![]() |
Re: Vw Polo - DDBig
@seal : Inca nu am plecat
@Ugod: SUPER 12 NO WALL 1.GIDEA RADU(BIGU) 151.5 dB Clasa "AUDIOFILI FARA LIMITA": Locul 2 - 253p |
Drum bun 8)
|
La ce fregventa?:D
|
daca nu ma insel undeva pe la 43???
|
2 Attachment(s)
la 49 hz am masurat
update: Schimbarea s-a modificat :) bye-bye M1B , HELLO M4A :D |
1 Attachment(s)
Incinta cu care am masurat
|
FRUMOOOOOOOOOOOOSSSSS
|
10x! :D
la tine noroc ca erai cu ursuletul pe bord, ca altfel nu scoteai atat! :)) |
Felicitari BIgu ptr rezultate, mai ales locu 2 la 7ch, peste peste si ovi.
Masina ta cum suna fata de momentul in care am ascultat-o eu la brasov? Diferente mari? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Super 12 NW
1.Gidea Radu – 152.9dB AUDIOFILI 7CH LOCUL 2 GADEA RADU - 255p |
3 Attachment(s)
GLL Tuning Show
SPL loc1 - 152.3dB SQ loc2 - 257pct. |
Felicitari! ;)
|
Multumesc! :lol:
|
ohooohoooo 152 de dB super taaaree :)
multa bafta si la urmatoarele concursuri locu 1 ! :lol: stima, Ciprian. |
felicitari si multe alte mari scoruri pe viitor
:D |
Nu inteleg ceva: cei 2 tin de usi de mama focului si tu stai relaxat si fumezi cu usa deschisa :)))
|
Vroiam sa-l rasturnam ... ;)
|
Tricoul ce-l aveam pe mine iti place?
|
Ca tot se poarta filmarile... un scurt clip dub tras cu o camera de... inregistrat evenimente rutiere :)
https://www.youtube.com/watch?v=_yMqOvsiLVQ |
3 Attachment(s)
un mic accesoriu
|
Foarte frumos lucrat!
Pot spune ca acelasi loc mi l-am ale si eu pentru voltmetru (stanga volanului). Nu-mi place sa fie la vedere chiar pentru toata lumea, eu sunt cel interesat de cifra afisata. Spor la treaba si la cat mai multe rezultate favorabile! |
multumesc !:D
|
Felicitari man ;-)
|
Quote:
Se anunta vreo intoarcere? Ar fi prea frumos. :-) |
Quote:
Ma uit ca ati invatat cate ceva :-) m-ati plictisi 2 an nu ati doBorat recordutzu meu dar acu ati depasit si oai cata treaba ar fi de recuperat....oricum felicitari dar spune cinstit 2 acumulatori da? Momentan fac o masina de curse ca anu trecut nu am reusit nici un loc 1 doar 2 si 3 apoi cat is io de ambitios si cate locu 1 am avut la viata mea nu ma las....anu viitor sparg tot la categoria mea.......sper :-) Oricum din umbra is cu voi.....va pup |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...rezultate.html https://forum.4tuning.ro/589-campiona...uj-napoca.html |
Quote:
Relaxu ce mama frectiei lucri...ca conducte vad ca bagi la greu.... Ce e cu pauza asta in viata tuning car audio?...ce vremuri am avut noi ....competitii dupa competitii.....oare revine aceste etape ca atunci imi fac si io o rabla dar pentru1 2 competitii hmmmm ma concentrz mai mult pe drag racing deoarece mor ca nu am un loc 1....:-) |
Quote:
Si daca scoti baba anul viitor, te dai tot cu un Golf 2. Tu stabilesti ce punem in ele, ca sa nu mai avem probleme cu vitaminele suplimentare. :lol: Neoficial sa stii ca Focusul a trecut atunci si cu o baterie de 152, da' pana nu-i in concurs e numa' poveste. Lasa ca avem timp de joaca, numai spune cand te vedem printre noi. Si pana la urma, da-le incolo de masini si scoruri. Chiar nu ti-e dor de atmosfera de la o etapa? Ai idee ce ai ratat la Brasov??!?? :-) Pune mana si fa baba sa mearga, arunca ceva din magazin in ea si hai la plimbari. Restu-i detaliu. :-) |
Quote:
|
Eu cel putin il astept pe Sandu cu bratele wide open :drunk:
|
Sa stiti ca si mie imi e dor de voi in primul rand dar si de competitiile ca pe vremuri .....
Revenind la neoficial am si eu un scor de 152,9 cu 1x12 2x10.000 si 2 vitamine :-) vorba ta neoficial ..... Hai sa vedem la anu poate fac ceva in careva cotez....va salut si sa ne auzim cu bine....si puneti mana pe treaba ca din umbra va privim...:-) |
1 Attachment(s)
2011 ceva mai aglomerat :)
|
Felicitari, si la mai multe in 2012, ;)
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos! Felicitari si tie si multa bafta in anul ce urmeaza!
Cat pentru Polo, cam aici se termina smecheria ,cel putin, din punct de vedere al SPL. Un maxim oficial 152.9db cat despre ce s-a intamplat in garaj si la pregatiri sunt doar niste amintiri placute. Au trecut 5 ani de concursuri si evenimente, mii de kilometri facuti in tara, a strans tot ce a putut si cred ca a lasat o impresie buna atat in concursurile de SPL cat si la cele de SQ. Masina nu se vinde, nu se uita, nu se preda! Dar o sa treaca iarasi printr-o serie mica de modificari (montarea banchetei spate, eliminarea acumulatorilor suplimentari, inlocuitea wooferului de 15" cu...inca nu stiu ce) ... mai pe scurt ... o scot la pensie. Topicul ramane deschis, o sa mai postez din cand in cand ce modificari mai primeste... Cat pentru 2012, deja stiu ce vreau atat ca baza cat si ce scule vor intra... La momentul potrivit o sa apara un topic nou. Multumesc celor care au avut incredere in mine si in intentiile mele la momentul potrivit, celor care mi-au creat emotii la concursuri si celor care m-au aplaudat si huiduit ! ... Restul e CAN-CAN |
bun 2011...chiar pentru multi dintre noi ... insa noi in 2011 am avut ceva altercatii , terminandu-se in final destul de ok ...(ma refer nu suntem tocmai prieteni buni, dar suntem putin mai mult decat cunostinte ...cel putin asta este parerea mea ca sunt privit eu despre tine...nederanjant) in rest chiar ma bucur ca te-am cunoscut , ca am dormit la tine in casa , ca mi-a mancat numarul de la masina cainele tau nebun...si ca am dormit in aceeasi camera la sibiu...8)
ps. si nu in ultimul rand... felicitari pentru scoruri !!!! |
Quote:
Te felicit din tot sufletul pentru pasiunea de care dai dovada, sincer nu cred ca ar mai fi cineva sa nu se dea batut dupa atatea... sa zicem piedici. Eu sper ca pana la anul la prima competitie sa ne mai intersectam :) valabil pentru toti! |
Un mare LIKE la ce a fost Polonicul. :D. Ma bucur ca doar o vei scoate la pensie, nu o vei arunca. ;)
Spor la viitorul tau proiect, sper sa fie la fel de bun si frumos ca Il Grande Polo! :D |
:shock: Jager-ul face parte tot din trofee? :lol:
Felicitari! |
Felicitari pentru scorurile avute pana acuma cu POLO...Speram si urmatoarea masina sa fie la fel de bine pregatit;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning