![]() |
Re: Dej
4 Attachment(s)
o masina cu potential in dej .. si e de vanzare...
Ford Taunus 20M din 1965 ... pacat ca nu mai are motoru original ca nu as mai fi stat pe ganduri @ovy: mersi de poze ;) |
Quote:
@cristi: sa cresti mare!:lol: |
8 Attachment(s)
o broscuta destul de frumusica:-)
|
tare broscuta putin aranjata...ii in stare de functionare?
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am si eu cateva poze cu un trabi ''decapotabil'' de la festivalu'din baia mare:))
|
Quote:
|
Quote:
|
daca avea motoru original clar ca o luam .. 2L V6 ...
acum are un motor de sierra de 1.8 .. si nu ii pot face verificarea tehnica masina e in stare buna .. pusa la punct ... rula fin ... ce conteaza anu ? daca nu stii nu vorbi ... |
Quote:
.... pe taunusu ala tipu cere 10 mil , daca cumva are careva "pile" ceva sau sa pot face cumva sa trec de verificarea tehnica .. let me know |
Quote:
|
e forum de masini .. si suntem la topicu "Dej" .. deci se vorbeste despre ce tine de orasu DEJ
|
1 Attachment(s)
ce vremuri ... :D
|
faina evacuare si jantele (nu freaca in caroserie) ..tiai pus distantiere la roti?
P.s. urla bine toba:?: :twisted: |
la ford distanta intre prezoane fiind de 4x108 si jantele fiind de 4x100 ... aveam nevoie de flanse care is de 2 sau 3 cm .. nu mai stiu exact ... si imi "aruncau" rotile inafara ...
si da .. frecau in caroserie :P apropo .. jantele sunt de vanzare cu tot cu cauciucuri Smoor Roadster 8x15" 4x100 ET25 ... Dunlop 205/45/R15 ---> 350 euro cu totu ... da ... urla ... prea bine pt urechea politiei ;)) |
si renunti la el in schimbul unui oldtimer???
|
tea avertizat vreodata poilita pentru toba?:D
|
Quote:
o groaza de masini au tobele modificate si acuma s-a lua de el ? numa aia cu rar pot pusca niste amenzi adevarate :)) |
Quote:
|
@1300Racing: intentionam sa le am pe ambele ... dar de taunus sa ma apuc cand termin cu mondeo (sa nu il ia cineva inaintea mea :P )
@snopy's brother: nu ... numa se uitau urat la mine :) ... dar nu m-am plimbat mult cu tobele puse ca am bagat-o la modificat ... |
frumos ...si ai de gand sa modifici si taunusu?
|
vezi ca se vinde taunusu din cluj smoke:lol:
|
a cam pierit topicu asta
|
Quote:
daca nu apar masini tunate (cum zic astia din guga) , fac pariu pe ce vrei ca in dej nu o sa vezi tuning niciodata la ce drumuri sunt e imposibil asa ceva:((( |
ba tu ai fost vreodata in GUGA??
Si tiunning este kakalau;) |
..nici nu stiu in ce parte e :))
vad ca e plin cu tiunning,plin cu "tunate"...lasa ca acuma se fac drumurile api tunam tot ce se poate :???: da e greu in dej asa ceva,deocamdata;) (macar se incearca ceva..:-") |
@ SRX ptr.mai multe informatii uite un site https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...c-xx87357.html
|
ati vazut A3-ul (sper ca nu ma insel..) ala albastru ? fainutza masina
|
Quote:
|
Quote:
|
dap ala e ... arata bine :)
|
8 Attachment(s)
cateva poze cu a3-ul8)
|
e beton :)
esapamentu strica un pic , in rest..beton |
intr-adevar frumos a3-ul,oare ii TDI:evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Quote:
|
ati vazut ca a aparut prin dej un mitu alb cu visiniu si spoilere si eleroane...nashpa..care puteti faceti ceva poze ,ca yo nam reusit:cry:
|
l-am vazut,numere de ungaria parca...ala e kitch :))))))
|
ca tot veni vorba de kitch,pune-ti poze si cu golfu ala 2 vopsit cu spraj si are scris pe spate: test drive II :omfg: :omfg: :omfg:
|
cam murdar golfu ala nu stiu dc da asa mi se pare tot timpu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning