![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
nop e un beit renault :)
las ca ne vedem diseara si sper sa tina vremea |
Quote:
P.S ti`ai spalat masina???:D:D:D |
ok ne vedem acolo bafta
|
Quote:
|
:))))))))))) ee si u ce sa fac ma distrez si apropo a fost sucarel la intalnire deocamdata "noi am continuat la 1 mai au facut show un matiz si o nova :)"
|
ce o fost ieri?:D
|
Nu o fost prea multa lumea ...o fost si frig ...o plouat dar am fost cativa ....
Quote:
|
Quote:
oricum...de vinerea viitoare am sa vin..k scap de bac... in sf.. cu greu..dar o sa scap .. |
mergem amandoi budyy :P
|
Quote:
|
sa va povestesc o faza.. tare..din punctul meu d vdr... eram miercuri pe la vreo 11 noaptea...prin maratei.. la o terasa ...si ..aud eu un sunet puternic de motor turat....nu trece mult timp..si vad cum o motocicleta cu 2 tipi ....urca panta dinspre 1 mai... cu o viteza...destul de mare... (tipi..fara casca).. si la aprox 1 minut dupa ce au trecut ei ca fulgeru... se aude..nino nino...un logan de la rutiera.. ii urmarea ! da..aceasta urmarire n`a tinut mai mult de 10 minute..pt k masina de la rutiera..s`a intors. .. Mie mi s`a parut super tare faza.. datorita vointei pe care au avut`o cei de la politie..sa`i prinda pe aia..
|
Quote:
|
Fii sigur ca daca nu i-a prins pe aia, le-a prins modelu motorului, eventual nr de inmatriculare, iar daca tipii erau din piatra neamt, cu siguranta o sa-i prinda ptr ca ... cate motoare sunt in piatra neamt ? :D
|
Quote:
iti zic eu....era baiatu` sefului politiei..... a mai facut dinastea din cate am inteles.... |
Ulciorul nu merge de multe ori la apa :) Cat crezi ca o sa-i mai mearga ?
|
Quote:
Quote:
|
Zici multe ... cat de multe ? Mai multe de ... 50 sa zicem (daca nu stiu daca sunt 50) nu sunt .. sunt usor de prins... si daca le face o poza cu radaru, poate nu stiu ei modelu, da cineva de prin politie tot tre' sa stie.. In fine ... chiar daca nu ii prinde politia, o'r sa dea ei o data cu fundu de pamant :) Sunt si bikeri profesionisti .. dar sunt si incepatori care se cred pro si ... "calca prea tare pedala" ca sa zic asa :D
|
Quote:
|
daca`i baiatu "lu shefu" iti zic eu k nu se ia nimeni d el....asta`i sigur...si chiar dac se ia... se rezolva:D
|
pilele astea... :D
|
Din pacate orasul este mult prea mic pt a face getaway-uri de genul asta cu politia
Azi scapi maine esti legat:D |
:) nu chiar ....
|
stii tu...
|
Quote:
|
Quote:
|
ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa :D vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine
|
Quote:
|
tare fricos e EDC_CIP asta... "wa iar tu???" "nici aici nu scap de tine??"
eu cred k e invidios pe ghici k el o putut sa mearga cu 180 cu olcitu si el n`o putut depasi 160 cu meganu .... asa`i domnule EDC_Cip..??:D:D:D |
ee chiar eri am reusit sau dau de la "stefan la girov" 185 ufff si a urmat curba.. daca mai prindeam 1.2.3 vai ii dadeam 200 :D in certificat scrie 195
|
Quote:
si tre sa`mi schimb arcurile...stii ce inseamna asta nu?? haha cred k o mai cobor oleac:D:D: |
uff sper sa mai prind si urmatoarea vineri:cry: si sa vi si u si sa stai mai mult si rezolvati masina(pana vineri) sa o vad si io cum a sa arate cu garda mai jos;)
|
salutare....salutare...care-i treaba pe aici...sau marit motoarele la olcituri?lasa k bag si io vreo 3mii in motor si il duc la vreo 200 d cai...:D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care ma ajuta si pe mine cu o problema...asj fi interesat sa cump o masina de pana in 13-17mii d euro...si ...nuj ce sa aleg...vreau cva care sa aiba si un consum bun..si sa fie kt d kt buna.. !
|
Iti poti lua un BMW E39, motor de 2,5i dublu vanos cu DVD, TV, Xenon, Piele, si alte gadgeturi. Ai confort, siguranta cu 12 airbag-uri, controlul tractiunii etc.
Numai sa ai bani sa-l intretii, caci e destul de costisitor:lol: :lol: :lol: :lol: |
ia uite cum misca lumea pe aici :D
bv aline.. te mentii :P lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna.. sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale.. :D va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare.. cu respect...slip |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning