![]() |
Re: TM 24 ADY
Quote:
|
cat ai dat la echilibrat??
|
Quote:
|
schumi .... azi eram cu KRF am trecut unu pe langa alt`u ... noi coboram pod`u de pe resitei ... si tu urma sa`l urci ... :P cand ti`ai pus toba pe masina ? ultima oara cand te`am vazult la biserica de la Mehala "parca" nu aveai ... sau ma insel ?
|
ceva poze cu achizitiile pe masina???
|
Quote:
Eu nu v-am vazut ca v-as fi salutat daca va vedeam.Toba am avut-o montata si data trecuta pe masina,atata ca acum face galagie mai mare :d Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DACA NU TE SUPERI AI PUTEA SA DAI JOS HUSELE SI CAPACELE DE LA ROTI.MIE UNU NU IMI PLAC. IN REST E OK
DACA MERGI LA MUNTE ANSEAMNA CA E SEMENIC SI TRECI PRIN BOCSA POATE O SA VEZI MASINA MEA.EU STAU IN BOCSA Te rog nu mai scrie cu Caps Lock apasat si folosesti functia Edit ! |
Quote:
Am mers destul de des la Semenic in ultimii 3 ani,nu ti-a vazut masina prin Bocsa,dar cand mai trec o sa ma uit mai atent ( ca doara e lunga Bocsa,10km parca ) |
ingrijita masina
sa pui poze cu jantele si stopurile pe masina |
8 Attachment(s)
In sfarsit a venit primavara la Timisoara,asa ca am montat noile jante cu cauciucuri de vara :
|
Quote:
o parere de la mine,fara suparare,oricum fiecare cu gustul sau,coada aia de rechin si eleronul ala nu-i sta bine deloc. |
Eleronul nu am de gand sa il dau jos,e portbagaj dinala de 1300 si nu imi place cum da fara eleron.Coada de rechin poate o sa o dau jos cand o sa revopsesc masina.
|
frumoasa...frumoase jante mereu au dat bine pe dacie...nu te-ai gandit sa o lasi mai jos..macar pe fata?...
|
frumos dar parca ar trebui sa ei de pe fata 1-2 spire ca pare mai ridicata de bot sau aveai ceva in porbagaj??
|
Quote:
Quote:
|
Felicitari frumos nu are rost sa-ti mai zic de coborat k au facut-o baietii de pe aici..frumos bft in continuare...
|
Quote:
Multumesc de pareri.Azi mi-am facut rost de un set de arcuri de fata,acum urmeaza sa le curat,sa tai o spira sau o spira si jumatate din ele ( as vrea sa fie cam de 35cm dupa ce le tai),sa le vopsesc si apoi sa gasesc pe cineva care sa mi le monteze pe masina |
adi dar de ce nu pui sticlele alea de tripla ca eu am zis ca o sa te anunt dar din lipsa de fonduri nu te-am mai cautat(si de azi cred ca mi s-au ars finalii de la statie ca nu mi se mai aude wooferul ) dar ia sa le pui sa vedem ce iasa...
|
shumi cred ca ar trebui cel putin o spira jumate ca sa se poata vedea diferenta
|
Quote:
Triplele nu le-am montat pentru ca nu prea se potrivesc bine,adica sunt putin mai mari si trebuie sa vad si cu becurile galbene ce fac ca nu se potrivesc.Saptamana care vine sper sa le montez. Quote:
|
ar fi bestial :D si eu am avut o dacie dar nu am facut multe la ia
https://www.youtube.com/watch?v=fk9x-aKj9U8 :rolleyes2 asa a fost pana am luat permisul :D |
arata bine masinuta , si pusca bine cu jantele alea , de coborat un pic nu ai degand ?
|
Quote:
Quote:
Multumesc de pareri.M-am gandit sa o cobor de fata putin cu toate ca o dupa aceasta operatie o sa am multe inconveniente dar incercam.Am facut rost de ceva arcuri de fata pe care o sa le tai dupa care trebuie sa caut pe cineva sa mi le puna pe masina la un pret acceptabil :D |
se pare ca mai traieste rosiatica...:D
ca sa dea si mai bine jantele nu cred ca mai e nevoie sa iti spun si ei ca trebuie sa mai arunci niste spire,cam 1,5. |
de ce trebe sa platesti ? cu putina ambitie poti face si tu ...
|
2 Attachment(s)
taie 2 spire si din filetul de la amortizor acolo unde intra in T si o sa se lase cam asa.....
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
eu unu am taiat cat sa se infileteze la maxim in T....
|
da sa stii ca nu e mare filozofie... rotile date jos o presa de arcuri si douapiulite de la telescoape.alt sentiment ai cand faci u... cu presa care dai jos cu aia si pui inapoi... :D eu am doua natii de prese si sunt la fel :D
|
Quote:
|
Scapa de eleronul ala ca e aiurea rau, fara suparare.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
inteleg ca vrei sa le schimbi , dar cu putin chin le poti schimba si tu , iti mai iei un prieten sa te ajute si atunci lucri chear lejer
|
2 Attachment(s)
Intr-un final am reusit sa montez si stopurile alb-rosii.Am facut doar 2 poze ca e murdara rau masina.Mie unul imi place cum arata cu noile stopuri si lumina de la semnalizari se vede chiar bine,pozele sunt facute cu telefon cu camera de 1,3 de aia se vad asa rau
|
Adi ...felicitari...este exact ce-ti lipsea...
|
foarte frumos si eleronul lasal acolo ca arata bine cu el..
|
Quote:
Quote:
|
ce model iti trebuie de alea dreptunghiulare dar mai mici dekt cele normale?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning