![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
golf mk1 gti front
pareri |
am facut si eu ce am putut astept argumente bune sau rele mie imi place munca pe care am depus-o cred ca nu va plac jentile
https://i8.photobucket.com/albums/a5/...1-Scion-tC.jpg prima e originalul acum versiunea mea ,cred ca alegeti originalul :lol: https://i8.photobucket.com/albums/a5/...usitdemine.jpg |
sal.IN primul rand dupa parerea mea jentile alea le puneai cand masina se afla in miscare deci nu cred ca sunt o alegere prea buna ;la stopu spate vezi ca ai mai vopsit si niste caroserie;in rest yo nu am mai gasit sa zica si ceilalti
Si nu mai pune imaginea asa FOLOSESTE ATTACHMENT ca se mareste forumu dak faci fara attachament |
multe bube....pragul se vede infect...ai sters conturul usii(partea de jos) masina sta pe loc...spoileul spate trebuia aranjat si el+ca nu este in line cu pragul si spoilerul fatza...si mai sunt..
|
1 Attachment(s)
8) zic eu.masina fiind un fiat
|
trebuia sa dai si contur la capota daca tot ai lasat-o peste faruri
|
1 Attachment(s)
alta varianta cu alta capota
poate mai interesanta |
hmmm....cred k o sa fac si eu scionul ala tc....
|
2 Attachment(s)
mi-am iesit din mana.... :evil:
|
1 Attachment(s)
8)
|
mai puteai sa ii pui niste praguri la alfa-ul ala...si eventual sa il mai cobori putin....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
fugi ma cu calu ...
:twisted: vb pe ym |
1 Attachment(s)
re
m-am prostit si eu nitzel mai dati-mi idei ... sunt la pamant cu imaginatia , ce sa-i mai fac ? btw , astept pareri , mad , tng , blowjob :P etc |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
sant0s
ce cauta roveru aici? :? nu trebuia sa fie la Concurs ? |
1 Attachment(s)
apgraid
|
Re:
Quote:
plus ca , nu era varianta finala , d`aia am postat aici , insa asta .. de am psotat-o deasupra , e varianta finala, chill , postez si acolo |
2 Attachment(s)
prima mea incercare in photoshop
|
e binishor.
numa` ca trb sa dai desaturate la capota inainte de a face carbonu pe ea si sa o mai inchizi (brightness) |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4516&start=555 uite aici , poti sa pui ORICAND intrebari , in cazul in care nu stii o anumita chestie ..
oricum , e foarte bine pentru INCEPUT , keep up the good work ! |
2 Attachment(s)
ce face plictiseala din om
|
bine , corect spus ar fi
ce face omu din plictiseala :P anyway , bravo :) a iesit binisor :P |
ms
o sa ma apuc sa refac si holdenul dar mai incolo cand o sa am timp |
2 Attachment(s)
masina asta trb sa ajunga altundeva.... :roll:
Opel Vectra la rezolutie 1280 Astept pareri |
:shock: nu mai zic nik.....
|
1 Attachment(s)
am incercat si io holdenul
|
Re:
Quote:
arata bine masina , si cand apare si Piry cu masina .. o datzi in battle , ce e asa greu ? |
pai faza era ca sa postam amandoi in acelasi interval de timp,ca sa nu imbunatatim pe parcurs...acu asta e.
a avut mai mult de 1 luna la dispozitie... zici ca iti place? :) e prima mea masina lucrata la rez 1280 |
skoda octavia
1 Attachment(s)
uite ca incep sa ma obisnuiesc
|
evoluezi ..
gg |
1 Attachment(s)
:ballbounc
|
gay :lol:
|
2 Attachment(s)
m-am plictisit si......
|
2 Attachment(s)
Sper sa va placa!!! :!: :arrow:
|
La broscuta carbonu ala trebuia mai stramt si mai inchis!
|
1 Attachment(s)
Inca o lucrare in palmares 8)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning