![]() |
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
vorbe multe si iar multe... nissanul ce mai face ?
|
Re: Tengu-Nissan 200sx S14 drift poject SA - inca unu ????
poze noi ceva filme ?
|
Quote:
Uite ce face ;) https://www.youtube.com/watch?v=Ou2Qs5h0Fc4 |
face al draku de bine :D asa se aude
|
Quote:
|
are ce ii trebuie ;)
|
Foarte tare masina si drifturile...Succes in continuare Tengule!!!
|
Quote:
vad si un 200sx de ani 90'',imi plac mult ,de cand visez la unul dar la noi sunt rare.. imi place f mult driftul am inceput sa exersez'' ,dinainte de a avea permisul:-) dar pe at nu stiam k exista asa ceva k sport,imi placea pur si simplu sa fac derapaje (cu bmw-ul lu batranu,316din 82''),dar nu te gandi la drifturi ,doar intoarceri din accel. si chestii de genul asta ...acum caut ceva cu tractiune spate sa imi revin la ''origini'',dak dai prin deva esti bine venit oricand ,poate vom face o adunare si cu cei de pe aici de ai nostri... moor dupa drift ...poate mai vrb ,...id meu de mess , ssergynio |
doamne k tampesc dak o mai vad ,e super bestiala ,so stapanesti sanatos,...si sa dai o tura cu ea prin tara sa o vada si ochiu nostru live..
|
subscriu la ce-a zis amicul :D
|
pe unde te afli tengule? cand o sa mai vedem masina la lucru .Sunt foarte indignat ca am fost la auto moto erotic show ca sa va.ti vad masina (am aflat de show cam tarziu si............) Isa sper sa o vad curand live prin baia mare:lol: :lol:
|
cum a iesit S-ul k nou din reparatii?? ai schimbat si culoarea la ea????mai ast.cv filmuletze.....
|
Tengule, YOU ROCK ! Ce lucrezi tu ? :lol:
|
Frate auzisem ceva da nu shtiam nimic concret! deci ...ce sa zic ...saru`mana ! tot respectu !
|
Speram ca sezonul 2008 sa fie mult mai incarcat de evenimente....
Exista posibilitatea sa concurez in EDC European Drift Championship in Anglia in sezonul 2008 dar nu este suta la suta inca..... :) |
In sfarsit un filmuletz cu secvente de la King Of Europe Drift, ultima etapa de la Mariapocs.
https://www.youtube.com/watch?v=uKoT3Gj7FiI Enjoy :) |
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
ceva noutati despre mazda ??
|
ai o splendoare de masina tengu...toate...bafta in continyuare q rx-ul
|
Pentru 2008 vreau sa transform rx7-le intro masina preparata pentru curse de circuit, mai ales cu noul campionat al Romaniei organizat in Grecia la Seres.
La ora actuala sunt in Africa De Sud si construiesc un motor rotativ pentru rx7 care o sa scoata in jur de 500cai. Motorul esrte construit de la zero de catre mine personal, cu porting pentru o mai buna trecere a aerului cat si dowling pentru o rezistenta mai mare la torsionari sub aceleratii. Suspensia de asemea va fi schimbata cu un set de Coliovers Tein Flex care sunt de ajuns pentru entry level la circuit. Masina la momentul actual are suspensie de drift tot de la Tein. Dupa ce noul motor va fi instalat o sa ii setez noul soft cu ajutorul Engine Managementului de la MIcrotech care este standa laone si ofera posibilitatea de a seta motorul in totalitate. Nu am nevoie de Dyno pentru aceasta operatie o sa fac setarile in mers. Noile jante Mazdaspeed 17x9,5j spate si 17x8,5j fata o sa primeasca gume semi slick 265 latime spate si 225 l;atime fata. De semenea se vor monta distantiere de 2cm pentru a scoate jantele mai inafara. Pentru noul motor cu o configuraie diferita la sisitemul de alimentare este necesar montarea a doua pompe de benzina aditionale pentru a face fata. Un body kit este pe drum din japan, si de asemenea se va lucra la reducerea greutati masinii cat mai mult posibil... e posibil montarea unui nou rezervor in spatele scaunelor si desfiintarea celui original, decuparea podelei in porbagaj si alte zone si inlocuirea cu placi de carbon sau aluminiu etc... Oricum sper sa reusec sa o fac competityiva pe circuite... :) Atacul evo-rilor si subaru-rilor este deja foarte mare asa ca trebuie sa ne pregatim :D |
gg tengu asteptam poze cu motoru si masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca nu ne vedem pe acolo ne vedem home de craciun ;) |
de craciun zbor si eu pe RO , poate dai un semn
|
Re: TENGU - Nissan Skyline R33 GTS-T Drift Car
in ce stadiu e acum masina ?
|
nu prea le am cu subiectul dar nu e posibil ca diferentialul de pe rx7 si cel de pe skyline sa fie un pic diferite si de acolo sa se traga o parte din comportamentul diferit ?
|
Quote:
Skyline-ul face drifturi doar noaptea pe la rampele de pe autostrazi si pe stradute intunecate, sensuri giratorii etc :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Numai cateva challenged ones incearca driftul cu masina stoc...ceea ce este foarte greu, masina merge unde vrea, in cele mai multe cazuri driftul este sparsit in fishtailing...deci cam pesiculos. |
Partea cu faza ca-s diferite diferentialele era mai mult retorica, interesant ar fi fost de explicat, poate chiar facut un topic despre diversele modele de diferentiale, si controlul care ti-l ofera, sau cum te ajuta sau iti ingreuneaza munca.
din cate stiu RX7 are un diferential ce functioneaza pe principiul torsen, full mecanic, care transfera "totul" catre roata cu aderentza cea mi mare (exact pe dos decat cel open) si ma gandeam ca datorita modului diferit de comportare al diferentilului de aicea se trage mult din comportamentul diferit al masinilor in drift. (posibil sa fi gresit eu tipul de diff de pe rx7) PS: ar merge facut un topic nou pe tema asta (ca sa nu fim offtopic aicea :-P ) |
Daca faci o suspensie direct pentru drift (adica absolut tot), si diff autoblocant de aceasi procentaj diferentele o sa fie mici, foarte mici. Singura diferenta o sa fie cata greutate a pe puntea spate, dar si asta e relativ, ca nici prea putin nu este bun (ca o sa ai viteze mici in curbe) dar daca e mult o sa intorici relativ usor.
E foarte greu sa gasesti balansul ideal, si asta tine de suspensie si de stilul tau de condus |
Hai ca mergeeee........suntem in urma cu Tuning dar merge bine frate.....woooww ce sa mai zic de drift.......asta va fi pct-ul culminant ;)
|
Tengu...doar atat zic man.....Bafta , You are the best ;)
|
Tengu!Bine lucarat bafta in continuare .. !Aprox cate gume ai schimbat pana acum pe masina?:D
|
Quote:
|
Quote:
vezi ca ai greshit! asta nu e linku pt nfs! |
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca e foarte indicat sa dai sfaturi directe si concrete daca e doar literatura de pe internet, poate citesti ceva gresit .... si ii sfatuiesti si pe altii, nu tot ce exista pe net este de bun augur si aplicabil peste tot.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning