![]() |
Re: Intalniri...
si eu vreau sa ii cunosc pe simi si espinoza ca pe oliver il stiu k e colegul meu de banca
|
Sambata .. cine are loc in masina sa ma duca si pe mine la Salcea ??
Espi ... u cu cine te duci ? |
Deci ... vad cu nu are nimeni loc ... sau nu vrea nimeni sa ma ia .... oricum MS mult ...nu am sa mor daca nu merg la SV ... :) ...dar na ... sau credeti ca asa moca mergeam ?? ... puneam si eu bani pt benzina ... :) dar de dus incolo ... puneam eu benzina ... :) ... oricum .... MERCI FAIN ... la toti
|
:))) saracutzu...luati mai baiatul...
|
auzi WaZy...dak faci un plin la alfeta lu' simi...te laum cu noi ...si dus si intors :D da nu mai spui la nimeni..ramne intre noi :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
ESPinoza da accept la id asta me_the_50rapper.multumesc:-)
|
Baieti hai stabilim plecarea catre Suceava:)
- in primu rand care merge sambata , avand in vedere ca e aproape suceava eu zic sa mergem si sambata si duminica pt. ca o sa fie frumos , dupa oraru lui kamikazee ar trebui sa ne intalnim pe la ora 11 - ( la poligonu ACR ) - pana la 12 sa fim acolo si vedem noi care e treaba -in al doilea rand , care are posibilitatea sa meraga , ar fi pacat mare sa rateze cursa de duminica , tot asa dupa oraru lui kamikazee pe la 11- ar trebui sa ne intalnim ( la poligonul ACR ) - si deacolo vedem noi care e treaba - -in al treilea rand sa ridice mana sus ala care isi anunta prezenta cu siguranta |
Eu vin singur , daca e nevoie si pe jos.
P.S: oliver duminica plecam la 10, cursa incepe cel tarziu la 11. |
Quote:
|
Vad ca pe acest forum nu prea ai ce sa faci ... ba mai "bine" baietii te iau si la misto ...!! Deci degeaba ati facut forumul acesta in BT...!!! Toti sunteti niste din aia ... ca sa nu zic cum ....!!! Singurii care nu fac parte din grupul de nesimtiti sunt :oliver si ///seby poate si maD_angel ... !!!! Asa ca baieti nu mai ma mira faptul k sunteti asa putini ... !!! ADIO si bafta in continuare .... rEspEct pt oliver si ///seby.
|
DOMNULE WaZy,
1.daca nu iti place forumu si cei de pe aici dc tiai facut account:rolleyes2 2.nu-ti port pica:-) Bafta |
Poate sa ma ia cineva la Suceava?:-) dak nu altadata:D.Mersi
|
Pt ca am crezut ca e ceva kalumea aici ... dar degeaba ... oricum ... BAFTA
|
Quote:
|
Hai sa nu mai facem off-topic:D...
|
Quote:
|
vLLLad ai loc in masina pt maine?:D
|
Si uite asa ajunge discutia despre intalniri la pagina 40.
Pentru duminica daca ajungi pe la dorohoi te iau eu la suceava |
Quote:
|
Ms baietii da na am 14 ani:))nu ajung in dorohoi HOT:sad:..da ms oricum data viitoare:-)
|
Vreau sa ma intalnesc cu voi k vad k sunteti de treaba8) Bafta!
|
Ai fost tare WaZy :)))) bafta.. cat despre intalniri..care mergeti pana la urma la suceava? sambata nush dak ajung dar duminica vreau sa merg
|
SIMI u mergi cu andrei duminica....poti sa ma iei si pe mine?:D
|
din cei care invata pe la iasi....care merge duminica direct din iasi in suceava?poate ma ia si pe mine cineva din iasi....dak nuh...sa puneti poze muuuuulte...:-P
|
1 Attachment(s)
O sa fac si eu poze Vbogdan:-)....
__________________ |
clara treaba baieti ... eu merg cu doi preteni maine :) , si baloo cu teo si inca cineva , am sa iau maine legatura cu ei sa ne int. si sa mergem , in rest vad ca nu se strofoca nimeni . bafta , macar duminica sper sa mearga cineva
|
Bine ca pe mine nu ma adaugi la lista ba . Lasa lasa... Care se hotaraste sa mearga sa'l sune pe oliver sau pe mine(0731332000).
|
Quote:
|
Domn' WaZy
1. Te rog frumos sa incerci sa scrii romaneste. 2. Daca tot iti formezi pareri gresite, foreamzati'le in alta parte. In felul asta ii poti jignii pe unii pe care nu i'ai intalnit niciodat. Multumesc pentru intelegere!!! P.S: Gata cu off-topic'ul !!! |
deci...e careva din botosani prin iasi maine si se duce la suceava?
|
hehe....nu prea :D
|
Ceva intalniri ... ?
|
Se pare ca prin topicu asta bate vantul :D
|
haideti toti duminica k si asa se termina scoala.....cei care aveti examene si nu puteti veni anuntatzi...ceilalti mana sus!:D
|
:peace: am mana sus :peace:
|
Buna idee bogdan!!:-)..,am vorbit si cu Baloo si poate mergem la un gratar la poligon:D
|
Aduk carne maD...si iao mia usor:???:
|
Sa te f** , pana ce te hoatarasti tu se impute carnea aia ... termina cu posturile inutile. Vezi ca duminica ai sa mananci tu si cu tine carnea aia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning