pentru un cielo din 96? As dori un pret pentru arcuri sport si amortizoare sau un pret pentru set (arcuri+amortizoare). Merci. |
1 Attachment(s)
Quote:
Salut vreau si eu oglinzi ca cele din poza de mai jos pentru un vw golf 4....vreau electrice k asa are masina +adaptore pt ele k asa am inteles k trebuie.......vreau un pretz...multumesc anticipat!!.....baftaa |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning