Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 29-06-07 12:12

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 972201)
lasa ca ai sa vezi u maine nare rost sa mai postez acuma :D

Pai de abia astept...ca am observat ca nu ai pus nici o poza cu masina de cand esti pe forum ...dar stiu ca ai un ford ...si e posibil sa-l fi vaz prin oras...:D

EDC_cip 29-06-07 15:10

nop e un beit renault :)

las ca ne vedem diseara si sper sa tina vremea

buddy_lexx 29-06-07 15:35

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 973211)
las ca ne vedem diseara si sper sa tina vremea

ba cip...ne intalnim acolo e bine? k am nijte treaba... ! hai noroace! :):)
P.S ti`ai spalat masina???:D:D:D

EDC_cip 29-06-07 15:52

ok ne vedem acolo bafta

buddy_lexx 29-06-07 16:06

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 973289)
ok ne vedem acolo bafta

wa...mai lasa si u masina aia... parca ar fi taxiu.. vrei sa recuperezi timpu in kare n`ai condus??:D:D:D

EDC_cip 30-06-07 00:34

:))))))))))) ee si u ce sa fac ma distrez si apropo a fost sucarel la intalnire deocamdata "noi am continuat la 1 mai au facut show un matiz si o nova :)"

mariusD 30-06-07 12:37

ce o fost ieri?:D

Ali_ump 30-06-07 13:49

Nu o fost prea multa lumea ...o fost si frig ...o plouat dar am fost cativa ....
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 973301)
wa...mai lasa si u masina aia... parca ar fi taxiu.. vrei sa recuperezi timpu in kare n`ai condus??:D:D:D

Sunt ofticat pe tine sa stii...de ce nu ai venit aseara ..eram toti acolo te chemat sa stai cu noi si tu nu vrei....ce treaba e asta?

buddy_lexx 30-06-07 13:53

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 974488)
Nu o fost prea multa lumea ...o fost si frig ...o plouat dar am fost cativa ....

Sunt ofticat pe tine sa stii...de ce nu ai venit aseara ..eram toti acolo te chemat sa stai cu noi si tu nu vrei....ce treaba e asta?

da eu sa mor daca te`am vazut..! l`am vaz pe cristi si pe ciprian... si ink pe 2 care nu`i cunosc... sry then... n`am fac cu intentie.doar k pur si simplu nu te`am vazut..

oricum...de vinerea viitoare am sa vin..k scap de bac... in sf.. cu greu..dar o sa scap ..

EDC_cip 30-06-07 14:15

mergem amandoi budyy :P

buddy_lexx 30-06-07 14:18

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 974518)
mergem amandoi budyy :P

ai u cva..cu mine observ.... si pe mess...ai facut u un gest kare mi`o dat fiori =))) :shock:

buddy_lexx 30-06-07 14:27

sa va povestesc o faza.. tare..din punctul meu d vdr... eram miercuri pe la vreo 11 noaptea...prin maratei.. la o terasa ...si ..aud eu un sunet puternic de motor turat....nu trece mult timp..si vad cum o motocicleta cu 2 tipi ....urca panta dinspre 1 mai... cu o viteza...destul de mare... (tipi..fara casca).. si la aprox 1 minut dupa ce au trecut ei ca fulgeru... se aude..nino nino...un logan de la rutiera.. ii urmarea ! da..aceasta urmarire n`a tinut mai mult de 10 minute..pt k masina de la rutiera..s`a intors. .. Mie mi s`a parut super tare faza.. datorita vointei pe care au avut`o cei de la politie..sa`i prinda pe aia..

Ali_ump 30-06-07 14:47

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 974536)
sa va povestesc o faza.. tare..din punctul meu d vdr... eram miercuri pe la vreo 11 noaptea...prin maratei.. la o terasa ...si ..aud eu un sunet puternic de motor turat....nu trece mult timp..si vad cum o motocicleta cu 2 tipi ....urca panta dinspre 1 mai... cu o viteza...destul de mare... (tipi..fara casca).. si la aprox 1 minut dupa ce au trecut ei ca fulgeru... se aude..nino nino...un logan de la rutiera.. ii urmarea ! da..aceasta urmarire n`a tinut mai mult de 10 minute..pt k masina de la rutiera..s`a intors. .. Mie mi s`a parut super tare faza.. datorita vointei pe care au avut`o cei de la politie..sa`i prinda pe aia..

:lol: :lol: ma uneori e bine sa ai vointa...da nu si in cazu asta...rugam domnii de la politie sa nu mai incerce imposibilul ...:twisted:

Scarto 02-07-07 12:28

Fii sigur ca daca nu i-a prins pe aia, le-a prins modelu motorului, eventual nr de inmatriculare, iar daca tipii erau din piatra neamt, cu siguranta o sa-i prinda ptr ca ... cate motoare sunt in piatra neamt ? :D

valy_04TRR 02-07-07 13:40

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 977196)
Fii sigur ca daca nu i-a prins pe aia, le-a prins modelu motorului, eventual nr de inmatriculare, iar daca tipii erau din piatra neamt, cu siguranta o sa-i prinda ptr ca ... cate motoare sunt in piatra neamt ? :D

da tu stii cine era tipu` cu motoru`???
iti zic eu....era baiatu` sefului politiei.....
a mai facut dinastea din cate am inteles....

Scarto 03-07-07 00:05

Ulciorul nu merge de multe ori la apa :) Cat crezi ca o sa-i mai mearga ?

Ali_ump 03-07-07 12:17

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 977196)

aaaa multe si daca te uiti bine nici nu au nr de inmatric pe spate ...majoritatea...si apoi nu le cunosc io bine modelele ...dapoi unu care nu stie nici macar cu ce se mananca:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by valy_04TRR (Post 977311)
da tu stii cine era tipu` cu motoru`???
iti zic eu....era baiatu` sefului politiei.....
a mai facut dinastea din cate am inteles....

Nu de multe ori dar merge ...la noi astia ...mici ...nu merge nici macar odata ...la chestii din astea

Scarto 03-07-07 14:08

Zici multe ... cat de multe ? Mai multe de ... 50 sa zicem (daca nu stiu daca sunt 50) nu sunt .. sunt usor de prins... si daca le face o poza cu radaru, poate nu stiu ei modelu, da cineva de prin politie tot tre' sa stie.. In fine ... chiar daca nu ii prinde politia, o'r sa dea ei o data cu fundu de pamant :) Sunt si bikeri profesionisti .. dar sunt si incepatori care se cred pro si ... "calca prea tare pedala" ca sa zic asa :D

Ali_ump 04-07-07 15:34

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 979296)
Zici multe ... cat de multe ? Mai multe de ... 50 sa zicem (daca nu stiu daca sunt 50) nu sunt .. sunt usor de prins... si daca le face o poza cu radaru, poate nu stiu ei modelu, da cineva de prin politie tot tre' sa stie.. In fine ... chiar daca nu ii prinde politia, o'r sa dea ei o data cu fundu de pamant :) Sunt si bikeri profesionisti .. dar sunt si incepatori care se cred pro si ... "calca prea tare pedala" ca sa zic asa :D

No ofeense ...dar gandesti ca un militzai....sincer ...racerii nu gandesc asa..:twisted: in fine ...e problemaa lor ce fac cand ii traje politia pe dreapta....fiecare raspunde pt faptele sale...

buddy_lexx 04-07-07 17:29

daca`i baiatu "lu shefu" iti zic eu k nu se ia nimeni d el....asta`i sigur...si chiar dac se ia... se rezolva:D

mariusD 04-07-07 18:35

pilele astea... :D

dangti16v 05-07-07 19:15

Din pacate orasul este mult prea mic pt a face getaway-uri de genul asta cu politia
Azi scapi maine esti legat:D

Ali_ump 05-07-07 19:17

:) nu chiar ....

dangti16v 05-07-07 19:29

stii tu...

valy_04TRR 06-07-07 00:47

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 981681)
daca`i baiatu "lu shefu" iti zic eu k nu se ia nimeni d el....asta`i sigur...si chiar dac se ia... se rezolva:D

asta vroiam sa zic si eu ;)

buddy_lexx 07-07-07 00:02

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 983776)
Din pacate orasul este mult prea mic pt a face getaway-uri de genul asta cu politia
Azi scapi maine esti legat:D

da nu`i obligatoriu sa faci gateaway..k sa te inchida...te inchid si pt alte lucruri mai usoare...sau sa fii nevinovat si tot t baga...pt k ..mai e mult pana kn o sa dispara moda asta cu pilele si coruptia...dar ..asta e...pana atunci...:"mai bine te feresti dekt sa combati"!

EDC_cip 07-07-07 14:43

ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa :D vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine

Ali_ump 07-07-07 14:45

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 986406)
ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa :D vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine

Man ...chiar nu mi-a fost tarsa ...din afara poate s-a vaz altceva dar masina e foarte stabila pe curbe ..si la viteze mari...150 in sus...deci stai linistit ca nu ma urcam cu el daca nu stiam despre ce ii vb;)

buddy_lexx 07-07-07 23:13

tare fricos e EDC_CIP asta... "wa iar tu???" "nici aici nu scap de tine??"
eu cred k e invidios pe ghici k el o putut sa mearga cu 180 cu olcitu si el n`o putut depasi 160 cu meganu .... asa`i domnule EDC_Cip..??:D:D:D

EDC_cip 08-07-07 00:38

ee chiar eri am reusit sau dau de la "stefan la girov" 185 ufff si a urmat curba.. daca mai prindeam 1.2.3 vai ii dadeam 200 :D in certificat scrie 195

buddy_lexx 08-07-07 00:52

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 987113)
ee chiar eri am reusit sau dau de la "stefan la girov" 185 ufff si a urmat curba.. daca mai prindeam 1.2.3 vai ii dadeam 200 :D in certificat scrie 195

iar tu wa???? :))) ...mijto la mai mare! ba si nu te`a luat cu emotii??? :))) mi`am facut masina..dar ..n`am mai apucat sa schimb amortizoarele...
si tre sa`mi schimb arcurile...stii ce inseamna asta nu?? haha cred k o mai cobor oleac:D:D:

EDC_cip 08-07-07 01:00

uff sper sa mai prind si urmatoarea vineri:cry: si sa vi si u si sa stai mai mult si rezolvati masina(pana vineri) sa o vad si io cum a sa arate cu garda mai jos;)

LIV_Ros 08-07-07 23:24

salutare....salutare...care-i treaba pe aici...sau marit motoarele la olcituri?lasa k bag si io vreo 3mii in motor si il duc la vreo 200 d cai...:D :D

Ali_ump 09-07-07 10:32

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 988313)
salutare....salutare...care-i treaba pe aici...sau marit motoarele la olcituri?lasa k bag si io vreo 3mii in motor si il duc la vreo 200 d cai...:D :D

Lasa Oltcitu ...te asteptam cu M-ul ala ...chiar ...cand dai pe acas??

buddy_lexx 09-07-07 12:01

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 988823)
Lasa Oltcitu ...te asteptam cu M-ul ala ...chiar ...cand dai pe acas??

hopa...ce M??:D:D:D

Ali_ump 09-07-07 15:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 988973)
hopa...ce M??:D:D:D

M3. Si-a luat LIV...a renuntat la Oltcit:lol: acuma il asteptam cat mai repede acas cu M Power-ul ...lucrurile merg din ce in ce mai bine pt comunitatea noastra si in curand o sa avem cateva masini pt. a infiinta un club destul de solid:twisted:

buddy_lexx 09-07-07 21:14

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 989276)
M3. Si-a luat LIV...a renuntat la Oltcit:lol: acuma il asteptam cat mai repede acas cu M Power-ul ...lucrurile merg din ce in ce mai bine pt comunitatea noastra si in curand o sa avem cateva masini pt. a infiinta un club destul de solid:twisted:

super mijto... :D sry de azi aline nu te`am vazut k te salutam si eu:D nu`s obisnuit cu masina ! :P

buddy_lexx 09-07-07 21:23

care ma ajuta si pe mine cu o problema...asj fi interesat sa cump o masina de pana in 13-17mii d euro...si ...nuj ce sa aleg...vreau cva care sa aiba si un consum bun..si sa fie kt d kt buna.. !

nt98adu 09-07-07 21:47

Iti poti lua un BMW E39, motor de 2,5i dublu vanos cu DVD, TV, Xenon, Piele, si alte gadgeturi. Ai confort, siguranta cu 12 airbag-uri, controlul tractiunii etc.
Numai sa ai bani sa-l intretii, caci e destul de costisitor:lol: :lol: :lol: :lol:

slip 10-07-07 09:31

ia uite cum misca lumea pe aici :D
bv aline.. te mentii :P
lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna..
sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale.. :D
va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare..

cu respect...slip

All times are GMT +2. The time now is 07:02.

- Copyright 2026 4Tuning