Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Stopuri clare, cu LEDuri, faruri Angel Eyes, IN.PRO, JOM (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/23954-stopuri-clare-leduri-faruri-angel-eyes-pro-jom.html)

logtuning 22-01-07 13:27

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

Nou !!! Nou !!! Nou !!! Nou !!! Nou !!! Nou !!! Nou !!!

LOGtuning partener oficial JOM in Romania

www.jom.ro

www.logtuning.ro

CatalinM6 22-01-07 15:32

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by logtuning (Post 703682)
Superoferta 229,9EURO/pereche !
culori crom sau negru

www.logtuning.ro

pretul...sper sa fie cu TVA inclus....nu e asa?
daca este cu TVA inclus...le cumpar pe cele "cromate"

logtuning 22-01-07 15:50

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 709816)
pretul...sper sa fie cu TVA inclus....nu e asa?
daca este cu TVA inclus...le cumpar pe cele "cromate"

Da, asa este. TVA inclus, doar e superoferta.
Trimite comanda cu datele pe [email protected].

www.logtuning.ro

CatalinM6 23-01-07 13:05

v-am trimis adresa pe maill
le vreau pe cele cromate

logtuning 23-01-07 14:14

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 711281)
v-am trimis adresa pe maill
le vreau pe cele cromate

ai raspuns pe mail.

www.logtuning.ro

blondu_glf 2 26-01-07 01:04

1 Attachment(s)
caut inebunit stopuri ca acestea.........sunt?la ce pret?

logtuning 26-01-07 13:10

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 715928)
caut inebunit stopuri ca acestea.........sunt?la ce pret?

Sorry, mai cauta.

www.logtuning.ro

CatalinM6 26-01-07 13:32

gata...am primit farurile,imi plac f.mult
peste cateva zile o sa le montez pe masina...sper sa fiu si atunci la fel de incantat...
Va multumesc pt seriozitatea si promptitudine!!!

CatalinM6 26-01-07 14:37

kituri xenon aveti cumva?

logtuning 26-01-07 14:44

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 716485)
kituri xenon aveti cumva?

Acum nu.

www.logtuning.ro

shadow 30-01-07 22:44

Stii cumva daca au aparut sau daca aveti stopuri cu leduri pt C4 coupe???

nec74 31-01-07 00:41

Ce Se Mai Aude De Stopurile Cu Led Pt Bmw E90?

logtuning 31-01-07 08:11

Quote:

Originally Posted by shadow (Post 723464)
Stii cumva daca au aparut sau daca aveti stopuri cu leduri pt C4 coupe???

Sunt numai clare.
se pot vedea pe www.jom.ro

logtuning 31-01-07 09:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nec74 (Post 723665)
Ce Se Mai Aude De Stopurile Cu Led Pt Bmw E90?

Este pe teava, dar nu se stie exact cand va fi disponibil in Germania.

www.logtuning.ro

aByS 31-01-07 09:11

5 Attachment(s)
:!: :idea: Pentru cei curiosi de stopurile si farurile de LOGAN dar si de stopurile de CIELO, va prezentam in premiera cateva poze ;)
Primul transport este deja pe drum.;):!:

nec74 31-01-07 15:17

Quote:

Originally Posted by logtuning (Post 723858)
Este pe teava, dar nu se stie exact cand va fi disponibil in Germania.

www.logtuning.ro

ASTEPT raspus dak apar................ multumesc

logtuning 31-01-07 15:43

Quote:

Originally Posted by nec74 (Post 724331)
ASTEPT raspus dak apar................ multumesc

Sper sa nu uitam, ca oameni suntem si noi. Si suntem bombardati cu cereri, comenzi, ...

Daca nu dam nici un semn, mai intreaba-ne sau mai bine trimite-ne email pe [email protected]

www.logtuning.ro
www.racelook.de

tavisor 31-01-07 15:55

buna m-ar interesa si pe mine ceva stopuri pentru un matiz daca aveti sa imi spuneti la ce pret si sa imi puneti niste poze cu ceva modele.

logtuning 31-01-07 16:03

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 724382)
buna m-ar interesa si pe mine ceva stopuri pentru un matiz daca aveti sa imi spuneti la ce pret si sa imi puneti niste poze cu ceva modele.

Sorry, nu sunt pentru Matiz.

www.logtuning.ro

puntoDRIVER 31-01-07 22:01

Salut,m-ar interesa niste stopuri pe fond negru pentru un punto din 2001,modelul cu 3 usi.Am inteles ca le aveti pe cele care au incluse si stopuletele de pe haion(desi sunt pentru modelul din '04 incoace) la 549RON.Asta-i pretul cu taxe si cum pot sa le comand,cum procedez,chiar sunt interesat.Multumesc anticipat

alexufo 01-02-07 01:02

doresc sa stiu daca se poate pretul la stopurile si farurile cu angel eyes pe negru la logan de pe ultimul transport..:) ..multumesc

logtuning 01-02-07 09:26

Quote:

Originally Posted by puntoDRIVER (Post 725014)
Salut,m-ar interesa niste stopuri pe fond negru pentru un punto din 2001,modelul cu 3 usi.Am inteles ca le aveti pe cele care au incluse si stopuletele de pe haion(desi sunt pentru modelul din '04 incoace) la 549RON.Asta-i pretul cu taxe si cum pot sa le comand,cum procedez,chiar sunt interesat.Multumesc anticipat

Pentru Punto 2001 avem pe stoc numai culoare crom, imagine si pret : http://www.logtuning.ro/products.php...=38&start_no=0

Pe negru avem numai pentru modelul dupa 2003, care are incluse si partile de pe haion.

Daca vrei neaparat cel pe negru, trimite comanda pe [email protected]

www.logtuning.ro

logtuning 01-02-07 09:32

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 725248)
doresc sa stiu daca se poate pretul la stopurile si farurile cu angel eyes pe negru la logan de pe ultimul transport..:) ..multumesc

Inca nu stiu sigur.
Peste 1-2 saptamani le vom avea si atunci vom sti exact.
Preturi orientative faruri Angel Eyes 9xx lei/pereche, stopuri 6xx lei/pereche.

www.logtuning.ro

alexufo 01-02-07 10:51

si daca se dau la schimb stopurile vechi..merge ??? mai e promotia aceea?mersi

logtuning 01-02-07 10:57

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 725491)
si daca se dau la schimb stopurile vechi..merge ??? mai e promotia aceea?mersi

:-) aia a fost valabila la Logan, dar nu mai este.

www.logtuning.ro

alexufo 01-02-07 15:04

am inteles mersi

cristea_rotitza 01-02-07 21:01

fratilor vreau i io triple clare sau cu lefuri pt kadett.unde gasesc ??aveti p aici ceva?

logtuning 02-02-07 09:03

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 726380)
fratilor vreau i io triple clare sau cu lefuri pt kadett.unde gasesc ??aveti p aici ceva?

Nu sunt cu LEDuri pt Kadett, numai clare.
Le poti vedea pe www.jom.ro

www.logtuning.ro

cristea_rotitza 02-02-07 15:02

le ai tu? cat vrei frate pe ele?lasa-mi un nr d tel un id ceva.

logtuning 02-02-07 15:14

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 727547)
le ai tu? cat vrei frate pe ele?lasa-mi un nr d tel un id ceva.

Nu le avem pe stoc.
daca le vrei scrie-mi codul si datele tale pe [email protected]

www.logtuning.ro

Eugen_TL 04-02-07 18:45

sunt interesat de pachet xenon (atat pe o faza cat si bixenon - daca aveti-sa ma pot decide), apoi daca pachetu ar merge pus pe alt gen de faruri ce aveti voi? si stopuri pe LED toate pt un golf 4 ! deci astept un raspuns dupa care ma hotarasc daca cumpar sau nu ! ps:si la ce pret multumesc

blondu_glf 2 04-02-07 22:21

1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine preturile pt logan la stopuri si la faruri.....si daca aveti faruri de peugeot 205 ca cel din poza.....multumesc anticipat

B 88 F A M 06-02-07 23:11

salut as fii interesat niste angel eyes...albastru..sau alb daca ai ..? si un pret!..pt un ursuletz e30 an 84..sal

sponsoru 06-02-07 23:45

pt ford mondeo hatchback stopuri led ?.. pret.. merci

tzucul 08-02-07 12:18

Salut,ptr BMW e90 ma intereseaza faruri cu lupa.Multumesc anticipat

B.v.L 08-02-07 12:35

aBys ti`am lasat un pm . astept raspuns .

logtuning 09-02-07 19:29

Quote:

Originally Posted by B 88 F A M (Post 735501)
salut as fii interesat niste angel eyes...albastru..sau alb daca ai ..? si un pret!..pt un ursuletz e30 an 84..sal

avem pe stoc si faruri si stopuri
uita-te pe www.jom.ro

www.racelook.ro
www.logtuning.ro

logtuning 09-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 730922)
sunt interesat de pachet xenon (atat pe o faza cat si bixenon - daca aveti-sa ma pot decide), apoi daca pachetu ar merge pus pe alt gen de faruri ce aveti voi? si stopuri pe LED toate pt un golf 4 ! deci astept un raspuns dupa care ma hotarasc daca cumpar sau nu ! ps:si la ce pret multumesc

uita-te pe www.jom.ro, avem multe modele de stopuri si faruri pt Golf 4 pe stoc.

xenon poti pune pe farurile Angel eyes care le oferim

www.logtuning.ro
www.racelook.ro
www.jom.ro

logtuning 09-02-07 19:34

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 731325)
ma intereseaza si pe mine preturile pt logan la stopuri si la faruri.....si daca aveti faruri de peugeot 205 ca cel din poza.....multumesc anticipat

avem pe stoc faruri pt Logan 949 lei/pereche, culori negru si crom si stopuri 699lei/pereche, culori negru si crom

pentru 205 nu sunt

www.logtuning.ro
www.racelook.ro
www.jom.ro

logtuning 11-02-07 17:01

Marfa noua si multa pe stoc.

Vizitati www.jom.ro

www.racelook.ro
www.logtuning.ro

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning