![]() |
Re: dacia mea
:X:X:X ...manance-te viermii ce m-ai speriat :)))))
|
poze noi cumva ?;)
|
cat de curand:D:X
|
asteptam!!!:-)
|
ember pune poze cu spoileru sa vada lumea.. :D :P
|
poate e secret de stat :lol:
|
lasa ca pun eu
|
l-am vazut live.... D: :P:shock::-P:twisted e marfa rau de tot trebuie sa scot si eu niste poze dupa telefon si sa le pun aici.. :D
|
nu pui tu nika...stiu io dc......o sa pun cand ii gata vopsit....o sa fac la fel cum am facut si cu bordul.....ca dupa aia iara o sa zica lumea ca am facut kitch..si din alea....asteptatzi fratzilor....ca o sa fie bine ;)
spoilerul este plin.....facut cu fibra de sticla...kit...finisaj....spritzkit....si urmeaza vopsirea :D;) asa ca ...avetzi rabdare:X |
oricum....nimeni nu are pzoe cu el finiat complet.......asa ca degeaba va arat :D
|
Quote:
|
asteptam atunci ..poate poate ..:twisted:
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
rak...ms ...
iar pt nerabdatori :)) uite si cateva poze.... inca nu am apucat sa il vopsesk...dar vi le arat cum arata inainte si cum arata in momentul actual :D |
pt ce ai pus pzoa cu tn ? :))))))) noah hai saritzi cu parerile... .. da sa nu va aud de kitch ..
|
man.......sincer acum "mai vii de acasa"!!e absolut SUPERB spoilerul;);)multa bafta in continuare:D:D
|
ms ms >:D< ....noah hai ca io va las pe voi sa comentatzi....io ma pun la somn.... sper sa vad mai multe comm la dimineatza:D:P
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ms.....poi sper ca pana la sfarshitul anului...mashina sa arate ca in urmatoarele schitze :D:P
|
Misto desenele! Sa vedem daca iese pana la sfarsitul anului ceva :D
|
prinde contur :D .. o sa iasa interesant daca faci dupa schita aia :twisted:
|
14 Attachment(s)
deci....poze noi cu bara pe fatza.....
iar baiatu` s-a apucat astazi sa faca pregatirile pt vopsire:X pozele vorbesk....incet incet :X |
copil bolnav ce esti.. baga baga .. vin maine sa vad . .cum decurg lucrarile.. :D :P
|
din pacate...nu am garaj......de aceea lucrarile vor decurge umpic mai greu :D.....dar m-am gandit ca daca finisez putzin cate putzin....cam intr-o luna...eu zic ca termin de finisat:D
asa ca ..."subsemnatu" adik eu....vreau sa ma apuc serios de treaba.....maine ...as vrea sa finisez partea de jos a aripii spate....si usha stanga spate...sper ca vremea sa tzina cu mine..va voi tzine la curent cu lucrarea:D |
mingea in porbagaj are rol stabilizator in curbe la viteze mari.. :)).. noah maine vin sa te ajut .. :)
|
1 Attachment(s)
nu prea am somn la ora asta si m-am gandit sa privim un pic in viitor :-)
PS: Oltcitul a fost la promotie :P |
ms ms...pt viitor...da nush daca o sa fie asa:P
ceva de genul....da nu chiar asa>:D< |
apropo...pt cei ce au ID-ul meu...si nu au afalt inca....ID-ul nedelcu17_5 nu mai este valabil........
NOUL MEU ID este dacia_lover_4tuning pt cine il vrea |
Ce miracol ce minune si ce masina ca in filme :lol:
asa da tata. Hai cand mergem la o plimbare prin orasi? iesim amandoi pe strada cu masinile noastre (cum spun altii khiciuite dar pe noi in ....ne doare de ei) alea mumoasa facute de manutele noastre:lol: |
Quote:
|
frate tu vrei sa o faci cameleon?
glumeam baga mare si o sa iasa exact cum vrei tu |
Quote:
|
deci...ieri ...am fisiat capota de la portbagaj.....:">....si am dat-o cu spritkit...si astazi am kituit plafonul pe ici pe colo...urmeaza ..slefuire si dupa aia gunduire:D
|
ceva noutati ? :D las ca vin maine pe la tine sa mai facem ceva poze :)
|
2 Attachment(s)
Un om harnic.. :).. pozele sunt de o saptamana :)
|
am descoperit care ii "sifonu" bah vlad...dc ma dai de gol ;))...apropo....lucrarile decurg destul de bine....o sa fac nishte poze sa vedetzi stadiul mashinii la ora actuala:D
|
23 Attachment(s)
deci...dupa cum vi-am promis...am revenit cu poze....saptamana asta am lucrat destul de mult la mashinuta......am terminat de finisat ushile pe partea stanga...interiorul de la praguri si am inceput antifonarea......portbagaj aripi interioare...etc:D
am scos cam tot ceera de scos de sub capota...maine urmeaza sa scot motorul....sa il curatz...sa il vopsesk...etc:D sa lasam pozele sa vorbeasca:D |
1 Attachment(s)
Si ceva urme de la burnout.. >:))
|
imi aduce aminte de a mea asta vara.:dse prezinta bine tabla.nu ai sudat la ea deloc???
|
ba da...am avut umpic( mai mult) de sudat....dar am rezolvat toate ***urile astea...cand am cumparat mashina...acuma nu mai are pic de rugina:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning