![]() |
Silvio cu Nico & Puya -Sa-mi porti numele
Andreas Johnson Glorious (Hybrid Remix) SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
DJ Project- Privirea ta.... super tare melodia...
|
boro boro 2 variante
|
caut si eu un *** de melodie de vreo saptamana... am auzit-o la radio acum ceva timp.. canta o femeie... ce mai tin minte din versuri:
\"i've been waiting all my life .............. to feel what i'm feeling now\" ... e un fel de dance. techno.. dreaq stie.. suna f bine... poate o recunoaste cineva. mersi |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e pe vine ;)
n`joy |
daca aveti un tub klumea in portbagaj si va place muzica hip-hop va recomand cu placere o melodie care sigur va face ca romanii de pe trotuar sa intoarca capul sa vada ce masina le face hainele sa vibreze :lol:
|
incer sa va trimit melodia si sper sa mearga acum :(
|
1 Attachment(s)
:x sper sa nu va sup dar acum e prima oara cand pun ceva pe forum si abia acum cred ca am reusit.asa e la inceput :oops: sper sa nu va plesneasca difuzoarele de joase :lol:
|
Re:
Quote:
Gabby e cam prea lenta pentru masina. parerea mea e ca asta merge la un fum cu femeia langa tine sa-ti dea din buci 8) :lol: |
asta bag mana in foc ca iti va place si sigur merge pe masina,ca sa nu mai zic de bass care face cam tot din melodie.si daca mai doriti muzica cu bass stiti si voi acele teste cu toate ca nu sunt multe care merg in masina ,unele fiind prea scurte si fara o linie melodica cat de mica ar fii ea.sper sa va placa aceasta.numai bine
|
1 Attachment(s)
mishto melodia asta..o caut de ceva timp :)
o combinatie reusita intre un camionagiu si un politist :)) |
2 Attachment(s)
astea 2 sunt ptr meseriasul care face cam ce vrea muschiul lui cu solenta :wink: numai bine
|
frate bagati un topic separat ptr muzica de ***..mai luam si eu muzica buna de aici dar de 2 pagini numai jeguri :twisted:
|
Re:
Quote:
|
low....1) nu stiu ce inseamna muzica buna la tine...
2) gusturile nu se discuta>... :) :wink: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai nene daca ai ceva preferinte ,spune-le si vedem cum rezovam.nu sarii la gatul omului cum fAc majoritatea romanilor din ziua de azi
|
gabby mersi ptr melodii :)
|
1 Attachment(s)
xxdadixx :peace: o stiam si chiar o cautam dar nu stiam cum se cheama..e super!!
2 bucati tari!! let's fuck this disco boys :lol: |
ludmilla Delerium ....
& Beatman and Ludmilla presents Breakout Breeze : The Progressive Breaks Session |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
keep them coming :wink:
|
de pe Tiesto - In Search of Sunrise 4 SamplerVinyl2005
:twisted: |
Recomandare super tare, dar n-am cum sa urc pe motive de lipsa de banda pentru ca e un mix de peste 100 de mega:
Satoshi Tomiie - ES playlistul: 1 kevin freeman - time for revolution 2 pastaboys - tribute 3 avenue d - you love this ass [pete love's this acidmix / satoshi tomiie es edit] 4 bush ii bush - piano track [original mix] 5 sucker dj's - banrock 6 demi / roach motel - d drive [original] 7 sion - peaces of gold 8 chab - you and me [satoshi tomiie es edit] 9 maskio - wait (i know what you need) 10 uppfade - friday loops [jhereal mix] 11 1up - yeah dance to my record bitch |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
So.. Top 5 DISCORADIO! :wink: Locul 2 The disco boys- for you de mai sus :twisted: |
Bogdan Dima cu Viktor - Singur merg pe drumul meu
e super melodie :D |
1 Attachment(s)
:arrow: Pt LowRider si gangsterii de pe 4 tuning! :D
|
3 Attachment(s)
bine asa xxdadixx
continuam cu some gangsta shit :2gun: |
4 Attachment(s)
ohoo , gg xxdadixx , super pisda three 6 mafia ... ;)
now suck on these ... ;) consider ca se ridica ... la nivelul celor de deasupra .. ba chiar le intrec :D try`em .. ;) p.s: Cea cu Lil`Jon rupe .. mai ales cand intra el .. ;) Hai sa vedem cat ducem .. lista asta , cu muzica care rupe-n masina .. ;) |
2 Attachment(s)
Combinate..excelente :wink:
|
1 Attachment(s)
Ptr varu EPoX :D
|
Arash - Tike tike kardy
ATB - Collides with beauty |
clubbin' :dance: :dance:
|
Re:
Quote:
vreau si eu arash |
1 Attachment(s)
vine acu...
|
vai ...
o sa ma iubiti .. :D check this out newest shit MISSY ELLIOT & CIARA & FATMAN SCOOP - LOSE CONTROL ol` school style , desi e nou noutza piessa .... :D and bEwArE pe 5 iulie , apare \" THE COOKBOOK \" Noul album Missy Elliot p.s : i luv her , se inspira din muzica pe care se facea break acum cativa ani de zile : / hope u`ll like it peace in curand fac si upload la melodie |
4 cioli
redenumiti rar in mp3 |
2 Attachment(s)
:arrow: Inca una pt gangsterii cu basu in porbagaj :ihearu:
Vreau sa zic ca abea am gasit melodia asta la claritate mare! Mai jos e clipul unde am auzit-o prima data, ieri am si testato, MERITA! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning