![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
prima oara tin sa ii multumesc lui Robert RFG pt aprecierile lui !!!
vreau sa va spun un singur lucru,poate masina lui Bogdan NIG,sau BTL,sau a mea sau alui Cannavaro sau alui Florin ZAT sau cea galbena alui Fauru,au aceeasi tema!!!si poate se aseamana!!!dar va zic sigur ca nici una dintre ele nu au nici cea mai mica asemanarea pt ca fiecare are stilul lui !!! NIG-ul are stilul lui iar BTL stilul lui !!!!toate sunt unice !!! si foarte frumoase cu ocazia asta tin sa felicit tot posesorii de dacii care au reusit ca batranele lor !!!bafta tuturor |
3 Attachment(s)
Am mai atasat ceva poze de la show,dar astept ceva de la premiere si cu cei ce au castigat cupele.rog daca are cineva alte poze decat cele puse de mine ,ssa le puna sa vedem si altceva.Imi pare rau ca nu pot merge la Iasi ,dar lucrez in weekend chiar si duminica si nu am ce face,dar la alte showuri vom merge dinou trupa de trio din Alba .
|
Quote:
trebuie sa fac o precizare la ce a zis btl mai sus - mr cat nu a luat cupa pt best paint ci pt best exterior - bucuria a fost mare in trupa noastra mai ales pt cupa mare mare a lui btl |
si gusti nu a luat nimic?:|
|
Mai Evo ,Gusti nu a luat nimic:sad:,pacat ca am fi fost toti 3 cu premii.Chiar mi-a parut rau pt el,dar oricum a facut senzatii pe drum cu BMW-ul si nu i-a scapat nimic.:D
|
masina lui Gusty e foarte frumoasa si are deja multe cupe si o sa mai aiba - doar ca de data asta a fost btl vedeta :D
|
la bucuresti vii pe 18?
|
Bolidule nu stim inca daca venim la Bucuresti cu trupa,:?:deoarece cand au fost data trecuta au fost c-am dezamagiti de cele intamplate acolo:sad: ,si nu stiu cate zile va fi showul ca sa putem aranja plecarea+cazare.etc.Oricum eu anunt de fiecare data daca mergem sau nu ,macar sa stie lumea.:-)
Ms de intrebare. |
http://www.daciaclub.ro/Daciile-noas...l#entry1542630
daca vrei sa iti faci cont ca baietii nu sunt lamuriti cu anumite lucruri.....ca sa vezi unde nu sunt lamuriti uitate la ultimele posturi... |
Omul a vazut saitu' de cand i-ati dat primul link. Daca nu vrea sa-si faca cont sa povesteasca de "cactus" sau ce elucubratii mai apar aici e treaba lui.
|
ce sa lamureasca ? aia chiar nu or mai vazut cum iasa gazele din motor ?
pff e ca si cum scoti furtun cand ii gata motoru :)) |
Quote:
|
sunt sigur de asta
|
1 Attachment(s)
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Robert pt detaliile date cu referire la ce vroiau colegii de pa Dacia Club si o sa-mi fac un cont acolo ca sa pot disc.cu ei cat pot de rapis
Muttley o sa disc cu ei,nu imi place sa las lumea sa astepte,ms oricum.In leg.cu evacuarea din culbutori dupa cum se vede si in foto iasa prin acea evacuarea(toba inox de la un avion cu motor in 2 timpi) si la capat am pus un fitru de aer;la masinile americane vechi e axact acelasi lucru ca la mine doar ca iasa direct in filtrul cel mare rotund pe unde trage si aer totodata,doar ca la mine e impartita treba in doua. Nici acea evacuare care o vedeti la gordini,nu stiu exact daca e goala sau are ceva filtre in ea ,dar face c-am acelasi lucru. |
btl, ti-ai pune pe prabriz un stiker cu Dacia Motorsport ?
|
Quote:
Esti prea inocent si binevoitor. Tip: daca-ti faci cont acolo, incearca sa acorzi ceva mai multa (de fapt MULT mai multa) atentie modului in care-ti concepi postarile. Ca sa fiu mai clar - te exprimi groaznic. Incearca sa remediezi. Bafta! |
Quote:
|
Punem Florine pe masina DMS-ul ,stai linistit nu incape indoiala.:D
Eu zic sa lasam cautarile nodului in papura:idea: si sa vedem de masini si totodata sa-i ajutam pe cei care sau interesat de partea cu evacuarea la culbutorii.Nu imi place sa fac versuri si vb.coerent exact cum as vb cu cineva de fata; se poate sa nu ma fi facut inteles dar nu prea cred,oricum facem sa fie bine. Nu stiu Muttley ce te-a deranjat de ai aluat aceea atitudine cu referire la exprimarea groaznica:???:,mai citeste odata.Ms Lucica de ajutor;) |
Quote:
|
nu te supara pe mine - eu te cunosc si reusesc sa imi dau seama ce zici - niste virgule ar fi suficiente :D :D :D
|
am si eu o intrebare care daca nu o poti raspunde pe forum te rog sa imi trimiti PM...cum faci de ai apa verde si curata in borcanul de antigel?sau e verde borcanul si nu se vede...?ca la nm apa e ruginita maronie...
|
Pai instalatia e f.f.curata,nu vb.prostii deloc.Chiar daca bagi antigel curat in borcan si instalatia e murdara, la fel se va face si in borcan.Scoate antigelul din motor,pune apa cu presiune prin instalatie si apoi sufla cu un furtun de aer de la un compresor.
ideal era sa il speli cu ceva solutie ,inante se gasea un praf exact cum e soda caustica si il punei prin instalatie firbinte si apoi clateai cu apa.sper sa poti rezolva ceva |
instalatie curata ca lacrima la fel ca si motorul :D
|
frumoasa si ingrijita, bravo!
|
Quote:
|
Rnr-ule spala instalatia si ai sa vezi ca o sa fie culoarea antigelului cum e cel nou indiferent de cat timp il ai in borcan:-).Ms mult Logan pt.aprecieri si lui Evo.:D
Ieri am achizitionat 2 lampi de semnalizare fata noi,sau c-am decolorat cele vechi si ma c-am certa BTL-ul ca nu-i pun noi;).Butonul de rateuri il voi monta dinou,doar asa i sta bine bubuind pe drum,ralieeeeeeeeee.:rolleyes2:D:lol: |
Quote:
|
BTL-ule rupele tata urechile,darama orasu,pune-l cu roatele in sus !!!!!
ce tare e CED,imi place se vede ca e pasionata :)frumoasa "PISICUTA" ta upgradata ...!!!! |
Cat-ul e nebunie curata,place-i prostiile si ei,azi maine bubuim si pe la MR.CAT(vreu-n far):lol::D.Saxofonul cel vechi sa crapat din cauza rateurilor:rolleyes2,dar cu cel nou + evacuarea din inox altfel se desfasoara actiunea JAR CARTUS;).Lucica nu vrei si tu ceva rateuri de ralie,pt.tine promotie+manopera= gratis.:lol::lol::lol:
|
Quote:
si nu as vrea sa ii scot catalizatorul ca sa nu ii schimb vocea sexi care o are acum |
:D:D:Dnu e problema ca bubuie gusty si btl pe linga mine de nu se mai stie unde e bombardamentul:D:D:D
|
si eu bubui. :)) am dinalea cu 4 focuri ;))
|
Quote:
putini inteleg ca o astfel de masina e un proiect in continua transformare si dezvoltare si ca ceea ce vad ceilalti la un moment dat expus este doar o etapa din dezvoltarea asta. felicitari pentru masina. |
Quote:
|
doar vorbesc din experientele mele anterioare, de asta stiu cum se intampla
pe tine te-am apreciat pentru munca depusa la mr cat pentru ca am descoperit prin ochii altcuiva (ai unei fete evident) cat e de greu sa fii fata si sa iti urmaresti un astfel de vis pana la capat intr-o lume dominata de masculi si de misogini. meritati toate laudele. |
Multumesc mult Aleks pt.cele spuse cu referire la BTL,si in continuare ne vom dedica acestor masinii impreuna cu CAT si dorim ca si ceilalti colegii ai nostri sa fie la fel ca noi deoarece aceste masini sunt unice si fiecare are frumusetea si povestea ei.;)
|
Ne dezvalui si noua "reteta" cum faci sa dai rateuri? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare frate masina ta
de ce, de ce, de ce: ce atatea "de ce"uri? ? e prea belea, mai ales motorul |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning