![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
Ma bucur ca ai revenit cu ganduri bune asupra masinii si nu mai vrei sa o vinzi.
|
9 Attachment(s)
Ultimile fotografii in formatul actual :D:-)
|
7 Attachment(s)
Recent am mai cumparat o finala de 2.8 si un set de panouri ...
|
Quote:
|
Deja este cam tarziu .... Am mers cam mult cu acel interior de remat ...
|
4 Attachment(s)
Prima parte din clima este gata :D
|
Schimbi interiorul ?
|
Nu prea avea interior ... :D
|
Mai bine am zice ca faci upgrade la interior.
|
2 Attachment(s)
Quote:
- bara m3 - grila fl |
salut!Ai reusit sa asezi grila aia aftermarket? sau e oem?
Mi-am luat o grila aftermrket (nu am gasit oem) si nu prea ii dau de cap bafta! |
Grila este oem .. A fost pe o pisica neagra , are si a mea ceva detalii de finisat la un colt . Sper sa se aseze bine :D
|
Quote:
Daca nu ai piese oem,nici de-al dracu' nu se mai aseaza botul de e36 Sunt patit |
3 Attachment(s)
Astazi am mai avansat , cu ajutorul unui prieten am rezolvat si Obc-ul , functioneaza impacabil :twisted: Dar am dat in groapa cu montarea compresorului de clima ... Il aveam pe cel din 93' care nu are nici o treaba cu noul motor / suport . Acum trebuie sa cumpar si compresor :???:
|
4 Attachment(s)
Am mai miscat cate ceva :-)
|
Imi place foarte mult materialul de pe scaun.
|
Frumos....mai ai planuri ?
|
Am un singur plan . Sa o termin si sa ma plimb cu ea pana se rup noile scaune :twisted:
|
Quote:
|
Muuult mai bine fara proiectoare !!! :D
|
2 Attachment(s)
Pare mai curata :D
|
Foarte ok asa....Spor la treaba...
|
1 Attachment(s)
Mersi ! Mai aveam foarte putin sa duc jantele la fier vechi .. Si intr-un final le-am facut la misto negre ... Spre surprinderea mea " pica " bine :-)
|
:yikes:nuuuuuuuu:cry2: decizia este a ta dar nu ai facut deloc un lucru bun pentru ca in general la roti cauciucurile sunt negre cand "roatele"or sa fie curate cauciucul nu o sa mai iasa in evidenta + ca nu tine deloc la jeg negru pe roti....nah decizia este a ta dar mai bine i tranteai o culoare care sa iasa in evidenta gen portocaliul ala de pe M5.....sau ceva special ! Din punctul meu de vedere negru nu e o culoare potrivita pentru jenti mai ales ca nu mai vezi " forma jentii " prima data am crezut ca ai trecut la table....
|
1 Attachment(s)
Din acest motiv le-am si vopsit negre . M-am plictisit de aceste jante si prefer sa se vada mai putin , imi place cum se contureaza cu bandourile si pavilionul ... Pare o masina mai misterioasa cu ele negre :) Si daca tot vorbeam de "mistere" am mai adaugat ceva pentru baietasii cu motoare turbo ( filtre sport ):lol:
|
:lol::lol:
|
Nu arata deloc rau cu ele negre..
Bafta! |
316 is ? maxim :))))
|
3 Attachment(s)
Mai adaugam cate ceva ....
|
10 Attachment(s)
Momentan nimic spectaculos ... Am facut din nou o lista de piese , am impresia ca nu se mai termina investita asta :)) :lol:
|
6 Attachment(s)
La multi ani !! :peace::drunk:
|
Ceva derapaje controlate ai facut?
|
In configuratia pe care o are masina acum , ieseau cam necontrolate :)))
|
1 Attachment(s)
Ai baut prea mult de 1 decembrie?
|
Salut! Daca nu deranjez, vreau sa ma adresez pasionatilor cu urmatorul lucru - Machete de jante BBS RS.
Intra pe https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...te-bbs-rs.html sau www.facebook.com/ranwhest |
5 Attachment(s)
Cu rele cu bune sa speram ca finalizez si eu acest proiect :D
|
3 Attachment(s)
Ultima zi cu asigurare pe anul acesta :-) Pana la primavara sper sa o termin complet ( blocant , telescop stanga , pompa servo , volan , radio cd , jante , traseu evacuare )
|
7 Attachment(s)
Cateva detalii ...
|
Tocmai am terminat de citit toate cele 40 de pagini din thread... MAXIM RESPECT... actiune, drama, putina comedie.... o duci spre science fiction, ce sa mai, opera de arta!
Daca mai continui asa or sa denumeasca romanii strazi cu numele tau :o Multa bafta! :peace: |
:lol::lol::lol: :D Mersi frumos ! Uneori cand nu am ce face pe acasa dau si eu la prima pagina si ma uit la cum arata pe vremuri . Din acest motiv postez mai multe fotografii, peste ani si ani raman aici ca o amintire frumoasa :D Un topic fara fotografii este foarte plictisitor , vorba multa saracia omului :rolleyes2:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning