![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Doamne sper sa nu necesite alta cutie de viteze (37 mil)
|
Ai mers la cineva sa desfaca cutia? Eu sunt 90% sigur ca e acea furca selectoarea...daca merge bine cutia inafara de 1 si 2 (se misca de parca ar fi maneta goala..fara sufe fara nimic...) atunci e aia
|
Quote:
|
Quote:
Sincer nu prea-am vine sa zambesc pana nu vad masina pe strazi :( |
Quote:
On.Sa speram ca nu este o problema majora si o s-o remediezi cat mai repede. |
s-a rezolvat problema cu masina furca rupta+ ceva saiba ulei nou pompa ambreaj noua
intre timp am achizitionat pozitiile de State pt bandouri :) |
Cat ai dat pe pozitii si de unde le-ai luat? Pune o poza cu ele:D
|
Asa am o presimtire ca o sa le puna stramb...:)))
scz. dar nu m-am putut abtine ! |
o sa incerc sa le montez la boloboc :P
|
Cristiane posteaza pe aici si ceva poze sa vedem ce ti-ai luat, ca tot zici ca ti-ai luat cam multe dar poze nimic:D
|
Nu-i place sa se laude :lol:
|
5 Attachment(s)
Nu am nimic personal cu tine dar de cand ai deschis topicul nu prea ai facut nimic la masina!
Sincer nici eu nu prea am timp de ea dar macar nu o incarc cu porcarii de huse si pleoape din targuri auto! Mai bine strangeai banii aia , ii dadeai o culoarea frumoasa , un albastru mai frumos de r32, jante, o reglabila , poate si un bot de bora (dezmembrarile sunt pline) ...si te aprecia lumea mai mult decat acum la "modificarile" care le faci... Scapa de pleoape , de husa...incepe cu un joey la faruri daca nu ai finante de altceva...mai intra si tu pe un vwvortex.... Inspira-te si tu din ceva mai frumos ca fiecare la randul lui s-a inspirat! Sper sa retii ceva din postul meu si sarbatori fericite ! |
Quote:
Salut, :) prietene in toamna lui 2012 am facut destule pe masina ... poate nu ai urmarit posturile......daca ai citi in spate cu cateva pagini o sa afli raspunsurile. la intrebarile suspecte ! Bun. partea 2. astept primavara - mai degraba VARA sa montez pe ea toate ce am mentionat (bara fata-Faruri angel eye cu lupe, proiectoare om look - eleron - si pe langa astea sa-mi fac jantele asa cum scrie cartea. si sa-mi iau 4 gume R17) restu ramane de vazut La multi ani si multa sanatate in 2013 |
Quote:
ai spus ca o sa montezi bara fata-Faruri angel eye cu lupe, proiectoare om look, pt niste semnale in bandou montezi o bara intreaga? faruri angel eyes, urat, e bmw? vezi ca exista si faruri cu lupa pt golf4 fara angel, proiectoare oem look? nu exista asa ceva, golf4/bora au proiectoare oem DOAR in far, iar farurile care ti le-ai luat tu cu lupa si angel eyes ar trebuie sa aibe si proiectoare, o lupa mai mica acolo :rolleyes2 ma rog... e masina ta... bafta la stricat placutul ei astect stock siiii... sarbaUtori fericite ;) |
schimb bara pt ca ce-a de pe masina este sparta ! farurile care le am, au proiectoare pe lupe/ :P printre altele, astept vara
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am reluat din nou treaba cu distantierele
mi-am achizitionat 2 distantiere 20 mm bucata 10 prezoane lungi de la motor vip |
6 Attachment(s)
din nou mi-am achizitionat
distantiere 20 mm noi Prezoane noi Lungi de la motor Vip Poze. |
6 Attachment(s)
am achizitionat recent 2 distantiere 20 mm
si 10 prezoane lungi de la motor vip ceva poze recente |
rog un moderator sa-mi stearga dublu post. sa blocat .... multumesc.
|
am o nelamurire jantele de vara acuma nu am posibilitatea sa le polishez ...\
sa le las culoarea cum sunt, sau sa le revopsesc pe gri ? ce parere aveti ? Ps: cu ceva pagini in urma am poze cu jantele santa monica R17 |
vopsestele! parerea mea:D te pot ajuta sa ti le vopseasca cineva:rolleyes2
|
ms buju-le dar mi-am luat si eu echipament de vopsire... am tot arsenalu
o sa le pregatesc cat de repede de vopsire le fac gri complect. si trebuie sa-m iau 4 cauciucuri . din ce data pot pune rotile de vara? din 1 martie? |
Quote:
|
am eu gume de vanzare cu garda de 50 r17 dar nu stiu latimea in concret care este
|
farurile. eleronu, bara.. jantele vopsite cat de curand. ca deja se pune pe vreme buna
|
nu ar strica sa-i tragi o noua vopsea la toata masina sau macar un polish adevarat!:D
|
Daca nu ma insel, legea spune ca de la 31 martie se pot pune... parca asa am inteles... Dar nu cred ca e vreunu tampit sa te opreasca sa te intrebe de anvelope de iarna daca e soare afara!
|
la ce legi avem si militieni orice este posibil! asa ca nu m-as mira:D dar mna din moment ce vad ca nu mai este zapada, si nu cred ca va mai ninge de acum incolo chiar nu vad de ce nu le-am putea monta? oricum deja am vazut multe masini trecute pe modul de vara:lol:...hai cristi aruncale odata pe masina toate ca te tot lauzi ca ti-ai luat dar nimic pe masina pus:twisted:
|
bujule toate vin puse pe masina .. am asteptat si eu atata vreme sa reusesc sa le pun...
dar prima data trebe sa vopsesc bara si eleronu. odata ce schimb bara schimb farurile. jantele nu le pun pana nu le vopsesc si pana nu pun gume noi pe ele .. k ce am acuma pe ele sunt gunoaie |
Prietene am citit topicul tau cu tuningul si concluzia e asa fara suparare :tuningul exista doar in mintea ta adica cu 2 pleoape pe faruri flacari antene de tirist si carlig de remorcare nu e nici un tuning am citit tot topicul si am urmarit pozele in speranta ca o sa pui macar ceva jante pe masina aia si o sa renunti la porcaria de pe capota o sa faci pragurile alea cel putin dreapta fata e praf indoit etc .proiectoarele jalnice de pe dacie .N-ai nici o treaba cu masina innafara ca te duce si te aduce .estetic 0 mecanic nu stiu cum se prezinta dar posibil la fel ca si exteriorul.e doar parerea mea nu vreau sa supar sau sa jicnesc dar esti pe 4tuning totusi.tot ajm am si eu si as putea sa iti arat si o poza cum arata o masina mai stock decat a ta care este stock. o simpla modificare la soft facut in ungaria +turbina mai mare cai putere 143 jante folii interior piele cu incalzire in scaune etc.numa bine
|
40 de pagini urmarite degeaba.Mai bine urmaresc Tanar si Nelinistit.
Eram sarcastic in caz ca ramai confuz.. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning