![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
:)) nasi pai la ce ai sub capota , nu prea ai concurenta deocamdata...
stateam azi intre dgh si txa si credeam ca visez... asa masini nu vad prea des :P va cam incurcai cand plecarati , vruiam sa mai stati ca sa ma minunez si eu |
Felicitari pentru masina,pentru rezultatele care s-au vazut pana acum, si in special pentru MUNCA depusa,care nu poate fi evaluata in nici un fel.
Stiu ce inseamna (daca nu tot macar pe jumatate) munca la un asemenea proiect.Lucrez de vreo o luna si ceva impreuna cu Dany LAF la masina lui,pe care am pus V8 si in unele momente ajungeam sa ni se ia de el.Ne gandeam k nu merita k o sa luam bataie de la turbo,dar pasiunea ne-a ajutat sa mergem mai departe!! Imi cer scuze de off topic si va urez succes in continuare!!!! PS: WRT-Shark,daca esti cine stiu eu,dupa parerea mea esti cel mai tare in domeniu asta.respect! sunt baiatu cu care venea dany LAF pe la garaj pe la bobocica. |
Quote:
El este si intradevar face foarte bine ceea ce face....keep up the good work Cristi. |
nu pot sa zic nimic.....cred k de masina asta ...sau cel putin de senzatia pe care ti-o ofera poti sa de indragostesti la fel ca de o femeie....eu sunt nou pe aici nu prea cunosc pe nimeni pe forum dar am urmarit topicul de la inceput....respect pt cei care au muncit la el si succes in continuare:D
|
Quote:
eu cred ca tu nu prea esti sanatos ! vorbesti sa nu adormi ? :)) |
poate ca steffan a exagerat cand a zis sa o vinzi...dar oricum daca esti batut de o masina ca asta trebuie sa arati respect pentru ca acolo s-a muncit mult sa se ajunga la aceste rezultate...
|
Quote:
pai si de unde s-a ajuns la concluzia ca baiatul cu ferrari nu il respecta ? ferrari este ferrari ... poate sa-l bata si un trabant si tot degeaba in fine nu are rost sa exagerati in halul asta FELICITARI DGH pt masina !!! |
mama poate vine nebunu ala cu polo w12 pe fata si vr6 pe spate....ii faceti si aluia osanale? nu mai exagerati frate....normal ca l-a batut pentru ca e altceva
e o masina lucrata in draci si are si raport greutate putere mai bun decat al ferrariului |
Pai Nasi cine a castigat atunci la grupa ta?la cine e trofeul de la Craiova?
|
lui TXA i-au luat permisu`? pacat :(
si DGH, nu au vrut nici cele 2 subaru si nici EVO`urile?? da parca te-ai dus odata singur si ziceai ce e avion:weirdface:woowoo: BARVO !:evil_laug |
Toba din Anonymous cu unu din subaru alea negre.. care a luat si premiul 1 la grupa lui... a vrut sa se dea.. apoi au zis aia acolo k nu mai au aprobare k iau gardurile si jandarmii a inceput sa intre lumea pe pista si nu s-a putut.... oricum era clar rezultatul .. dar toba voia sa-i faca pe plac lui DGH k sincer a fost aiurea.. a vnt pana acolo si s-a dat singur o data pe pista...
cu toba te vezi oricum cand vrei in buc nenea DGH felicitari pt masina :D cred k cea mai tare din romania la ora actuala omu cu cheia de bujii ;))) |
1 Attachment(s)
:) uite ce numar are ursu asta.
ca sa se vada clar before and after. |
DA aici era doar inceputu (bun si soferu` care era la volan);)
|
De sofer ca e bun iti dai seama cand vezi cum e ursu acum. numai cei prea impatimiti si insetati de putere fac ce a facut el. bravo tie dgh.
Te-am mai felicitat de-a lungul topic-ului dar te mai felicit :) ! p.s. pune si tu p cineva sa te mai filmeze cand iti mai vine s-o scoti ca vrem si noi sa mai vedem;) |
Quote:
Din cate tin eu minte, nu mai demult de 2-3 luni se spunea tot in sectiunea asta a forumului `te dai cu ce ai`, nu conteaza daca ai azot, aeroterme sau diverse filtre sport..acum brusc nu se mai da nimeni cu fasaitoarea si lumea tace malc..oare de ce? poate de frica? :rolleyes2 BRAVO NASI |
am si eu o intrebare daca se poate pt nasi ...cat timp te tine un set de cauciucuri? :D
|
deja parca este un concurs, cine pune ce-a mai tampita intrebare .
|
Quote:
|
Nu mai conteaza cat consuma,cat rezista cauciucurile sau placute sau amortizoare,etc...cum am mai spus si mai sus satisfactia e enorma
|
Respect!!!
Mi se ridica parul in cap cand o vad!!! Bravooooooooooooooooooooooooooo |
..... Am mai auzit masina... da la turati joase...!!! Te-am mai felicitat de vreo cateva ori.,..da nu pot sa ma abtin sa nu iti mai zic inca odata...Felicitariiii...Meriti tot respectu' nostru ..!!!
|
A trecut timpul intrebarilor ;))) acum a venit timpul provacarilor ;)))
|
Quote:
|
m-am dat in seara asta cu un RS4 de pe loc,se pare ca am invatat sa plec,l-am batut bine pe 400m :D
|
inca o data felicitari... si lista de victime continua :D
|
nasi ...acum cand mai mergi la legale sa iti schimbi nr de inmatriculare... ca nu se mai da nici dracu cu tine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din punctul meu de vedere a inceput un nou capitol al curselor in Romania ... e bine ca exista si oameni ca tine si ca cei care au facut posibila aceasta masina . Tot Respectul ptr voi ! |
salutari nasi am si eu o intrebare te dai cu mine pe 40m cu plecare de pe loc:)) te ard rau tinand cont ca am slicuri:P bafta la victime si sper sa vina pistonasele mai repede ca vreau sa vad adevarata valoare a unui motor m5 turbo FELICITARI:D
|
Quote:
|
sa inteleg ca bati RS4?eu stiam ca RS4 bate noul M3 dar se pare ca pe strada e altceva
|
a nimerit si el o data...in rest m3 si-o cam fura de la RS4 pe strada...felicitari pt masina ca n-am apucat sa-ti zic :)
|
Quote:
ontopic: Super masina, e30 M5 turbo...mai pune ceva filmulete daca ai :) |
off... zgaiba traiesteeee!!!
ontopic... trebuie sa vad pe viu ce poate e30m5turbo... dgh... ce zici? :p |
Quote:
cuzko, traiesc vere te pup :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum dezvirginarea lui RS4, ma refer la gama BMW a facut-o M5 apoi WPP-ul si eu am incercat deja cu al doilea. Daca am aderenta normala nu ceva deosebit la sfarsitul lui trei trec la conducere apoi aansez cu 4 pana la 400m. |
Cu mare placere ne dam insa iti spun ce acum ca unitatea de masura v-a fi un tir i favoarea ta.
M3-ul e92 e pt mine o masina de strada, de drum, de familie. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning