Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

ludo_ludovic2003 06-05-13 10:23

Re: CNCA @ Resita 28.04.2013

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5461434)
Nu mai stiu cu care am incercat sa intru in vorba, si normal ca incep cu un "Salut" si cand vad ca ma ignora normal ca nu mai am chef de nimica...

frate , nu stiu cati ani ai , dar nu prea e corect cum procedezi !!!
daca unuia caruia ii spui salut si nu te baga in seama , probabil avand probleme , orice se poate intampla la un sistem mare si nu numai ... te ignora , tu iti bagi coada intre picioare , iti iei jucariile si pleci acasa bosumflat si apoi vii pe forum si scrii tot felul de prostii???
intrebi pe altul , apoi intrebi pe altul si tot asa .... nimeni nu este la cheremul nimanui ... cum tu nu mai aveai chef sa intrebi pe altul , poate nici acel cineva , nu trebuie sa fie intr-o buna dispozitie sa raspunda la intrebari !!!
iti spun din experienta , ca de multe ori sunt intrebari de 2 lei , la care multi dintre noi raspundem si cei mai noi si cei mai vechi !!!
acum nu spun de tine ca ai fi intrebat o intrebare de acest gen .. nu cunosc cat cunosti ... despre domeniul asta , nici nu trebuie ....toti invatam , insa fi putin mai elegant , chiar si in ceea ce scrii pe forum .... pana la urma , prin raspunsurile date de noi la marea problema care ai intampinat-o la resita , am fost destul de eleganti (sau nu)... sa raspundem ...
adevarat multe trebuiesc puse la punct , dar nu cred ca se va repara asta asa curand , mai ales dupa ce ai facut tu valul asta pe forum ...

ps. te intreb si eu ... ai o masina in care ai 1 dif de bas si vroiai sa afli detaii pentru a putea creste in scor , sau sa se auda pur si simplu muzica mai binesi mai tare la tine in masina , sau.... ai intrebat doar asa ????

ludo_ludovic2003 06-05-13 10:26

Quote:

Originally Posted by dan_tripon91 (Post 5461549)
....dar daca bn iti amintesti (sau poate nu erai acol), eram in intarziere...

sigur era suparat si plangea acasa ca nu I-a raspuns cineva la intrebarile lui ...deci nu stia ca sunteti in intarziere ;)

ludo_ludovic2003 06-05-13 10:31

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 5461537)
Sa fiu sincer nu stiu cine putea sa fie omul care te-a ignorat, dar imi cer eu scuze in locul lui si sper ca la intalnirea urmatoare daca vei mai ajunge la o etapa sa putem discuta putin, eventual sa iti fac cunostiinta cu unele persoane de la care poti invata;)
Esti constient ca nu santem toti la fel si de asta se mai intampla sa dai peste oameni care sant cu nasul sus, fara nici un motiv.....

e sultanul magnific dupa care toate femeile sunt innebunite in ziua de azi (filmul de pe Kanal D) sa iti ceri scuze tu, norbi ???

iti spun eu ca nu mai ajunge la o alta etapa , si chiar ma bucur ca nu ai cui sa-ti ceri scuze !!!!

nu prea am vrut sa iti mai scriu multe si sa te ignor si eu ... dar parca depasesti orice limita !!!!

ludo_ludovic2003 06-05-13 10:36

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5460665)
Nicio problema. Daca ma prinzi in zile bune vin. :)

si raspunsul asta a fost de 2 lei ...cum adik "daca ma prinzi in zile bune ..."???? adik vrei ca cineva sa vina special dupa tine sa te ridice cu programare de acasa sa mergi sa prezinti evenimentele ... ??? poate chiar ar trebui sa te si platim pentru asta , nu?
esti cumva Michael Buffer si noi nu stim ??? ....sau era vorba pur si simplu de banii de benzina , jumate jumate cu MOZZO???

gaby007 06-05-13 11:35

Ti-am scris un post de toata frumusetea,cu injuraturi alese si specialitati carnale des intalnite in vocabularul romanului si nu numai,dar am zis sa nu scriu asa ceva pe forum,nu ar fi frumos sa citeasca o domnisoara atat de eleganta precum esti tu.Vezi tu,baietii astia isi cer scuze,iti explica ce si cum,dar tu nimic.Daca Norbi isi cere scuze pentru ceva ce nu a facut tu tot continui sa behai pe aici ca ai fost la resita si un baiat mai needucat ti-a bagat nustiu ce pe nustiu unde si bonul de masa nu l-ai mai primit,mergi tu fai fata la emma ca acolo se plateste cash partida de sex oral.Nu-i mai dati importanta pizdei asteia,serios.

Skyll3x 06-05-13 13:45

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5461730)
si raspunsul asta a fost de 2 lei ...cum adik "daca ma prinzi in zile bune ..."???? adik vrei ca cineva sa vina special dupa tine sa te ridice cu programare de acasa sa mergi sa prezinti evenimentele ... ??? poate chiar ar trebui sa te si platim pentru asta , nu?
esti cumva Michael Buffer si noi nu stim ??? ....sau era vorba pur si simplu de banii de benzina , jumate jumate cu MOZZO???

Tu chiar ai probleme... Daca in ziua respectiva nu pot? Da, vrea cu elicopteru daca se poate si un covor rosu.
Unii oare chiar nu gandesc inainte de a spune ceva...

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5461725)
sigur era suparat si plangea acasa ca nu I-a raspuns cineva la intrebarile lui ...deci nu stia ca sunteti in intarziere ;)

Tu cu cine drac te certi ?

Nu am cerut nicio scuza... Cum sa vin la urmatoarea intalnire cand vad oameni ca voi, oameni care sunt stresati de viata? Imi pare rau ca dau de oameni ca voi. Am dat si eu cu parearea dar se pare ca aici sunt doar smecheri din tara care au boxe de njdemii de euro.
De aia se duce darcu tara asta.

P.S: Vorbesc pentru cei stresati, vad ca Mozzo, Dragster, s.a.m.d au inteles cat de cat despre ce vorbeam,restul nu au treaba cu viata... Eu mi-am terminat treaba aici, puteti sa va certati singuri.

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5461723)
ps. te intreb si eu ... ai o masina in care ai 1 dif de bas si vroiai sa afli detaii pentru a putea creste in scor , sau sa se auda pur si simplu muzica mai binesi mai tare la tine in masina , sau.... ai intrebat doar asa ????

Da, am si eu o masina cu un dif de bass, nu vroiam sa cer niciun sfar cum cresc puterea. Vroiam sfaturi cum pot sa imi fac o cutie si sa o prind in asa fel incat sa nu se mai plimbe prin portbagaj. Nu ma intereseaza putere si etc, vrau doar o "linie" audio cat de cat ok si sa raman si cu loc in portbagaj. Dar stai linisti ca am sa cer sfaturi de la cei care au stiu sa raspunda cum trebuie.

Quote:

Originally Posted by gaby007 (Post 5461797)
Ti-am scris un post de toata frumusetea,cu injuraturi alese si specialitati carnale des intalnite in vocabularul romanului si nu numai,dar am zis sa nu scriu asa ceva pe forum,nu ar fi frumos sa citeasca o domnisoara atat de eleganta precum esti tu.Vezi tu,baietii astia isi cer scuze,iti explica ce si cum,dar tu nimic.Daca Norbi isi cere scuze pentru ceva ce nu a facut tu tot continui sa behai pe aici ca ai fost la resita si un baiat mai needucat ti-a bagat nustiu ce pe nustiu unde si bonul de masa nu l-ai mai primit,mergi tu fai fata la emma ca acolo se plateste cash partida de sex oral.Nu-i mai dati importanta pizdei asteia,serios.

Altu.. Tu stai toata ziua pe 4tuning si dai refresh la pagina? Te anunt ca eu nu fac asta si raspund cand pot. Despre carne nu pot spune decat multumesc, dar tu ai mai multa nevoie decat mine.

ludo_ludovic2003 06-05-13 13:57

Ba copile !!!!
1. Nu-s stresat mai mult ca alti !
2. Eu nu am probleme !!! Tu vad ca ai probleme mari , in primul rand ca nu stii sa vorbesti !!!
3. Nu-ti permit sa vb cu mine asa !! Ti-o spun elegant ca sa nu te injur !!!
4. Exista holdsuruburi si L-uri bagale in cutie si in podeaua masini si nu se mai plimba prin portbagaj , dar am uitat esti prea slabut la minte si trebuia sa vi la un eveniment sa intrebi cum sa faci sa stabilesti cutia intr-un portbagaj !!! Daca eram la resita si ma intrebai asta ...probabil iti raspundeam si dupa ma inchinam de cata prostie poate exista !!!! Deja prin raspunsul tau mi-ai confirmat ca esti unul dintre cei care pun intrebari de 2 lei !!!! Pacat ca am pierdut timpul meu pretios , a unui om de rand stresat, cand defapt tu ai un stres mare : "- cum fac sa nu mai sa mi se plimbe incinta in portbagaj, ca numai dorm noaptea ??? Va rog ajutati-ma !!!! " :))))

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:05

Ba prostulica ....gaby este unul dintre cei care stiu sa lucreze la o masina ;) da refresh la pagina de pe 4tuning de pe telefon :) avem difuri de mii de euro e scump sa avem internet pe telefon :D ?

Tu nu ai timp sa dai refresh , pentru ca stai si te gandesti cum sa prinzi cutia in portbagaj :))))

Skyll3x 06-05-13 14:07

Poftim cultura... Cica intreaba, si daca intreb spune ca sunt prost... Mare e gradina Domnului :))

Poti sa ma injuri ca nu ma afecteaza cu nimica, daca asa sti sa dai dovada de educatie...

P.S: Imi place semnatura ta, dar nu e nimic de comentat....

Merci, merci !

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:12

Iti spun ca toti ar fi raspuns la marea ta intrebare , daca ai fi avut o alta abordare!!! Dar tu ai folosit-o pe asta si ti-am raspuns asa cum ai pus problema !!!!

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:19

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5461913)
Poti sa ma injuri ca nu ma afecteaza cu nimica, daca asa sti sa dai dovada de educatie...

P.S: Imi place semnatura ta, dar nu e nimic de comentat....

Cine ma cunoaste , si ma cunosc multi de pe forumul asta , stiu ca-s slobod la gura si ca injur din orice , insa chiar nu-mi permit sa injur pe cineva pe care nu-l cunosc , insa imi pot permite sa spun ca un om este prost atunci cand da dovada de prostie !!! Poate nu esti asa , dar asta am dedus eu cu mintea mea proasta ;)
Cat despre semnatura mea , eu am intrebat intr-un mod elegant de fiecare data si daca am avut ceva de spus am spus ( ca in cazul de fata ) .... Oricand si oricum poti pune intrebari indiferent de anii pe care ii avem , pentru ca eu consider ca avem in permanenta de invatat .... Dar fa-o intr-un mod elegant si ai de castigat !!!!

Skyll3x 06-05-13 14:28

Tu esti slobod la gura si eu stau prost cu nervii, de aia ajunge unde ajungem....:D

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:30

Cine-i stresatul de viata dintre noi doi ???

gaby007 06-05-13 14:38

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5461895)
Altu.. Tu stai toata ziua pe 4tuning si dai refresh la pagina?
Da,dar de ce intrebi?
Te anunt ca eu nu fac asta si raspund cand pot.
Tuturor ne-ar face placere sa nu mai poti raspunde niciodata fata.:twisted:
Ludovic este unul din cei care a investit enorm de mult in fenomenul caraudio,bani cati nu iti poti imagina,timp...poate mai mult decat oricare altu,a facut sacrificii supra omenesti pt ca cei ca tine care merg la astfel de evenimente sa aiba ce sa vada,sa se bucure sa asculte sa simta,alta satisfactie nu are nimeni care investeste intr-o masina.Respecta macar asta si termina cu circul asta de copil penibil,daca nu ai inteles nimic te rugam TOTI,mergi pe alt forum unde lumea te apreciaza...pt orice.Salut.

Ludo,ce mai faci?:twisted:

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:44

Quote:

Originally Posted by gaby007 (Post 5461939)

Gabita ,pe aici cu prietenii , la un gratar ....ca a doua zi de Paste ;)
Asteptam sa treaca si ziua asta sa mergem la munca si apoi sa intram in garaj sa continuam munca la dduba :)

Skyll3x 06-05-13 14:45

Nu ma intereseaza cati bani a bagat X si Y in masina lui, la fel cum pe X si Y nu-l intereseaza decat ori trec pe zi la peco.... Si cu siguranta asta nu ne face superior pe niciunul din noi, dar aici se par ca asa e. Salut !

ludo_ludovic2003 06-05-13 14:49

Quote:

Originally Posted by gaby007 (Post 5461939)

Mi-a parut bine !!! Salut !!!

gaby007 06-05-13 14:53

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5461943)
Nu ma intereseaza cati bani a bagat X si Y in masina lui, la fel cum pe X si Y nu-l intereseaza decat ori trec pe zi la peco.... Si cu siguranta asta nu ne face superior pe niciunul din noi, dar aici se par ca asa e. Salut !

In cazul asta schimba sectiunea,aici se discuta despre masini,despre sculele din ele,despre performantele sistemelor,inclusiv despre cat costa.Sunt cateva masini pe aici care,cu banii bagati in ele,proprietarii isi puteau face un peco in curtea casei.E drept,cu o singura pompa nu cu mai multe ca cele la care mergi tu de mai multe ori pe zi dar cred ca nici ei nu alimenteaza cu 2,3,4 pompe odata.

Ps.Ludo sa aveti grija sa nu faceti toxiinfectie alimentara,cica pun astia tot felul de substante dubioase in carbunii pt gratar.

gaby007 06-05-13 14:55

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5461945)
Mi-a parut bine !!! Salut !!!

Asemenea.Te salut maxim!!!

Mozzo 06-05-13 16:41

Certuri peste certuri la topicul CNCA Resita :))))

Bigu 06-05-13 17:22

Toate discutiile offtopic se vor muta maine la locul lor special. Sedeti blanzi, e a doua zi de Paste :)

gaby007 06-05-13 17:44

De la oua Bigule:lalala::lalala::lalala:

dan_tripon91 06-05-13 23:21

eu zic sa nu mai uzati tastele :))) las sa fie cum vrea el....noi bagam banii in car audio ....el are 745 i si trece de 4 ori pe zi pe la benzinarie:))fiecare cu pasiunea lui....

lucian_24 10-05-13 22:24

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

O doamne ca dupa fiecare etapa trebuie sa se trezeasca cate unul.....exact asa sa intamplat si anul trecut cand veneam de la o etapa poc iesea unul ca ciuperca dupa ploaie:))...in fine bafta baieti cu sistemele si sa ne vd cu bine la urmatoarele etape

Marius_FTU 11-05-13 02:10

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5461895)
......
Da, am si eu o masina cu un dif de bass, nu vroiam sa cer niciun sfar cum cresc puterea. Vroiam sfaturi cum pot sa imi fac o cutie si sa o prind in asa fel incat sa nu se mai plimbe prin portbagaj. Nu ma intereseaza putere si etc, vrau doar o "linie" audio cat de cat ok si sa raman si cu loc in portbagaj. Dar stai linisti ca am sa cer sfaturi de la cei care au stiu sa raspunda cum trebuie.

....

Am o idee. Poti face 3 forme din mdf, 2 pe laterale intre cutie si oale si una intre cutie si partea din spate a masinii, evident ca spre masina se va sprijini de bancheta, forme pe care le prinzi cu L-uri in holdsuruburi de incinta, apoi sa le imbraci in mocheta sau ce vrei tu sa nu se vada urat, CA DOAR NU ESTI NEBUN SA PRINZI CUTIA DE PODEAUA DE TABLA PENTRU CA RUGINESTE IN TIMP, PLUS CA IA APA sau daca vrei chiar o placa intreaga pe fundul portbagajului decupata pe margini pe forma lui si decupezi si pe mijloc forma cutiei, o incastrezi in placa si la fel o poti prinde cu L-uri de placa sau pur si simplu o prinzi deasupra. Sunt primele 3 variante care mi-au trecut prin minte, avand in vedere ca am banuit ca in chingi nu e suficienta fixarea.

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning