![]() |
Re: Intalniri Intre Membrii 4tuning In Traficul Iesean
vazut si eu vre aseara pe niste stradute prin spatele copoului ...hai noroc :D
|
salutare, te-am flashuit :D incercam sa ajung in spate la vanatorul, ca nu prea aveam chef sa urc copoul :D
|
cum se munceste acu pe copou..cine mai stie pe unde sa mearga:)) asa mai invatam iasul..:D
|
Vazut DRO in seara asta prin Galata. (Flash-uri/Claxoane la greu)... 8)
|
2slow cu opelul...prin canta era parcat.
Mnezo pe la McDonalds...cred ca el era :D |
domnu mrg dar cum lasi tu masinuta sa hiberneze ..pe pod la nicolina :)) :D
|
Nu vreau sa fiu Off Topic dar..... la ce ajuta pe membrii 4tuning, acest thread. Imi cer scuze dar nu ma pot abtine, 4tuning nu mai este ce era candva... Una e sa ne cunoastem, sa ne recunoastem si alta e sa facem "sindrofii" on line. Va rog sa nu va suparati pe mine, dar ceva nu se leaga, mai ales pentru mine care sunt un om foarte discret. Va propun un exercitiu de imaginatie, una din prietenele, iubitele voastre citeste acest topic si deodata va treziti ca sunteti intrebati: "Da unde ai fost aseara?" voi ca niste baietii buni veti raspunde ca," Acasa invatam pentru restanta..." dar voi erati la un suc cu o "colega". Asadar veti incepe sa formulati motive,scuze,idei pe baza teorii relativitatii. Si un ultim sfat, nu mai merge scuza cu:" I-am imprumutat masina colegului meu X, nu cred ca il mai tii minte, prieten bun cu o fosta colega de-a mea..." Inca o data imi cer scuze, e Duminica si la mine si mi-am permis luxul de a analiza mai i amanunt acest topic, care de ce sa nu recunosc mi-a atras atentia acum ceva timp. Si ca sa stiti si sa termin intr-o cheie satirica : I-am vazut pe toti membrii 4tuning dar si pe viitorii...
|
Sustin ce a scris geti. E abuzat acest subiect. Fiecare face cum stie, dar eu va rog sa nu mai treceti aici.
|
Quote:
+ 10!!!! |
Quote:
|
+10 Alin!!! Ai spart gheata!
Voi il ingropati cu discutii ce nu isi au rostul aici,cu un comportament de "low cost",cu un limbaj de balta,cu o exprimare de maidan,cu o gandire ce produce ingroparea lui nu la ridicarea in "mai sus,mai sus" si cu talentele de proaspat student sau posesor de permis categoria B (best driver in town), "a tot stie tot" |
Nu a zis nimeni sa il ingropam, dar imi aduc aminte cu drag de vremurile cand aveam 17 ani, nu cunosteam pe nimeni si citeam cu mare drag posturi adevarate care aveau o legatura cu denumirea site-ului,pasiunea de masini, si ma uitam la Zyz, Bakal, Loco, Crys si lista continua... acum ca i-am cunoscut pe toti, le dau dreptate si ii inteleg de ce intra doar as vizioneze forumul o data pe luna... Sa il dezgropam nu inseamna sa deschidem tot felul de topicuri ce ne vin in minte...(ex: zorro) ...
PS: hai sa ne mobilizam 1 2 3 4 5 ... si vor reveni vremurile frumoase....! |
cu toti aveti dreptate....
|
Va multumesc tuturor care ati inteles teoria a carei partizani ati devenit. Va propun sa redevenim comunitatea de la inceputul inceputului, 2005, amintim aici cativa dintre membrii veterani: Slip,Crys,Bakal, XS Tuner,ZyZ,Loco,Dragos UGA(2003) etc.Imi cer scuze deoarece in mod evident am omis cateva persoane. Haideti sa vb de tuning, curse, competitii auto, intalniri etc.Acum mai mult decat oricand trebuie sa fim uniti si sa ne concentram asupra acestui interes comun, care de ce sa nu recunoastem, "rugineste".
|
geti tu esti cu masina aia joasa, albastra, triple rosii, radiator de ala mare in fata si ai Ned 4(patru) Sped lipit pe spate ? :D
daca da: VAZUT GETI aproape zilnic ! :)) |
masinuta lu geti :X:X:X:X imi cad ochii tot timpu cand o vad..mai rarut in ultimu timp..:(
|
Quote:
|
toate ca toate
DAR CE ROST ISI ARE POSTUL "+1" "+887654345678765" WTF ? |
Am apreciat ce a spus razvan mai sus , daca faci un search in topic ai sa mai gasesti comentarii de genul :D
|
asta stiu dar ceea ce voi nu intelegeti e ca is foarte tampite !
acum hai toti +1 ! |
Quote:
|
:)) frumos
|
Quote:
|
toate ca toate dar nu dau pe nimeni in gat asa ca........intalnit cu Crys in podu ros cu omega 2.2 cu jante pe 17 :oops: , vorbit cateva secunde (atat a permis traficul
|
Erai prea ocupat sa te uiti dupa femei !!! Si tu acum, "traficul", intradevar,erau din trafic ! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vazut astazi Eriksson in parcare la Felicia :D
|
Quote:
era sa ma ei inainte |
Quote:
|
vazut pe ala ... cum dreaq ii zice .........cu masina alba. Era pe strada aia care face dreapta dupa semafor .........
|
aaa ala de are masina aia alba cu ned4sped pe spate ...:lol:
|
Vynil Copou , salut .
|
mnz azi pe la metro :D rih..prin capat dacia :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Vazut MNZ de vreo 3 ori pe zi :lol:
|
:)) Daca stam aproape.
|
Vlad, ai rude la peco, ca vad ca numai tu esti vazut in Iasi =))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning