![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
Quote:
Pana la urma ce faci,pui lupele cu becuri halogen sau xenon? |
3 Attachment(s)
Astazi primul test , cutia de vid a functionat perfect , forma iese insa nu e perfect deci maine urmeaza un nou set de teste ! Tot apar niste punctulete , nu foarte multe dar nu imi plac .
|
daca iasa bine,ma abonez si eu la un set!
|
o sa iasa perfect , problema era din material : ATENTIE PLEXIGASUL DIN DEDEMAN SAU PRAKTIKER NU ESTE BUN PENTRU ASA CEVA. Saptamana care vine primesc materie prima si vorbim, oricum repet va fii un pret mai mult decat decent.
|
o intrebare,daca faci direct peste sticla de far,nu iasa mai mare decat aceasta?
Ai incercat sa asezi una pe far,sa vezi cum vine? |
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta o seara faina ! |
3 Attachment(s)
Cum spuneam continuam sa achizitionam piese si urmeaza multe upgrade-uri !
|
doar 1 disc si 1 etrier pe punte? si bara de torsiune e de dacie,nu? ca pare cam subtire.
|
Quote:
|
am si eu o punte d`asta ratacita prin curte si la a mea bara pare ceva mai groasa si pe langa asta a mea e dreapta toata, nu are ridicatura aia pe mijloc cum e la a ta. daca a ta e de r18t sunt curios a mea de ce e :)))
|
Quote:
|
cand o sa mai dau o fuga pe la tara o sa ii fac o poza.
|
2 Attachment(s)
Am facut rost de noile jante , si le-am bagat la o baitza de , decanol !
|
seamana cu cele de pe tzw :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca il folosesti corect curata cam in poze . Bineinteles insisti oleaca cu un feon deala industrial de caldura si perie de sarma plus cateva chestii. Incet incet avansez dar imi este foarte greu sunt singur la garaj si inafara chestiilor astea mai trebuie sa fac bani sa si traiesc.:D
Oricum ce ramane va iesi la sablat deci nu e nici o problema. |
2 Attachment(s)
Am reusit sa curat toate jantele si maine regauresc fuzetele fata de papuc! Deci usor usor trecem la treburi serioase !
|
3 Attachment(s)
Incet dar se lucreaza , din pacate nu am foarte mult timp sa acord Daciei ! :sad:
Am reconditionat puntea si inca mai am putin de lucru la ea , am dus butuci si discurile la regaurit 4x100 maine intru in posesia lor , am achizitionat rulmenti pentru fata noi , am cumparat bratele de la puntea spate noi. Sunt nerabdator sa vad cum o sa arate cu noile incaltari ! |
spor la continuare :D
|
Mersi mersi , astazi UNB-ul are itp inca doi ani :D deci incepem modificari majore
|
3 Attachment(s)
e bn at, hai sa-ti dau frane mari si ieftine :P
iti dau tot ce vezi in poza 3 fra etrieri 500 ron super mega pret pt tine :P |
Quote:
Momentan pun ce este in dotare , e bine si asa pentru moment. Oricum am mers cu rotile de dacie la itp si cu mana pe inima ma jur , masina cu acele jante trage de 2 ori mai bine ,erau destul de grele jantele care le aveam. Oricum si-au facut treaba exemplar si jantele si flansele si sper sa le uzeze cu noroc noul propietar. Bafta tuturor si mai ales tie Victor , abia astept sa iti vad proiectul finalizat , sper in curand sa dau o fuga poate ne cunoastem si in persoana ! |
Baga mare ca acus te trezesti cu mine acolo:lol::lol:
|
Quote:
|
eu luni incep facultatea,deci ma duc la Bucuresti.imi cumpar o super nova si o aduc,cand voi putea,la tine ca sa imi pui motorul de pe ea ai aerul conditionat(probabil ca trebuie si bordul).spune-mi un pret al lucrarii ca s stiu o treaba!
|
5 Attachment(s)
Am montat fuzetele fata , am montat puntea spate , mai am sa pun la punct franele si sa aranjez jantele. Am fost nevoit sa le duc la indreptat si intradevar 2 aveau jante au avut probleme , la fuzete am schimbat rulmenti , garniturile fata spate sunt noi si un larg etc. de piese. Am facut "bucsele" pentru planetare o sa atasez poze. Sper curand sa pot proba noul upgrade :D
Ciupu da-mi un p.m cu numarul tau si ne auzim la un telefon. |
faina bafta
|
Bravo ma gabytzu ai facut in citeva luni treaba buna , alti s-au chinuit 3.4 ani si tu in citeva luni ai rezolvato ;)
|
Quote:
Chiar vin bine jantele astea. Ne-am contrazis degiaba atunci dar acum iti dau dreptate.. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Bafta si va multumesc ! |
Faci treaba buna!:-) Masina ta arata foarte bine iar cu jantele astea ai completat-o!8)
|
3 Attachment(s)
Multumesc frumos tuturor , astazi am pus cat de cat la punct franele si am avut ceva probleme la o conducta spate care tot picura si din senin gata nu mai da deloc si nu stiu ce sa fac : sa mai umblu acolo si etc. sau sa o las asa daca numai curge ? Am reusit sa mai fac o janta . Abia astept sa dau o tura cu ea sa testez noile frane sunt ft curios de cum vor evolua !
Bafta tuturor ! |
2 Attachment(s)
Am facut rost de un volan Iso-Delta original de la Alpine si imi place la nebunie ! Plus o poza cu mecanici care din pacate au pus volanul dar nu au dat de cap la frane :D
|
Cat ai dat pe el? Nu-l vinzi? :oops:
|
Quote:
Bafta o seara buna ! |
3 Attachment(s)
Astazi am cam terminat cu franele , am montat si cablul de frana , mai am sa fac cateva mici ajustari pe la etrieri dar totul este ok. O aerisire ca la carte deoarece am pedala cam moale ( frana tine extrem de bine fata de ce aveam) si de reconditionat jantele fata. Oricum sunt super multumit de tot ce am facut , ba chiar incepe sa arate bine si pe dedesubt :D . Sper ca dupa ce eliberez putin garajul sa imi fac farurile si sa montez bordul nou , pentru anul acesta obiectivele fiind atinse ;) .
Bafta tuturor ! |
SE POATE INCHIDE ! ROG UN MODERATOR SA IMI INCHIDA TOPICUL.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning