![]() |
Re: Masina mea
1 Attachment(s)
scuzati.
|
Quote:
|
ba,or fi :))
eu le fac cu mana si cu creionu:-?? LE :le'am* |
Quote:
|
Quote:
|
Ovy daca nu ai observat, are 14 ani, daca ii place si se tzine, pe la "19 ani" ( cat ai tu ) o sa "ii faca pe multi" in desene de genul, plus ca, nu stiu prea multi care sa faca in creion asa ceva :shock: deci, ce pot sa zic :o kenzor tzine-o tot asa ca o sa le ai peste un an - 2 ...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
update:
+ eleron r26r |
1 Attachment(s)
opelul lui magnifiqo..imi cer scz frate ca te'am tinut atata.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Din nefericire, de cand am primit masina, n-am apucat sa fac prea multe cu ea, din cauza "crizei". Sper totusi sa-mi revin din iarna si sa ma apuc de treaba. Nissanu l-am vandut si Citroenu... ala ramane practic pentru Bucuresti.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza mai de Doamne ajuta. :lol:
|
Intrebare de blonda ca tot am vazut EVO-ul ala.
Am vazut un TAXI evo10. Vi se pare normal asa ceva? Cum sa faci un EVO taxi. Un logan, un matiz, astea masini de taxi...Strica masinile alea degeaba :oops: |
Express daca l`ai vazut in tulcea, nu e evo taxiul.. e un mitsu lancer 'normal', diesel :-)
|
Era EVO10, nu lancerul ala care a fost lovit.
|
n-ai vazut bine
|
Ok :)
|
Quote:
but it's lancer allright! |
1 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
La categoria taxiuri mai deosebite putem incadra Mercedes E 200(parca,nu ma pricep la mercedes-uri)care are pe portiere armani ,versace etc... :lol:
|
Quote:
Oricum nu este o masina pretabila de taxi......e destul de scumpa....prea rapida ....prea rigida.......mai bine se preteaza un Mercedes.....diesel.....cu pele......Am inteles ca e o lege mai noua care nu mai permite masinilor tip Tico si Matiz sa fie tapsi.Mi se pare chiar ok....ca erau cam periculoase.....adica daca te trosneste unu de 100 de kg pe o bicicleta.....ai sanse sa mori in Matiz. |
Quote:
|
:) Eu cred ca dacia logan e cea mai potrivita pentru taxi.
|
Quote:
|
Cititi Delta Drag Magazine,DeltaRacingCrew Edition
http://www.delta drag.com/Magazine/index.html |
Frumos, felicitari !
|
Multumesc:D
|
Felicitari!
|
1 Attachment(s)
Salutare consateni !!!
Numele meu este Adi dar nici mama nu ma mai striga asa... mult ma stiu dupa numele de familie (Caramilea) in fine iar cel de jos e copilul meu care de curand a primit niste benzina si de emotii i s-au topit pistoanele .... e un modest 320 diesel de 150 de ponei ......dar tot raul e spre bine pt ca in curand va intra pe mainile lui Laur de la delta racing crew si vom vedem ce va iesi .... Avem in meniu o evacuare de inox, o mica resoftare etc .. etc,, se preconizeaza un 200 de ponei spre final... Va urez tuturor o zi buna ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
iar ea e ,,fetita lu' tati,, e o honda integra din 96 cu motor de 1,6 16v,modificari aduse pana acum nu am cine stie ce,doar short shifter,volanta usurata si filtru sport,in actele ei scrie 120 de cai dar...nu stiu sigur cat are,important e ca trage bine!Prin martie o veti vedea in Tulcea
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning