![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
da, e foarte bine ca esti ok si sanatos, si sper ca vom vedea masina cat mai repede din nou pe strazi, sa te aud pe calea bucuresti seara :X
|
inca o data multzumesc pentru urari...nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut...ma bucur ca sunt relativ ok tzinand cont de gravitatea accidentului...dar...din pacate "viatza" corrado-ului meu s-a cam terminat aici...oricum cu toate cele intamplate in cel mai scurt timp posibil va aparea alt corrado pe strazi....chiar nu ma intereseaza alta masina...cine ma cunoaste stie...
|
naspha bah Budeanule era mistho masina chiar o vazusem intr-o zi in fata la WW asta e lasa ca vine alta bafta!! STAN
|
1 Attachment(s)
Astazi la intersectia Zorilor cu Ciprian Porumbescu.
Sper ca scuteristii sun OK. |
Nimeni nu a fost ranit grav.Atentie si in intersectiile in care aveti prioritatea ca se pare ca unii or nu vor ori nu cunsoc semnele de criculatie.
|
mda, sunt de parere ca si motociclistii au dreptate in legatura ca nu sunt dati atentiei in trafic, dar si merg ca nebunii de nici nu apuci sa il vezi de unde iese!
|
Cred ca vina este a ambelor parti in mare majoritatea cazurilor.Motocilisti ca nu respecta limita de viteza iar coducatorii auto nu se asigura nici ei.
|
Azi, mai 24 in jurul orei 4 in fata la calipso a intrat un olcit in spatele unu KIA jeep.Soferul olcitului putin ranit, si praf masina, jeep fiind intact :| La volanul lui KIA era o femeie, cred ca a iesit brusc din parcare de la CALIPSO, fara sa se asigure ca de pe prima banda venea olcitul respectiv!
|
La iesirea din Rasnov spre Cristian un Hyundai Accent modelul nou a sarit calea ferata si a rupt un pom .....
|
Quote:
|
asa mi-a spus un prieten care a trecut dupa 10 min dupa ce s-a intamplat.
Probabil vom afla de la tv.Oricum , Doamne Fereste. |
dap...era varza.nici prin cap nu-mi trece cum a ajuns acolo.eu ma gandeam ca a venit dinspre cristian spre rasnov si a iesit pe contrasens de a rupt copacul dar sa vina de pe calea ferata mare lucru
|
faceam si noi presupuneri:ca a venit tare din rasnov si a cam sarit calea ferata.Cand a vazut ca vine la dreapta din instinct a tras de volan dreapta si rotile au furat-o si s-a intors si a lovit cu spatele pomu`.Bine doar ne gandeam si noi.....cum...
|
accidentul sa intamplat pe la 6 dimineata...noi plecam la VTM la campu lung....soferul era foarte baut dar nu a patit nimic...masina venea dinspre rasnov...omul fiind foarte baut nu si-a cunoscut limitele...a sarit peste calea ferata...iar la aterizare nu a mai reusit sa tina masina sub control si a rupt copacul dupa care s-a rasturnat...noi am ajuns acolo chiar cand soferul iesea din masina... acestia sunt soferii tineri si cei care beau la volan! daca mergeti pe acolo sa va uitati la urmele de pe jos!
|
Am fost pe aproape....
|
1 Attachment(s)
cred ca asta e masina nu?
|
nasol, :| arata rau de tot...
|
Tot mai multe accidente se intampla din cazua alcoolului.Bine ca nu a fost implicat si un nevinovat ca atunci e cel mai rau :(
|
era o masina de la o firma de rent-a-car si din cate am auzit nu a fost ranit nimeni grav!!!
|
3 Attachment(s)
soferita e blonda cu ochelari pe frunte.
|
Din cauza ochelarilor nu putea sa dea prioritate....in orice caz...trebuie sa fim atenti la cei cu motoarele...
|
Quote:
oricine poate gresi oricand. |
doamne cate accidente se intampla in zona aia...
|
pfff...si nu sunt sigur k a trecut macar o luna de la ultimu accident de acolo.cel cu taxiul.oricum.feriti-va pe strazi si fiti cu ochii in 4.bafta
|
nasol......urat.......foarte urat........si ce este si mai nasol este ca vine caldura,ies mai multi motociclisti pe strazi si.........sunt o gramada de "soferi" ca dansa care nu au retrovizoare si nu se uita nici in stanga si nici in dreapta!!!!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un accident urat duminica la judetean
|
Ce s-a intamplat?Am trecut dupa eveniment cand deja erau masinile pe platforma...:rolleyes2
|
nu stiu si eu am ajuns tarziu si nu am stat sa ma intersez,
oricum unu a trecut pe rosu asta e sigur erau cam praf masinile |
Din aceasta poza nu se vede prea bine. Erau 3 masini cumva ??
@tuner trebuia sa faci si tu poze artistice cu schema exacta , etc :-) Oricum a fost destul de urat accidentul, doamene fereste |
aseara pe predeal intr-un ac de par un ford focus in sant...nimic grav
|
Azi dupamasa, un prieten cu scooterul a intrat sub un tir pe varianta, inca nu stiu detalii, dar din pacate el a murit!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
|
pfff...R.I.P. nu vreau sa fiu rau dar si pe scuteristi ii cam mananca :(
|
3 Attachment(s)
parcare Universal :shock:
|
pai am pus-o si eu acum cateva zile la divertisment ;)
|
nu cumva era o tipa...??:)
|
pai... :rolleyes: n-o vezi ca vorbea la telefon? "tatiii...ce faci?" :twisted:
|
Pacat de masinile conduse de aceste "perle ale naturii" !!
|
Are cineva poze de la teribilul accident de pe centura? Am auzit ca parca un Tir s-a rasturnat peste un ARO sau ceva de genul? Stie cineva amanunte?
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning