Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Intalniri... (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/37397-intalniri.html)

3Xtreme 03-06-08 09:23

Re: Intalniri...

si eu vreau sa ii cunosc pe simi si espinoza ca pe oliver il stiu k e colegul meu de banca

WaZy 03-06-08 10:24

Sambata .. cine are loc in masina sa ma duca si pe mine la Salcea ??
Espi ... u cu cine te duci ?

WaZy 04-06-08 09:56

Deci ... vad cu nu are nimeni loc ... sau nu vrea nimeni sa ma ia .... oricum MS mult ...nu am sa mor daca nu merg la SV ... :) ...dar na ... sau credeti ca asa moca mergeam ?? ... puneam si eu bani pt benzina ... :) dar de dus incolo ... puneam eu benzina ... :) ... oricum .... MERCI FAIN ... la toti

Bogdan-sbt 04-06-08 12:09

:))) saracutzu...luati mai baiatul...

MasterCyp 04-06-08 13:35

auzi WaZy...dak faci un plin la alfeta lu' simi...te laum cu noi ...si dus si intors :D da nu mai spui la nimeni..ramne intre noi :)))

oliver 04-06-08 17:23

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1571133)
auzi WaZy...dak faci un plin la alfeta lu' simi...te laum cu noi ...si dus si intors :D da nu mai spui la nimeni..ramne intre noi :)))

da scotian mai esti , tu esti in stare sa mai pui niste bidoane in portbagaj sa ii zici ca is racordate la rezervor

WaZy 05-06-08 07:21

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1571133)

Ai gandit mult nu ? :chainsaw: Oricum ... stati linistiti ca nu am sa mor daca nu merg ...:sad::sad::sad:

///sEBy 05-06-08 21:44

ESPinoza da accept la id asta me_the_50rapper.multumesc:-)

oliver 06-06-08 01:35

Baieti hai stabilim plecarea catre Suceava:)
- in primu rand care merge sambata , avand in vedere ca e aproape suceava eu zic sa mergem si sambata si duminica pt. ca o sa fie frumos , dupa oraru lui kamikazee ar trebui sa ne intalnim pe la ora 11 - ( la poligonu ACR ) - pana la 12 sa fim acolo si vedem noi care e treaba
-in al doilea rand , care are posibilitatea sa meraga , ar fi pacat mare sa rateze cursa de duminica , tot asa dupa oraru lui kamikazee pe la 11- ar trebui sa ne intalnim ( la poligonul ACR ) - si deacolo vedem noi care e treaba -
-in al treilea rand sa ridice mana sus ala care isi anunta prezenta cu siguranta

maD_angel 06-06-08 10:31

Eu vin singur , daca e nevoie si pe jos.
P.S: oliver duminica plecam la 10, cursa incepe cel tarziu la 11.

oliver 06-06-08 10:35

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 1575041)
Eu vin singur , daca e nevoie si pe jos.
P.S: oliver duminica plecam la 10, cursa incepe cel tarziu la 11.

bine mad ... mai asteptam si alte modificari din partea celorlalti si apoi stabilim exact

WaZy 06-06-08 18:52

Vad ca pe acest forum nu prea ai ce sa faci ... ba mai "bine" baietii te iau si la misto ...!! Deci degeaba ati facut forumul acesta in BT...!!! Toti sunteti niste din aia ... ca sa nu zic cum ....!!! Singurii care nu fac parte din grupul de nesimtiti sunt :oliver si ///seby poate si maD_angel ... !!!! Asa ca baieti nu mai ma mira faptul k sunteti asa putini ... !!! ADIO si bafta in continuare .... rEspEct pt oliver si ///seby.

///sEBy 06-06-08 19:21

DOMNULE WaZy,

1.daca nu iti place forumu si cei de pe aici dc tiai facut account:rolleyes2
2.nu-ti port pica:-) Bafta

///sEBy 06-06-08 19:27

Poate sa ma ia cineva la Suceava?:-) dak nu altadata:D.Mersi

WaZy 06-06-08 19:29

Pt ca am crezut ca e ceva kalumea aici ... dar degeaba ... oricum ... BAFTA

///sEBy 06-06-08 19:33

Quote:

Originally Posted by WaZy (Post 1575969)
Vad ca pe acest forum nu prea ai ce sa faci ... ba mai "bine" baietii te iau si la misto ...!! Deci degeaba ati facut forumul acesta in BT...!!! Toti sunteti niste din aia ... ca sa nu zic cum ....!!! Singurii care nu fac parte din grupul de nesimtiti sunt :oliver si ///seby poate si maD_angel ... !!!! Asa ca baieti nu mai ma mira faptul k sunteti asa putini ... !!! ADIO si bafta in continuare .... rEspEct pt oliver si ///seby.

WaZy eu am citit fix pe dos:-)))) is obosit si eu:)) dar ramane punctu 1.:D

///sEBy 06-06-08 19:36

Hai sa nu mai facem off-topic:D...

vLLLad 06-06-08 21:02

Quote:

Originally Posted by WaZy (Post 1575969)

auzi Wazy ?! sa inteleg ca eu fac parte din grupa aea , a nesimtitilor , nu?:evil:

///sEBy 06-06-08 21:15

vLLLad ai loc in masina pt maine?:D

HOT 06-06-08 21:22

Si uite asa ajunge discutia despre intalniri la pagina 40.
Pentru duminica daca ajungi pe la dorohoi te iau eu la suceava

vLLLad 06-06-08 21:28

Quote:

Originally Posted by ///sEBy (Post 1576258)
vLLLad ai loc in masina pt maine?:D

eu nu cred ca ajung...nu sunt in BT.....poate o sa ajung duminica..ramane de vazut..Bafta! ;)

///sEBy 06-06-08 21:32

Ms baietii da na am 14 ani:))nu ajung in dorohoi HOT:sad:..da ms oricum data viitoare:-)

///sEBy 06-06-08 21:33

Vreau sa ma intalnesc cu voi k vad k sunteti de treaba8) Bafta!

siminelsimi 06-06-08 21:41

Ai fost tare WaZy :)))) bafta.. cat despre intalniri..care mergeti pana la urma la suceava? sambata nush dak ajung dar duminica vreau sa merg

///sEBy 06-06-08 21:46

SIMI u mergi cu andrei duminica....poti sa ma iei si pe mine?:D

VBogdan 06-06-08 23:39

din cei care invata pe la iasi....care merge duminica direct din iasi in suceava?poate ma ia si pe mine cineva din iasi....dak nuh...sa puneti poze muuuuulte...:-P

///sEBy 07-06-08 00:23

1 Attachment(s)
O sa fac si eu poze Vbogdan:-)....

oliver 07-06-08 01:56

clara treaba baieti ... eu merg cu doi preteni maine :) , si baloo cu teo si inca cineva , am sa iau maine legatura cu ei sa ne int. si sa mergem , in rest vad ca nu se strofoca nimeni . bafta , macar duminica sper sa mearga cineva

maD_angel 07-06-08 09:03

Bine ca pe mine nu ma adaugi la lista ba . Lasa lasa... Care se hotaraste sa mearga sa'l sune pe oliver sau pe mine(0731332000).

WaZy 07-06-08 11:58

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1576227)
auzi Wazy ?! sa inteleg ca eu fac parte din grupa aea , a nesimtitilor , nu?:evil:

Ma scuzi vLLLad dar am uitat de tine ;) ... oricum.... poate sunteti toti de treaba si nu va cunosc eu mai bine ... si mi'am format o parere gresita .... dak a fost asa .... si mi'am format eu o parere gresita ... SORRY fatza de toti ...

maD_angel 07-06-08 21:13

Domn' WaZy
1. Te rog frumos sa incerci sa scrii romaneste.
2. Daca tot iti formezi pareri gresite, foreamzati'le in alta parte. In felul asta ii poti jignii pe unii pe care nu i'ai intalnit niciodat. Multumesc pentru intelegere!!!

P.S: Gata cu off-topic'ul !!!

VBogdan 07-06-08 22:09

deci...e careva din botosani prin iasi maine si se duce la suceava?

claude307 07-06-08 23:40

hehe....nu prea :D

WaZy 08-06-08 23:27

Ceva intalniri ... ?

WaZy 11-06-08 12:25

Se pare ca prin topicu asta bate vantul :D

VBogdan 11-06-08 18:48

haideti toti duminica k si asa se termina scoala.....cei care aveti examene si nu puteti veni anuntatzi...ceilalti mana sus!:D

WaZy 11-06-08 22:36

:peace: am mana sus :peace:

///sEBy 11-06-08 23:12

Buna idee bogdan!!:-)..,am vorbit si cu Baloo si poate mergem la un gratar la poligon:D

///sEBy 11-06-08 23:54

Aduk carne maD...si iao mia usor:???:

maD_angel 11-06-08 23:56

Sa te f** , pana ce te hoatarasti tu se impute carnea aia ... termina cu posturile inutile. Vezi ca duminica ai sa mananci tu si cu tine carnea aia.

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning