![]() |
Santos,partea din fatza parca e facuta in paint,nu se reflecta lumina pe fatza masinii,fa ceva umbre la picioarele muierilor,si aia cu tzatzele goale ii cam handicapata :lol:
|
Santos: iti zic doar ce nu-mi place,ok?
Deci: e pre` aglomerat cu atatea fete ,una (cea din masina) zic eu ca era destul. Culoarea masinii e tare misto dar se vede cam auirea,nu pre` pare deloc reala.. :roll: In rest e ok. |
well , dupa cum vedetzi i-am scos farurile , initial vroiam sa pun altele insa... din cauza faptului ca nu am gasit Altele :D am lasat`o asa....
are faruri escamotabile :D :) stiu ca e cam fake culoarea in fatza.. e fake ca am dat ca.. romanu .. peste... puteam s`o fac mai subtil .. nush de ce m-a mancat in cur so pun si pe a treia pasarica (aia din spate) stiu ca e cam handicapata... acum.. nu prea mai pot so scot.. sau .. pot da mie lene :) sper ca va place cat de cat |
misto ideia, k lumea gagica care coboara, celelalte 2 (mai ales aia din dreapta) nu pastreaza proportiile (prea mignone hehe). Ce se mai aude cu battle ala la care m-ai provocat ? Sa stiu daca mai lucrez si eu la honda :P
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Janta spate e cam deformata :roll: :D
|
pacat... pacat de jante.. culoarea si etc. erau super.. dar.. ai dat`o in bara cu jantele :(
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nici nu`mi mai vine s`o fac.. ca stiu c`o fac degeaba.. dar.. te-am provocat s`o... cam tarziu sa dau inapoi.. revin cu poza in .. cateva ore |
as vrea sa stiu si eu daca aveti vreun program sau ceav cu care faceti tunnig-ul asta virtual??????????????????????????????????????????? ?????????????????????
|
In principiu Adobe Photoshop si o colectie serioasa de poze hi-res sunt necesara ... Mai citeste pe aici, e un topic unde vei invata in principiu cum se face :)
EvLSant0S, sunt curios ce iese, sa vad daca mai lucrez si eu la a mea, ca imi e cam lene (desi oglinda aia imi tot sare in ochi ce nasoala e ...). |
:D eu sper ca dupa ce iese.. sa fi nevoit sa mai lucrezi la ea..
ti-am pregatit ceva ... mai special .. dar .. totodata .. e o operatie mai .. grea... so... dooreaza mai mult : / sry.. :( |
no prob man, take your time, imi place o provocare ;)
|
1 Attachment(s)
o nimica toata....dar merge
|
pune si tu poza originala pls
|
The Tiger - vezi ca trebuie schimbat amortizoru de pe spate de la gropi :P Glumesc evident, roata sta cash. Daca mai lucrezi la ea poate iesi chiar dragutza masina (mai sunt cateva problemutze da' nu imi place sa critic)
|
Nu va suparati pe mine dar aici se pun masini si comentarii despre concurs.
Daca vreai sa va etalati talentul o puteti face la rubrica Various Asta ca sa nu ne amestecam pe aici. Pt intrebari si alte alea aveti si Aici invatati sa faceti tuning virtual Multumesc pt intelegere. :P :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
m-am intors!
|
1 Attachment(s)
AJTEPT CRITICILE!!!!!!!!! :lol:
|
cel argintiu e dragutz, asta portocaliu e nasol tare
|
nu mai baga nimeni masini? vreau sa aud critici!
|
unii nu mai \"are\" net`u acasa si e greu ca nu se poate pune poza din sala de net..
:( :( |
1 Attachment(s)
:P :roll:
Cam pe graba,modificarile sunt cam greu de observat..dar un cunoscator le observa :) |
mama ta...
bine-ti iese culoarea asta :) asta-i marele tau + :) bravo man .. si jantele-s bune :) dar.. ai grija :) e pe vine si a mea :) |
thx bro`
ai vazut faza cu spoilerele si pargul ? .. le-am umflat si coborat,sa pui poza in original langa asta a mea, cu aceeasi rezolutie(800x600) si sa vezi acolo clar diferentele. :peace: |
fiat
1 Attachment(s)
8)
|
nimeni nimic ?! :roll:
|
1 Attachment(s)
here i come....e cam nefinisata si nu trebuia sa-i pun decalurile alea pe ea,dah aseara la 1 mi-era prea lene.......
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
preview
|
:!: :?: :idea: god dammit!yousa crazy god dammit!tare rau faza.astept sa vad ce faci desi.....no comment :mrgreen:
|
stai linistit ca mai am de lucrat la ea
dudule =)) poa` te prind ca folosesti aia care o ai deja :) stiu ca ai tunarit tu odata dacia asta sexy rau de tot nu ai voie :D |
1 Attachment(s)
:arrow: si dacia mea :D
|
MUAHAHHAHAH
CE NEBUN !!!!!!!!!! cum sa pui cohones MOTOR de vr6 ?! :D cum s`o lasi atat de jos RESTECPA !!! super misto arata BRAVO MAN !! mai lucreaza la culoarea da-i ceva mai deschis parerea mea peace |
:lol: :shock: :D :lol: :lol: :) ma bucur ca ti`a placut :D
mai lucrez :D la culoare |
vezi la capota... mai ai 2 defecte
si geamurile de pe partea dreapta a masinii... ;) |
cu lasatu e bine... :peace: stai linistit santos k dak e sa pun poza nu o pun pe aia veche...nu ar mai avea nici un farmec.....shi nu o suport pe deasupra :P
golftuing mi-a luat ideea cu motoru :cry2: doar k yo aveam in plan un V8 de chevy :woowoo: |
asa tata..
imi place cum gandesti .. hai .. te asteptam cu bijuteria ;) |
1 Attachment(s)
:arrow: Dacia :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning