![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
am vb si eu cu unu din baieti la tel mai exact cu madalin, urmeaza sitcle clare ptr faruri cielo :D astept cu nerabdare sticlele :twisted:
|
Salutare :D , am trimis la voi un prieten cu un e36 LEE la numar : poze aveti? :D:D, pana vad masina live poate vad pe aici ceva poze :-P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Am sa ii fac poze ;) |
nu sunteti deloc seriosi ... v-am intrebat pe PM ceva si nici un raspuns si la fel si cand v-am sunat !
|
Quote:
|
De eleronul meu cand ne apucam cata? 8)
|
1 Attachment(s)
Salut,
Un mic bad boy pentru o fiesta (cu tot cu vopsit)? Este cea din imagine cu VT-ul meu :) |
Sal domnu am incercat la mai multe baieti dar nici unul nu raspunda.
Am un seat cordoba din 96 si vreau sa mut numarul de inmatriculare jos pe spoiler la spate, si fata undeva lateral.Vreau ceva cleen look dar totusi sportiv si deflector la spate ceva praguri . Si masina sa nu fie mai joasa ca acuma. Eu sunt din tg secuiesc dar lucrez in germania si de aceea vreau sa ne intelegem ca cand merg acasa sa ocupati cu a mea ca stau numai 1 luna. Aici puteti sa vedeti masina https://forum.4tuning.ro/112-masina-m...-secuiesc.html Astept raspunsul voastra Cu mult respect Szabi Sper ca ne putem intelege masina las pe ideea voastra sa vad ce o sa iasa. Daca este posibil o poza numai cu ideile voastra as fi recunoscator. Bafta si weekend placut |
Salut,
Niste pleoape pentru un Ford Focus 2005 se pot face la voi? Un pret pe privat daca se poate. Ms |
3 Attachment(s)
Salut mi`au ajuns sticlele ptr far sunt super multumit sunt ok 99,9% :D si in poza este doar 1 din sticle
RECOMAND ! |
Fara alte oglinzi la faruri o sa ai mai probleme,farurile moderne au dispersorul in oglinda,astea mai vechi au dispersorul in geamul farului(acele striatii...),si o sa ai o lumina concentrata 2-3 metri in fata masinii si cam atat,sa nu mai zic ca daca ai xenon i-ai rupt pe aia care vin din fata :rolleyes2
|
Quote:
|
eu le`am luat cu un scop nu voi lasa asa urmeaza kitu de lupe cu bixenon ;)
|
Pai de ce nu zici de la inceput asa?ca ai pus poze cu geamul pus pe farul clasic :P
|
Salut domnu
Cand imi trimiti cateva schite pentru mine? Sau eventual poze ceva sa facem impreuna o idee?? Mersi zi placuta |
1 Attachment(s)
Salut !
Un bad boy pentru un logan si o grila fata fara emblema cat ma costa . Si daca se poate sa'mi spui un pret pt fiecare separat . Sau daca ai o lista cu preturi pt modificari aduse loganurilor .... Multumesc . Bad boy -> |
Bad Boy-iul asta e facut de baieti si are 2 ani de zile si tine foarte bine.
|
salut cat ma costa sa fac si eu 2 aripii spate cielo evazate
|
1 Attachment(s)
sticle facute de madalin au iesit foarte OK ! acum urmeaza semnalizarile ... :twisted:
recomand ! |
2 Attachment(s)
si cu ele montate
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Reparatie spoiler Citroen C4 Reparatie plansa E90 bw 318 Restu de lucrari vor fi puse de catre clienti! |
5 Attachment(s)
salut..
cat costa sa-mi faci lampile pe spate fumurii!?poze-> si farurile fumurii si reparat/schimbat un bec in angel eyes lucrati cu sau fara folie!? si daca le pot lasa maine seara...knd ajung de la serviciu.. ast pm.. multumesc |
15 Attachment(s)
ceva si de la mine:)
Logan :clean bandouri, lupe G3, portbagaj clean, bad boy, stopuri inegrite, schimbata grila si pusa plasa Logan: eliminat liniilor din partea de jos a usilor Opel astra: colantare capota Vw Golf 2 (cred): astupat bandouri + reparatie protectie aripa Ford Focus: schimbat lupe in far ( din pacate nu am mai apucat sa fac poze) VW Golf 5: montat xenoane +aparatura audio( statie+ sub.) |
6 Attachment(s)
Si de la mine :)
|
2 Attachment(s)
Semnalizari facute de madalin "Custom Garage" recomand cu incredere acest baiat de cuvant si foarte serios si nu scump ;)
p.s si sticlele la faruri tot de el sunt facute :dance: |
3 Attachment(s)
salutare
..cat costa un difusor astra g hatchback..bara spate stock facut,pregatit,vospit(negru),.numai gata de pus pe masina.(cu locasuri de prindere,etc).. sa-mi faci un pret si pentru pleoape(vopsite inclusiv) .. lampile au iesit OK..-multumesc maine vine un tovaras sa ridice si farurile.. ..luna urmatoare..urmeaza sa aduc spoiler fata/bara spate,praguri..la reconditionat.. |
3 Attachment(s)
Pun si eu poze cu stopurile modificate (vopsit interior negru)....ms baieti...ne auzim cu restul...
|
Si de la mine fara numar: `
https://img580.imageshack.us/img580/2808/img0846mi.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Quote:
ps..daca aveti colant carbon rosu texturat si cat costa cu tot cu manopera..!?.numai capota si oglinzile |
cat dureaza sa faceti 2 proiectoare cu plexy ?
proiectoarele sunt de ford mondeo. trec maine pe la voi ;) |
Quote:
Quote:
|
un pret pentru sticle faruri clio clare?
|
praguri pt mazda 6, modificate si montate de baietii de la custom garage. mai sunt doar mici finisaje de facut.
super treaba |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sal. Se poate face urmatorul kit direct pe spoilerele originale ale masinii ?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cateva lucrari de la baietii de la Custom
|
Quote:
|