![]() |
Re: SPANIA
Salutare, stie cineva de compania aceasta daa este serioasa sau chiar a colaborat cu ei..? as vrea sa aduc o masina prin ei, si pretul de transport e de doar 200 E din Valencia la Constanta,
va rog foarte mult sa ma ajutati...pe net vad ca figurează, dar in zilele noastre unde furtul este peste tot, nu poti avea incredere in nimeni http://archor-transport.com/index.php |
Vladutz am uitat ca ai nr de romania:D:Pda e interesanta culoare.
In legatura cu masina eu unul nu sunt mecanic dar vezi poate vreun cablu ceva scos:) Daniel nu prea e bine sa ai incredere in firme dastea...cauta tu mai mult despre ei...sunt foarte multi tepari si in Spania;)bafta! |
Eu zic mai bine sa nu te risti si sa vii tu dupa ea, asa vezi cu ochii tai si in acelasi timp si probezi, eu nu as avea incredere sa iau o masina doar dupa poze/video/laude aduse de vanzator.
|
@Daniel_DRV : Salut mestere, de nume nu te`am mai vazut pe forum ! :) Parerea mea este sa vii personal dupa masina ... poate omul iti vinde o porcarie de masina care nu`si merita banii ! Intr-adevar, te costa mai multi bani drumul, dar decat sa risti pt cateva sute de euro in plus ....
@Patrulei : nu e de la fiere, nici de la vaccum-uri. Maine am sa desfac capacul de la rezervor, de sub bancheta din spate ca este si acolo o "sita" ... probabil are mizerie, pt ca ma tot bagat motorina de la "amici" :lol: :lol: . Daca nu gasesc nimic acolo inseamna ca nu-i treaba din filtre si am sa dau o fuga cu ea pana la un mecanic, poate ii da de cap "pe loc", ca am nevoie de masina, deci nu o pot lasa in service . @OchoSB : gata distributie ? merge nebuna bine ? :):) |
Salut baieti cineva din Barcelona ?
|
Da vlade in sfarsit am reusit sa o schimb, erau curelele vai de ele :D
koenigsegg2peu pe unde stai? eu am niste neamuri in La Llagosta daca stii unde e, si mai merg din cand in cand pe acolo :D |
Vlad am fost plecat in voiaj pe mare, dar ne auzim de acuma că stau acasă...
Mi-ai dus doru ? :)))))) glumesc.... Aş veni, masina arată superb, dar dacă m-ar fi ajutat cineva să o vadă şi să îmi spună că asa este ca în poze ar fi fost mai uşor ptr mine... Fac Cinste acelei persoane, m-am uitat de firma şi se zice ca ar avea 9 ani experientă dar o să încerc să le propun să o plătesc la primire si las gaj masina ca cer suma de tranzanctie plus transportul ca asigurare... firma îmi spune că am 5-6 zile să o primesc şi apoi incă 5 zile să o testez, dacă îmi convine semnez contractul că ro accept, dacă nu le-o dau înapoi şi primesc integral bani înapoi.....dar îmi este frică că o fi vreun ţepar şi nu îmi trimite nimic.....îmi ia şi bani şi răman si fără masină..... multumesc baieţi...masina se afla in Valencia, acum să văd poate găsesc pe cineva să vadă masina... |
@Daniel_DRV : Sunt 400 km de la Madrid la Valencia, as putea sa merg eu sa vad masina, dar numai dupa ce o rezolv pe a mea pt ca are ceva probleme ! Daca te hotarasti sa vii aici, anunta-ma si vedem cu facem cu "cazarea" ... sunt f multe masini de vazut pe aici, nu trebuie neaparat sa te arunci la prima care ti`a furat ochii :lol:
Dar pt ce o cumperi de aici ? Pt ca sunt scumpe in SP. fata de alte tari ... sau chiar fata de RO @OchoSB : Ma bucur ca ai rezolvat`o. Poate ne vedem weekendul asta la un suc daca nu incepe ploaia :) |
1 Attachment(s)
masina costa 2100 Euro si este adusa din germania de la compania la care a lucrat acest baiat, dar a fost nevoit sa se mute inapoi in Valencia din cauza falimentului firmei....
cu toate ca nu cred ca o asemenea masina (uitate la poza) ar valora asa putin....cred ca se merita banii....dar nu ma lasa inima sa pierd 2300 Euro ca sa ma aleg cu poze pe e-mail...... |
Quote:
|
Vlad pai da ar cam trebui :D, sa vad ce bani mai iau zilele astea, oricum eu sambata merg in alcobendas la lucru pana la 13:30, as putea da o fuga pe urma ca ma prinde mai aproape si ma uscat masina luna asta, am de platit si seguro :))
|
+1 madi
Daniel vezi ca este o mare teapa cum a spus si madicioco.De cateva luni au intra tare astia pe toate site`urile cu anunturi auto si numai vrajeala asta o au... |
Masina este BOMBA ! Investitia a fost mult mai mare decat pretul cu care o vinde omul ! Clar, vrajala ! Spune`i sa iti lase un nr de tel ca vrei sa trimiti pe cineva din Valencia sa vada masina si vb cu un amic de acolo sa sune sa vada despre ce este vorba !
Parerea mea este aceeasi, TZEAPA ! Inca o chestie ... un amic de-al meu a pus la net,la vanzare, un opel astra. I-a trimis mail un "spaniol" care e stabilit in Franta si i-a cerut contul bancar ca sa ii fac transferul de bani ( masina a vazut`o decat in poze ) , iar dupa 1-2 zile dupa ce primeste banii, sa trimit un "angajat" de`al lui sa ia masina ! Nu inteleg ... care`i combinatia aici ? Bine`nteles, omul i-a spus ca vrea banii in mana, cash. Nu am mai vb cu el sa vad ce i`a raspuns "francezul" :lol: :lol: Ma gandesc, ori transfer bancar facut pe naspa, din alte conturi ... ori, altceva nu`mi vine in cap :) |
Inainte sa vin in Spania am avut si eu S2-ul la vanzare pe mobile.de si am primit vreo 3 oferte din astea care erau clar teapa, le-am raspund "de bine" :-)
La unul i-am zis ca il astept sa vina sa-i rup picioarele:-) A fost si aici pe 4Tuning un mic "reportaj" despre o retea din Anglia care se ocupa cu asa ceva:-) Culmea e ca lumea inca pune botul:-) |
se vede clar ca e teapa curata, daca gasesti pe cineva din valensia sa mearga sa vada masina si spune ca totul e ok, mai ales actele, eu te pun in legatura cu un prieten din cluj ce se ocupa cu asa ceva, si are experienta in a transporta masini modificate si prepararate pe platforma, in care poti sa ai incredre 1000%
dar inainte trebuie trimis pe cineva sa vada masina :P |
Quote:
|
pai clar ca nu ii fac transfer, doar nu sunt cretin sa pierd banii....in fine...gasesc eu altceva....
inca merge din alte tari ca sunt taxele de inmatriculare mari...si pe bulgaria este mult mai avantajos.... |
Eu puteam sa vad masina dar din cate se vede o mica teapa:)
|
oameni si oameni....unul cinstit altul profitor... acum nu stiu ce sa zic...ca compania are o adresa, dar mai bine tine combustibilul pentru lucruri mai bune....
|
In final o punem si noi de o poveste in semana santa? ar fi bine sa ne hotaram din timp ca sa nu se intample ca ultima data :D
Vlad poate reusesc cumva saptamana asta sa vin si sa mergem pana in rivas sa vedem de treeaba aia, pana am ceva bani si nu ii stric :)) |
pe 29 aprilie e premiera la fast end furious 5 in rivas in centrul comercial h2ocio si cu aceasta ocazie o sa fie si o mica kdd tuning cu ceva masini inaintea filmului ,cineva se baga ??eu oricum o sa fiu pe acolo cu masina (sper daca o termin pana atunci)
|
Quote:
am niste romanasi ce fac rost de intrari la premiere la jumate de pretz :)) vreti ?? |
Quote:
|
Eu nu am cum sa gat astra pana atunci, ma fac de rusine cu ea pe acolo :)) dar daca e sa ne strangem la o poveste prin madrid sau imprejurimi, fac tot posibilul sa vin.
P.S: unde are adrian tallerul? am vazut ca la profil scrie ca locuieste in guadalajara, eu stau chiar pe langa guadalajara si as da o fuga :D |
Quote:
|
Quote:
unul dintre ei este delegatul fest5 si le poate sa face in assa fel incat sa dispara cateva teancuri de bilete :P |
Quote:
Quote:
Ceva detalii despre mica KDD de dinainte? Ora la care se strange lumea, etc? Vin cu Polo-nicul ca mi-e expirata asigurarea la S2 :-) |
Quote:
|
deci?la klubbers day se baga careva?MAdrid Arena...
vineri sunt acolo:* |
in afara de cateva nissanuri, care erau facute cu mult gust....nu am vazut ceva interesant...in plus, pt celelalte masini nici nu vreau sa ma gandesc cata greutate iau in plus datorita fibrei..sincer mi-e o frica..
oricum de apreciat munca care e colosala... bafta! |
Quote:
la masinile din primul post?:rolleyes2:rolleyes2 |
sar putea sa fac rost de cateva invitatii :P
cam cati veniti, poate intram toti pe invitatii :P |
Eu vin sigur.. chiar daca iau bilet cu pret normal tot merg.. mai ales daca veniti mai repede..
|
in total am ramas cu 2 invitatii dupa ce mi-am platit obligatiile :))
sa stabilim o ora cand ne intalnim toti ca sa stiu si eu cum sa fac cu transportul... pote o conving pe mama sa-mi lase masina :)) |
Pai sa spuna o ora madicioco sau adrian ca ei au aflat si de kdd care se face.. Mie mi-e indiferenta ora, ca stau aproape, dar sa va vina si voua bine, cei care stati mai departe..
|
eu poate o sa vin cu 2 tieneri dupa mine =))
unul de 16 ani si unul mai mic un pic, va deranjeaza :P ? ps: de semana santa ce planuri aveti ? azi dunt prin madrid daca vreti dati-mi un call si ne intalnim la un suc :P |
Quote:
|
poate ma lamuriti si pe mine ca nu am inteles nimic,ce se intampla pe 29 aprilie?si unde?ca as merge si eu:D
|
Lansarea filmului Fast Five (Fast and Furious 5) intr-un centru comercial din Rivas-Vaciamadrid (H2O) si o mica intalnire de pasionati auto (aici se cheama kedada - KDD) iar cu ocazia asta o sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem in sfarsit:-)
Propun ca ora de intalnire ora 19.30. madicioco kdd va fi in parcarea de afara sau cea subterana? Paste Fecirit tuturor! |
Quote:
paste fericit la toata lumea si din partea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning