![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
|
momentan nu mai cumpar nimic, dim mai multe motive
1- sa termin ce am inceput 2- sa remediez micile/marile probleme 3- sa vad dupa ce termin cum stau cu bani oricum urmatorul upgrade o sa fie sistemul de franare |
Quote:
|
Quote:
|
o anomalie made by audi, instaltia electrica prevede releu pt pompa de motorina, fire de la releu pana la rezervor, DAR IN REZERVOR NU ARE POMPA DE MOTORINA :)))))
|
m-am apucat de o grozavie si eu, dar am cam ajuns la capatul maseriei, cred ca cineva ma poate ajuta, v-as ruga frumos sa o faceti.
deci am cumparat o "mega turbina" (de la cine am cumparato zice ca e de 2.7), un intercooler frontal, radiator suplimentar de racire ulei,in motor toate piese sau fost schimbate si puse noi de audi 1.9. qoatro (numai stiu din ce aliaji, dar cele mai bune dupa catalogul de original) evacuare marita de la turbina pana la final, admisia modificata. iar pe turbina scrie GT20V GA3 0741457034 454192-2 S.N EH300265F nu stiu ce detalii ca mai intereseaza, dar ma puteti intreba si va raspuns multumesc anticipat cu respect, florin |
Pai si care e problema??
Daca e actionata vacuumatic o legi la N75 ca si pe cea veche. Daca are actionare electronica, scoti actuatorul, montezi capsula vacuumatica la tija de actionare a vnt-ului si o legi ca pe cea veche la N75. In ce te-ai intepenit ca vad ca tot intrebi in stanga si in dreapta dar nimic exact. Fa un desen in paint sau niste poze acolo la melc si zi exact care e problema ca ii dam noi de cap. |
in legatura cu duzele de injectoare, astea (Bosio TDI Race 520 R520 TDI Injector Nozzle Nozzles) de sunt 400$, imi puteti recomanda altele? de la alt motor sau mai stiu eu ce "inventie"
|
i-am gasit buba, cel putin asta sper, injectoarele 2 si 3 nu mergeau cum trebuie si o sa le trimit maine toate injectoarele la BOSCH la Tm pt calibrare, tarare etc, sper ca din 8 injectoare sa faca 4 super bune :D :D :D
|
cele mai bune de la bosio eu zic ca sunt Bosio 502. ai putea sa ii pui injectoare de Vw Transporter T4 - 2.5 tdi -150 cai.
|
treaba merge cam incet din cauza serviciului......
dar si asa azi am terminat de remontat tubul de bass, am instalat cd player, care merge super bine, ne-am facut o idee cum vine prins stergatorul si stropitorile de parbriz, urmand ca maine sa rezolv cu injectoarele si sa le montez, dupa care sa montez si stergatorul si stropitorile daca mai este timp |
am rezolvat cu injectoarele, am un rand stoc si unu maxim, am gasit si problema turbinei, pompa nu face suficient vaccum si o sa mai pun o pompa de vaccum actionata electric.....sper sa fie asta "buba"
|
"fratilor" recomandati-mi un mecanic super bun pe dieseluri, nu conteaza de unde e, dar sa stiu ca nu ma duc degeaba si o face sa traga, inca nu i-am dat de cap, incepusem sa urcam in presiune si demaraje dar azi a cazut de tot, ma face si ala cu dacia 1300 cu cutie de viteza in 4 rapoarte :)))
deci, ANUNT IMPORTANT, caut mecanic cat mai bun pe dieseluri, ma duc oriunde cu conditia sa o faca sa traga si sa mearga cum vreau eu, daca nu reusesc, sunt 2 variante, de vanzare/schimbat motorul cu unul standard(ceva de genu ce am facut si anu trecut :))) ) |
Quote:
vezi pe la prestarea era unu bun peacolo pe dieseluri sau un baiat din pipa carei iai zic astea piticu..stiu ca asta a facut masina lu varumiu o laguna 2 1.9 care tot la fel a avut ceva probleme cu motoru care nimeni nui dadea de cap si baiatu ala ia dat, daca vrei iti fac rost de numaru baiatului nu lcureaza nici scump .Dacai vrei imi zici te ajut ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Florine ai rezolvat ceva ?
|
Quote:
am aplicat varianta rabdare si calmitate |
cu calm si cu rabdare am reusit sa aducem motorul la viata, a inceput sa traga, sa "munceasca" cu adevarat, creste in presiune si in turatii mult mai repede, e mai spontan, mai activ, reactioneaza mai repede la comenzile primite.
mai e putin de munca la el, dupa care o sa merg sa-mi refac "gps" pt a obtine cat mai mult din motorasul asta de drujba, dupa care DINO...speram cat mai curand p.s.: chiar daca in ultima saptamana, atat mie cat si prietenilor mei cei mai buni le-a mers rau, incepand de astazi lucrurile au inceput sa revina la normal. |
Quote:
|
nu am mai scris pe forum pt ca am avut treaba si la masina am lucrat foarte putin, dar intr-un final am facut motorul sa mearga si sa traga bine,
-turbina imi intra la 2.800 de ture, am coborat-o si intra la 1.6-1.700 ture -am sablat turbina -am rezolvat cu senzorul n75 -am rezolvat cu pierderile de presiune de pe la coliere am cam rezolvat tot pe la motor, cu o singura exceptie variabila la turbina inca imi cade, dar nu din cauza senzorului n75, ci din cauza ca senzorul barometrii citeste presiunea doar pana la 2 barii, cum depasesc 2 bari cum pica variabila, PROBLEMA AR FI REZOLVABILA, DOAR CA TREBUIE SA GASESC PE CINEVA CARE SA RESCRIE SENZORUL SAU SA MA INVETE CINEVA CUM SA-L RESCRIU IN ASA FEL INCAT SA CITEASCA PANA LA 3 BARII MA POATE AJUTA CINEVA, CONTRA COST, FARA PROBLEME |
Pai si ce iti trebuie 2bar???
Presiunea e inutila daca nu ai si motorina sa se tina dupa ea. Cel care ti-a facut softul nu a stiut sa iti rezolve si problema asta? |
Quote:
tot el se ocupa si de acel senzor? poi am verificat cu testerul (vag-com) doua zile si pe toate canelele si cand trece de 1,964 barii presiune pe admisie pica turbina, pana la 120-130 km/h trage super, dar cand am ajuns la 120-130 km/h pica variabila....... |
Iti intra in limp mode pentru ca citeste presiune mai mare decat a fost el invatat de fabrica.
Fa-i soft ca meseriasul trebuie sa stie ce si cum. Dar trebuie sa stie exact ce face acolo ca deja ai o turbina mai mare si nu e suficient un soft standard pe care stiu sa il incarce diversi la coltul strazii dupa ce il cumpara de pe net. Bafta. |
Quote:
RECOMANDA-MI UN MESERIASI SI VB CU EL SI APOI MA DUC SA-MI FACA HARTA SAU CE MI-O FACE |
La tine in zona nu stiu pe nimeni.
Pregateste masina sa fie totul ok (furtune,coliere,evacuare) si pregateste-te de un drum pana la Buzau sa faci si dyno dupa ce e gata. Ai grija ca softuri custom sunt putini in tara care fac cum trebuie. Ii numeri pe degetele de la o mana. |
Quote:
la motor nu mai e mult de munca, vreau sa-mi iau un filtru de aer sport in carcasa de carbon si sa leg un injector pe admisie pt precombustie http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...n-9297396.html |
Te cam grabesti cu filtrul ala.
Dai banii aiurea pe el la un diesel. Mai zi de injectorul ala. Ce vrei exact sa pui. |
Quote:
- filtru normal nu mai intra din cauza turbinei, doar daca-i fac cutie la comanda, am incercat sa o fac dar nu mi-a iesit si sunt mai multe probleme(de ex, nu are loc, nu-i gasesc pozitia, debitmetru nu am cum sa-l pun, etc) asa cu filtru ala in carcasa e mai protejat si nu e atat de munca. STIU CA FILTRU SPOR NU AJUTA DIESELU - injectorul, vine montat pe admisie,injectorul e de benzina si se alimentea de pe returul de la injectoare si lucreaza dupa 1.800-2000 rotatii, adica pulverizeaza motorina in aerul de pe admise pt a marii explozia si a grabii arderea, am umblat la retur pt a avea presiune de 2.7 bari ca sa poata deschide injectorul. lasa-mi un nr de telefon in pm si te sun sa-mi explici despre bacau si ceea ce nu mai stiu iti multumesc de ajutor, dau o bere mare prin curierat rapid :D :D :D |
8 Attachment(s)
salutam,
stiu ca nu am mai postat de mult, dar nu mai aveam ce sa postez, ma refer la lucruri noi. de o saptamana am bagat masina in garaj si asteptam primavara, sa iesim la plimbare, dar pana atunci trebuie sa ne pregatim financiar pt a termina cu motorul, iar daca mai raman ceva bani sa fac si interiorul....... |
Am văzut maşina acum două săptămāni īn faţa blocului!
Păcat că eram īn trafic şi nu am avut unde să opresc . Foarte frumoasă este , īn realitate zici că e bibelou ..īţi ia ochii :) |
Quote:
|
Ceva noutati despre masina?:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
LLAA MMUULLTTII AANNII!!
scuze de intarziere si de faptul ca nu am mai intrat pe forum cu actualitati, dar nu mai este nimic nou.... intre timp am am gasti filtru sport in carcasa de carbon si am cumparat |
3 Attachment(s)
cu ajutorul unui prieten, furnizor de piese auto, am reusit sa cumpar si senzorul MAP, pe original la fabuloasa suma de 100 de lei, nou,
cum l-a gasit la pretul asta nu stiu, pt ca la BOSCH era 180 lei, iar pe pe original era 230 lei, probabil de la un magazin la lichidare de stoc....nu stiu dimineata la ora 4 am vb cu el pe mess de senzor, iar seara la 9 l-am avut, in situatia in care a fost trimis de la timisoara, fara bani pe transport olaru bogdan mihai timisoara id: [email protected] telefon 0765313103 piesele nu trec prin magazin, deci nu au tva. |
7 Attachment(s)
cu ajutorul unui prieten am gasit niste faruri de facelift , care astazi mi-au ajuns de la constanta
sunt originale, valeo, cu lupa pe scurta si semnalizare alba au un singur defect, dar nu mare, are soclurile de la pozitii taiate, dar le-am primit si pe acelea, trebuie lipite si gata de folosire.... am postat poze si cu el mai am nevoie sa cumpar pentru ele, motorase electrice, mufa de conexiune instalatie-far, doua kituri de xenon, trebuie modificate putin, polisate si folie neagra pe faruri...... |
Ovi ochi de vultur. Mane arata super, sa te lumineze mult si bine, dar nu folie pe faruri ci vopsit interioru:lol:
|
Quote:
|
am o super-mega-hiper-fantastica surpriza pt "voi" ...... ieri si astazi am facut niste cumparaturi bomba.....o "bomba" am luato, alta "bomba" trebuie sa-mi vina pana vineri cel tarziu..... o sa postez pozele cu ele, dupa ce le montez si le fac o proba....asta fiind weekendu viitor (sper) :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning