![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Acuma seara pe la 2 veneam de la Deva si un tip cu un Megane modelul vechi cred a lovit o teava de gaz chiar la intersectia cu Nandru.. a ars pana la tabla masina.
|
Quote:
|
astazi pe la ora 11 jumate la pestis......un accident nasol.....o solenta s-a lovit forntal de un nissan primera.....aveti ceva amanunte?
|
Nu stiu nimica ,in schimb luni dimineata pe la 8, la capatul Maconului ,dupa curba,o Alfa 156 era intre doi stalpi si urme de franare.
|
Si eu am vazut-o aia, statea pe sant
|
Quote:
|
Scrie in presa de azi,Soneza care facea Deva-Hunedoara piraterie a intrat in Primera care venea dinspre Hunedoara,insa se omite ca "piratu' " incerca sa evite un TIR iesit imprudent pe drum,ghinion,oricum raniti minor ,fara victime.
|
azi-noapte intre orele 9 - 10:30 am fost blocat in trafic la plus... un pietont care a trecut strada neregulametar a fost lovit de o masina (golf 4 cred) si din pacate a murit. din cate am auzit accidentul a fost asa de puternic incat i-a imprastiat creierii pe drum. politie cat cuprinde, ambulanta etc. soferu a ajuns la spitalu deva in stare de soc, si din pacate tot el trebuie sa traga pentru figura...
|
doamne fereste...saper sa nu avem evenimente deastea....
|
Tragicul accident s-a produs īn jurul orei 21.10, pe Calea Zarandului. „Conducătorul unui autoturism VW Golf, Alin V., de 19 ani, din comuna Şoimuş, a surprins şi accidentat mortal pe Alexandru G., de 55 ani, care se afla a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvānt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Din cauza accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră, traficul fiind deviat prin oraş.
Hunedoara Expres |
Era un Golf V GTI. Parea sa fi avut o viteza impresionanta.
|
Quote:
|
Masini puternice pe mana unor tineri fara experienta nu pot duce decat la accidente.Nu ma mira mai deloc.
|
Quote:
|
cateodata imi curge si mie adrenalina din masina si-i mai dau in gusa catre Deva....dar in limite...
|
Quote:
|
iti spun eu ca merge pana in 200 daca stii s-o faci din ambreiaj;)
|
Quote:
Faza cu ambreaju' care e? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu daca era diesel,dar mai mult de 180 am vazut ca nu mergea,sau n-a vrut el sa-i dea ?? nu stiu.
Am avut eu un Audi 80 ,90 cp si am mers HD-Santuhalm 180 dupa pod pana la Cristur,cred ca mai mergea dar la catzi ani avea masina n-am vrut sa mai risc. Am avut si un Twingo mai demult,la 800 de kg avea 75 de cai,ala atingea 180 fara probleme pe HD-SH. |
Quote:
|
Asa zi unde si cand sa vezi ce surpriza o sa te astepte in cutia postala :lol:
|
ce sa-l astepte?
|
nu cred k o sa primesc
|
aseara pe la 19 am primit un telefon de la taica-meu ca este pe panta la izvorul decebal(unde a murit ssergynio) cu un coleg "aterizati in sant".........le-o taiat unu calea care iesea de la soimus....si au facut o pirueta si au plonjat peste sant intr-o gramada de balast si pe urma subit.......spatele la masina(dacia solenza) a alunecat in sant.........m-am dus si i-am scos de acolo........ala ce le-o taiat calea nici nu o oprit...
|
L-am vazut si eu sambata seara parca...era o dacie solenza de culoare albastra.
|
Quote:
D-zeu sa-l ierte. Aviz sinucigasilor.cei care traverseaza strada fara sa se uite macar stanga dreapta, care cred ca masina se opreste in orice conditii, doar ca sa treaca ei. |
Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine,daca omori un om cu 50 km/h sau chiar cu 200 km/h tot dosar de cercetare penal o sa ai si doar dupa ce se ajunge la concluzia ca nu din vina ta o murit potzi sa te consideri scapat .Avand in vedere ca tu ai peste viteza maxima legala :rolleyes2,eu zic sa te mai gandesti.In cel mai bun caz,cu pilele de rigoare,potzi primi catziva ani cu suspendare.
|
Quote:
trebuie sa intelegem ca orice lege buna sau rea trebuie respectata..daca tot sunt atatea treceri de pietoni la tot pasul, cred ca pietonilor nu trebuie sa le fie frica sa le foloseasca, dupa o asigurare rapida stanga-dreapta, fara sa se arunce pe masina care se afla la un metru de trecere. de acord, pe trecerea de pietoni e suveran, poate sa se miste si in reluare, nu ai ce sa ii faci, asta e educatia omului, dar daca traversezi de nebun pe oriunde vrei iti asumi deliberat consecintele si soferul nu are absolut nici o vina, deoarece nu a incalcat nici o lege. viata are mereu prioritate, si toti trebuie sa respectam acest drept, atat timp cat nu se abuzeaza de el. ultimele modificari spun clar : daca traversezi prin loc nepermis si soferul te loveste e numai vina celui care traverseaza aiurea. sed lex :) |
Quote:
|
eu nu ma refer la acei pietoni pe care ii vezi si pentru care iti rupi masina ca doar nu o sa te sui pe ei..ma refer la cei care traverseaza noaptea prin locuri nepermise si risti sa dai peste ei pentru ca ii vezi prea tarziu.
cei care trec ziua aiurea consider ca nu au pic de respect fata de cei din masini..si ii sfideaza stiind ca nu vor pati nimic ..unii se mai inseala si apar 'dramele' la tv si reporterii care mor dupa un pic de audienta |
What the :censored: is happening, doua accidente cu maisni rasturnate in oras in aceeasi zi si pe deasupra si un mort? :headache:
|
Quote:
|
Tocmai am trecut pe langa un accident, o masina lovit o babuta pe podul de la intrare in hunedoara. :(
|
Si eu am fost acolo, unu cu un fiat negru a dat peste femeie.Am stat o gramada de vreme ca au venit militienii dupa juma' de ora.
|
F**ing retards, cum au putut s-o lase pe femeie atata vreme in strada? Eu am fost pana la Deva, am rezolvat treaba si m-am intors, iar coloana tot cam pe-acolo era.
|
sunt ocupati cu radarele baietii, iar cei de la Ambulanta uneori nu prea stiu ce trebuie sa faca in caz de urgentze..bine ca la Pestis a fost posibila largirea podului dar la intrare in Hunedoara nu sunt fonduri nici pentru repararea drumului nici pentru largirea acestuia.daca e coloana de sute de metri acolo nici ambulantele nu pot sa ajunga ca nu au oamenii unde sa iasa cu masinile in lateral.
bine ca sunt pentru zilele orasului..paine si circ.. noroc cu copaceii de pe marginea drumului garii, care are 2 benzi, dar una e pe post de parcare ocazionala, ca se mai opresc uneori masinile in ei ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning