![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
Vii duminica la bucuresti la "linioare" ?
|
Quote:
pana atunci,ii dam tare cu modificarileee :lol: |
foarte frumoasa masina!! felicitarile mele proprietarului :)
|
Quote:
|
si cum se prezinta masina? cum stam cu interiorul? cand vine ala nou?:D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Astazi am profitat de vremea frumoasa si am facut ceea ce demult aveam de gand,si anume sa revopsesc miezul jantelor ( erau zgariate si sarita vopseaua pe alocuri ).Culoarea e ceva destul de pretentios :D revin pe seara cu poze mai clare,cand se va usca lacul.pana atunci : |
Quote:
Cred ca imi place ce faci acolo ! Astept finalul ! L.E. : Frumoasa vectra ! :lol: |
Quote:
Chiar e frumoasa vectra,are si trapa 8). asteapta numerele definitive si ea:o |
Zi-mi te rog putin despre toate borcanele alea...trebuie mixate ca sa iasa vopseaua?Ca asa le am si eu dar nu stiu cum trebuie facut.Mersi
Bine de tot a iesit |
Quote:
|
Quote:
in functie de lumina si de unghiul in care privesti se vad gri,visiniu,roz,mov si in mers se vad frumos rau.sunt ffff multumit de rezultat,mai ales ca a fost pt prima data cand am facut asa ceva si chiar nu am vazut la altcineva,a fost ideea mea :D |
15 Attachment(s)
Poze cu jantele vopsite,de spate mai low si aproape pregatita pt Bucharest Wheels Arena :D
La sfarsit,o poza cu evolutia masinii (nu chiar de la inceput).enjoy:arrow: |
o masina adusa pe calea cea buna...fata de cum arata cand ai cumparat-o:D
nu prea mai ai ce sa-i mai faci;) ps:ai un DA din partea mea:D |
Asa..de cand le asteptam !
Au iesit foarte bine jantele (sigur le-ai facut tu ? glumesc :lol: ) Buna treaba cu suspensia acuma se aseaza frumos :woowoo: |
arata super frumos.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar ai iesit frumos jantele !
Spor in continuare !:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ca daca mi le mixa nenea de acolo era mai simplu,ca bagam in pistol si ma apucam de vopsit,dar asa... Multumesc de raspuns A iesit frumos la tine |
e cam tot ce trebuie... la o fusta de laguna pt bara fata nu te-ai gandit? :-)
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Weekend'ul acesta am fost prezent la Bucharest Wheels Arena,care,dupa parerea mea,a fost cel mai reusit eveniment din Romania! Felicitari organizatorilor si vizitatorilor care au venit in numar foarte mare!
|
2 Attachment(s)
Poze cu fundul tau :))
|
Geniala culoarea jantelor ;).
Felicitari pentru prezenta. |
mama ce trantita e! bravo:shock:
|
Quote:
Quote:
|
Mai avem ceva de spus despre maşina asta? :D
|
Quote:
|
deci cum am mai spus masina imi place arata ok dar ce nu sunt eu dumerit parerea mea ca nu prea are ce cauta o masina la un salon doar ca are o suspensie sport si jante. cred ca ar trebuii ceva mai mult nu stiu poate un interior din piele poate ceva pe la motor.ca asa sunt foarte multe cu suspensii sport si jante asa cred eu nu te supara pe mn asta e doar parerea mea. numai bn
|
Stai linistit ca au fost masini mult mai urate ca a lui, pana la urma daca masina a fost acceptata de organizatori ca apta pentru show cred ca e de ajuns.
|
Quote:
|
nu trebuie sa te superi este doar parerea mea. daca odata ce te-au acceptat atunci e ok . se pricep mai bn normal. salut si spor la modificat in continuare
|
deci exteriorul este ireprosabil! poate, poate putin la bot sa ii faci ceva mai inedit un bad mai interesant sau stiu eu, si asta total diferit fata de ce au alti si de cum se copiaza unii pe alti! astept sa vad interiorul facut cum il vezi tu, din cate am tot inteles astepti sa faci ceva frumos cu interiorul astept cu nerabdare!...
|
Fie ca merge la piata , fie ca merge servici, fie ca merge la expo , cu masina asta asa circula ...nu vine la expo pune cricul sub ea, o mai lasa "2 filete" si gata . In realitate este muult mai lasata , am vazut masina de foarte multe ori . Ultima data era cu jumatate de oglinda mai joasa decat a mea ( un exemplu ca sa va faceti o idee) , probabil ca acuma e si mai mult.
Si apropo de munca , poti sa muncesti foarte mult...zile in sir sa freci la fibra ,sa scoti la linie etc. daca apoi rezultatul nu este unul pe masura. S-a muncit mult la masina asta si inca se munceste. Felicitari WSR pentru participare si imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu ! |
Quote:
|
sau plin de leduri, beculete, si neoane ca la spanioli:lol:
|
felicitari pt participare la show.masina e "tzipla" dp parerea mea cat si a multora de pe acest forum.dp umila mea parere cred ca a meritat pe deplin aceasta participare.
hai sa vedem ce suspriza avem cu acel interior de care se tot vb..sunt sg ca o sa fie o surpriza placuta. |
Quote:
Se anunta mai multe modificari in perioada ce vine.Cred si sper ca nu voi dezamagi... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning