![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
09 LEFT COVER F HARDTOP MOUNTING CHAMPANGNER 1 51432494985 09 RIGHT COVER F HARDTOP MOUNTING CHAMPANGNER 1 51432494986 09 LEFT COVER F HARDTOP MOUNTING SCHWARZ 1 51438172803 09 RIGHT COVER F HARDTOP MOUNTING SCHWARZ 1 51438172804 09 LEFT COVER F HARDTOP MOUNTING GRAU 1 51438172805 09 RIGHT COVER F HARDTOP MOUNTING GRAU 1 51438172806 09 LEFT COVER F HARDTOP MOUNTING BEIGE 1 51438172807 09 RIGHT COVER F HARDTOP MOUNTING BEIGE 1 51438172808 |
3 Attachment(s)
Intre timp se lucreaza la garaj de zor, masina nu mai are asigurare si nici nu ii voi face pana la anu' decat in caz de urgente.
La capitoul modificari a primit un volan de lemn Nardi pe care nu l-am montat inca dar ma bucur ca l-am gasit, buton pentru spalatorul de faruri si un difuzor de bas la care ma chinui sa-i fac o incinta pt cabrio care sa sune pe placul meu.. |
Quote:
https://i1253.photobucket.com/albums/...ps33098592.jpg p.s. - Ce diametru are subwooferul pe care vrei să-l instalezi în cabrio? Unde vrei să îl montezi? În portbagaj sau în locul pentru cotiera din spate (unde e sacul pentru schiuri)? |
hopa, ce garaj ne tragem :D foarte, foarte fain volanul.
|
Quote:
Subwoofer-ul are 12 inchi, nu intra in gaura aia, nu intra nici macar in picioare indreptat spre gaura din cate am masurat dar sub 12" nu pun, ma gandesc la o cutie cumva sa sune bine. Quote:
|
Quote:
daca gasesti o solutie sunt curios si eu:D |
scuze de off topic. eu mă gândesc să cumpăr un JL 8W3v3-2 de 8 inch și să îi construiesc o incintă care să se potrivească în locul sacului pentru schiuri.
21UKS - ce marcă/model sunt pocnitorile tale de 8 inch? |
bogdan ai mai multe poze cu cd-playerul ? da-mi un pm sa nu poluam pe aici :)
on : masina asta o duce ca in rai ! |
Pune volanul ala pe masina,e ce trebuie ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ca idee, prima data trebuie facuta din carton, vazut maximul maximul de litraj care il poti scoate din portbagaj, apoi calcule peste calcule pentru portul de reflex. Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am pus hardtop-ul si m-a chinuit photoshop-ul cu interiorul cam cum mi-ar placea intr-un final, cu cd player oem de display, clima digitala, scaune reglabile electric sau vader electric :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumos !!!! cum poate arata cu hardtopul pus ,ceva incredibil :)) sa sti ca ar da bine interiorul facut asa
|
chiar da foarte bine.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Inca unul din "avioanele" mele :lol:, telefon E36 OEM care sper ca intr-o zi sa-l fac sa functioneze. |
Te urasc pt telefonul ala :))))) ,vreau si eu unul :)))
P.S Pune-l repede sus sa vedem cum se transforma in avion :)))) |
4 Attachment(s)
Hibernam si ne pregatim pentru la anu'
|
Quote:
o lasi afara peste iarna?:cry: |
Am citit tot topicul,foarte grava schimbarea...felicitarile mele...Numai bine!
|
Quote:
Quote:
-- La multi ani la toata lumea pe 2013. |
Quote:
|
De ce ii face rau prelata ?
|
Quote:
Avand in vedere ca sta afara este cu siguranta mai bine cu hardtopul dar o fi ok pt panza aia(soft-top) sa stea o iarna intreaga adunata/incretita/impaturata? Oricum au urme dupa atatia ani majoritatea soft-topurilor. Si nu stiu cum o fi la pisica dar in urs reusea apa sa patrunda in locasul soft-topului adunat si statea cam umed dupa ploi zdravene asta fiind cu atat mai grav! Griji de ea, este chiar prea grozava masina!!!;) |
Quote:
|
A mea sta in garaj + prelata pe ea :))) deja ma gandeam ca poate nu am facut bine ca am tras prelata pe ea , dar iarna trecuta la dezghet mi-a picurat pe porbagaj apa cu rugina si mi-a patat destul de urat masina , abia dupa cateva spalari bune s-au dus petele , eram panicat ca o vopsisem recent si nu m-am bucurat de ea si acum era patata :)))
|
Si eu ma confrunt cu o problema de genul.
Prelata pe masina tinuta afara, dupa ploaie tine apa si nu-i face prea bine. Daca o tii in ploaie parca nici acelui soft nu-i face foarte bine, ploaia, inghetul etc. Solutia la care am ajuns eu pentru cabrio-ul meu este garaj + prelata (cel putin pe timp de iarna). Si inca o problema, daca-i pun hardtop-ul, panza se increteste foarte tare intr-adevar, iar geamul risca sa se sparga/fisureze. Asa ca cel mai bine sta cu soft-top intr-un garaj. Apropo XxDADIxX ai o masina frumoasa in care se vede ca investesti cu drag. |
Quote:
|
Dezamortire de topic. Mi-au venit ( cred ) toate piesele pentru dubluclimatronic :D si in sfarsit un lip OEM care se potriveste perfect pe bara.
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa iau putin praful de pe topic. Masina nu a mai primit nimic deosebit decat la capitolul muzica:
Pioneer P77 DLS iridium 6.2 Genesis Profile Four DLS RA20 Boston Acoustic G2 12" Restul fondurilor au fost deturnate catre casuta ei care e aproape gata :) |
foarte misto casuta ei !!!
|
6 Attachment(s)
Gata garajul, jantele s-au vandut, masina intra la conservat, imi pare rau ca nu am reusit sa-i montez clima si restul chestiilor ce i le-am luat.
|
felicitari! chiar un garaj pe cinste!
|
Parca ma simt eu bine cand o vad cum sta in "casuta ei" :)
De ce intra la conservat, acum e vremea ei. |
Altii nu le schimba nici uleiul si tu..i-ai construit o casa
Felicitari! Te invidiez! :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Felicitari pentru masina si garaj , combinatia perfecta !
|
1 Attachment(s)
Cu un refresh la topic. Masina e bine, sanatoasa la adapost si nu se vinde :) va ramane o placere de vacanta pentru cand mai ajung pe acasa. Sper sa continui proiectul si sa fiu prezent cu ea la urmatoarea intrunire 2014.
Raman fidel marcii, doar modelul s-a schimbat :dribble: |
Modest omul :)) se da la fund 3 luni apoi vine cu 645i :) bravo , spor la treaba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning