![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
ti-am zis eu baloo .. :D
|
bine ai revenit pe strazi baloo :D ai acelasi motor/cutie ?
|
Quote:
Ce fel de autoutilitare produce BMW? |
la astia poate sa le dea si m5 ca doar pe linie dreapta pot sa faca ceva cu el,in oras ei abia se invart cu loganu care e destul de mic in comparatie cu 5-u,iar iarna nu ii vad deloc bine.
|
Quote:
Am gasit si pe forum... https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/93649-bmw-m5-ute-camioneta-bavareza.html |
vor avea tractiune integrala bmw-urile...la bucuresti asa au :lol:....ms sper sa raman pe strazi sa nu mai am prbl cu ea...aceleasi...doar ca trage mult mai bine si mai tare :lol:
|
stau si ma intreb oare cat o sa plateasca pt un bmw de care vor ei daca pt un logan au platit cica 40.000 de euro :) sau 70.000 nici numai stiu , am vazut pe la televizor
|
revin ca am vazut acuma la stiri. 11600 euro un logan la care se adauga 50.000 euro dotarile :)) de rasu curcilor, scump tare un girofar.
si cea mai tare. tot la politie o autoulitara mercedes cu tot cu dotari a costat 674000 DE EURO! e mai dotat ca un maybach dracia aia de duba :))))))))))))) |
mda..chiar mainainte vazusem reclama, cel mai scump maybach si ultimul iesit de fapt, 600.000 euro.. iti inchipui ce tare e duba aia :)) toate ca toate... da un poker cand mai bagam ? :D
|
Quote:
|
in seara asta vreti sa jucati wey ? :)) mi-a mai zis sebi de vreo doua ori ca vorbeste cu tine si ma cheama..da cu atata am ramas :))
|
mie tot asa mi`a zis. inseamna ca sigur n`are bani :))
|
Merge cineva la RallySprint duminica?!
Cica e de mers :) "Mihai Pilot-01-: deja sunt 17 echipaje inscrise Mihai Pilot-01-: ai ce sa vezi, vin 2 evo 9 Mihai Pilot-01-: etc de toate" |
eu weekendu asta nu vin in bt :D dar la altex in parcare ce au de gand sa faca, ai idee ?
|
Gabi nu stii programu sa il postezi ?
|
NU E DE RATAT !!
Botosani - Start Raliu 12:01 Service "A" in 12:11 Service "A" out 12:31 Alimentare Magazin ELVILA 12:41 Parcare ELVILA 12:44 Regrupare "A" in 12:54 Regrupare "A" out + Service "B" in 13:24 Service "B" out 13:44 Alimentare Parcare - Lac Eminescu 14:08 Baisa 1 14:11 Service "C" in 14:41 Service "C" out 15:01 Alimentare Parcare - Lac Eminescu 15:25 Baisa 2 15:28 Service "D" in 15:58 Service "D" out 16:18 Alimentare Parcare - Lac Eminescu 16:42 Baisa 3 16:45 Service "E" in 17:00 Service "E" out 17:20 Primarie - Sosire Raliu 17:30 |
Elvila, out, A, service, Lac Eminescu...
b.p nu am inteles mai nimic =))) |
Deci in parcare la Elvila....se mai fac cerculete? la ce ora?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ups...
|
asta e porcisteanu nuh?e tare omu ...si in padure la ipotesti a mers fain tare:D
|
dap...Valentin Porcisteanu
|
salut
stiti careva unde m-as putea duce cu un amplificator auto "bolnav"?? |
Inchiriez saniuta ! Detalii pe pm. :lol:
P.s: Oliver sa ma cauti daca ai rezolvat treaba cu locatia. ;) |
Caut om care sa faca pea Mos Craciun de sarbatori ! :lol: salar fix + comision din incasari :lol:
|
Eu caut pentru Mos Nicolae. Ca el vine primul.:))
|
Ce dracu ne facem cu triplarea taxei ???
|
Platim si ii dam mai departe...ce ai vrea sa faci ?? greva ?
|
Dar tu ?! nea` Ciprian......cu ce te mai lauzi?:evil:
|
Da, greva, greva, greva.:rolleyes2 Oricum nu se rezolva nimic cu greva, dar in Romania totul e posibil.:D Putem sa ne asteptam si la o taxa de 100000 de euro si la anularea ei.(a doua varianta nu prea cred):D N-avem ce face.:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
este oleak mai multa diferenta :D eu miercuri ajung aksa de la iasi....dau un tel si ne auzim umpic sa vezi si tu diferenta :D
|
daca aici se vb despre tot...stie careva cum se imbraca scaunele in piele? cum e aplicata de sta asa tzeapana? :D ...pe bord am inteles ca se lipeste...
|
Quote:
|
wolverine cred ca tot prin lipire de spuma aia poliuretanica.....dar nu bat pariu
|
Quote:
PS:Cu asta mai merge o poza 8):lol: Sa'l stapanesti sanatos si multi km fara evenimente ! :* :D |
Quote:
|
ce nu e corect?eu asa vazusem ca se face.....ti am zis k nu stiu sigur.....nu aveam voie sau cum?si logic ca se face la o firma care se ocupa cu asa ceva ca doar nu ii dai lu tanti marita sa ti faca husa!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning