Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 13-01-12 10:41

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

5 Attachment(s)
Cam asa arata toate cele patru jante ,m-ai ramane de echilibrat si de pus cauciucurii + capacele de la jante..

Am reusit sa fac niste poze cu aparatul foto :shock:

Numai de bine!

sike 13-01-12 12:44

5 Attachment(s)
Proba cu o janta ,sa vad cum vine eu zic ca e destul de ok ,la prezoane vine ok la butuc la fel decii e ok ;)

SI ceva poze :arrow:

Numai de bine!

B-99-SAA 13-01-12 22:56

Nebunia lu Salam :lol: Sa le rulezi sanatos! Si... ai dreptate, nu le mai schimba, ce le-am pierdut siru! :D (plus ca astea arata super pe masina!)

marius3030 16-01-12 20:48

:shock: pfoaa...chiar ca nebunia lui salam! vin perfect la latime si culoare!abia ast s-o vad incaltata cu ele!las ca mai sunt maxim 2 luni si vn si vremea aia!:D

offtopic:desprevectra baiatului acela...masina e inca in faza de "mult de lucru la ea".binenteles ca acele bari si evazari nu-mi plac,dar deocamdata am incercat sa-l determin "cu frumosul" sa mai schimbe cate cv si sa modifice multe pe la ea!
gusturile mele sunt cam altele..gen opel-ul lui Ady Gaman!stii u care!as vrea sa-i spunem cu frumosul ce a gresit si poate o sa repare ce mai poate!
sincer..am fost primul care am postat pt masina lui si am vrut sa-i spun sa se ast la comentarii destea,dar m-am abtinut!ce imi place deocamdata la masina este ca a astupat grila radiatorului!<cred> ca o sa dea bn cand o sa fie vopsita!sa vedem!
te salut si te respect !!!!!

sike 17-01-12 14:57

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4825648)
Nebunia lu Salam :lol: Sa le rulezi sanatos! Si... ai dreptate, nu le mai schimba, ce le-am pierdut siru! :D (plus ca astea arata super pe masina!)

Multumesc frumos de aprecierii si urarii,si de schimbat in nici un caz momentan :lol::lol: ,o idee buna o sa imi fac atuncii cand voi pune si caucioacele :lol:

Pana la urma o sa schimb deumirea la topic in : 'Nebunia lu Salam ' :lol::lol:

Numai de bine!

sike 17-01-12 15:04

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4830722)
:shock: pfoaa...chiar ca nebunia lui salam! vin perfect la latime si culoare!abia ast s-o vad incaltata cu ele!las ca mai sunt maxim 2 luni si vn si vremea aia!:D

offtopic:desprevectra baiatului acela...masina e inca in faza de "mult de lucru la ea".binenteles ca acele bari si evazari nu-mi plac,dar deocamdata am incercat sa-l determin "cu frumosul" sa mai schimbe cate cv si sa modifice multe pe la ea!
gusturile mele sunt cam altele..gen opel-ul lui Ady Gaman!stii u care!as vrea sa-i spunem cu frumosul ce a gresit si poate o sa repare ce mai poate!
sincer..am fost primul care am postat pt masina lui si am vrut sa-i spun sa se ast la comentarii destea,dar m-am abtinut!ce imi place deocamdata la masina este ca a astupat grila radiatorului!<cred> ca o sa dea bn cand o sa fie vopsita!sa vedem!
te salut si te respect !!!!!

Sant foarte curios cum o sa pice cauciucul langa aripa spate ,o sa o cobor la limita sa iese ceva frumos :shock:.

Off topic: e direct star treck masina aia sincer fara nici un pic de rautate e urata cu crengii ,nu e genul meu sa fiu rautacios dar cand vezii ca omul cica lucreaza de 4 ani in fibra zicii ca nu adevarat ce vezii ..in sfarsit sa fie sanatos cu ea cu tot ca doar pana la urma nu ma plimb eu cu ea desii mi-ar placea maximm ar zice lumea uite au venit extraterestiii :lol:

Numai de respect si de bine! ;)

_Cox_ 17-01-12 21:34

Imi place rau de tot masinuta, ce gume pui pe jante?:D

sike 18-01-12 11:48

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4832876)
Imi place rau de tot masinuta, ce gume pui pe jante?:D

Salut ma bucur ca iti place,cert e ca as avea foarte multe de schimbat de facut dar pe vremea asta nu indraznesc sa fac mai nimic :sad: din pacate,astept cu nerabdare caldurica ,ca si cauciucuri cred ca raman la 195-45-15 toate 4 dar o sa vad mai e pana atuncii ,deocamdata vreau sa vopsesc din nou haionul si capota fata am ce face cu siguranta nu o sa ma plictisesc :lol::lol:

Numai de bine!

Devu 18-01-12 12:19

1 Attachment(s)
Sper sa-ti placa...daca vrei si camber, p.m me .
:arrow:

sike 20-01-12 19:21

Salutare,ma bucaram azii daca postam o imbunatarire a masini dar din pacate exista si momente nefericite,astazii am avut parte de un eveniment de genul :sad:, m-ai pe scurt ma deplasam regulamentar la care un individ a uitat ca trebuie sa imi acorde si prioritate :sad:,asta e unii 'nu prea stie cu volanul' cel mai frumos a fost cand nu isi recunostea vina desii aveam martorii imi venea sa il calc pe cap ,tot el cu gura mare ,si am zis hai la politie acolo am fost a vazut cum sta treaba ca ii suspenda permisul 3 lunii si sa linistit omul ,intelegand ca pentru binele lui e mai bine sa o faca pe parte amiabila dandu-mi asigurarea ,ce sa m-ai zic decat ca mi se rupe inima cand vad un idiot care isi bate joc de munca unui om,e si o parte buna ca are asigurarea la ALIANZ TIRIAC ,in sfarsit is prea varza ca sa m-ai scriu

Daune :spoiler fata

--far dreapta

aripa dreapta

capota :sad:

Si ceva poze :sad:

sike 20-01-12 19:25

:arrow:

sike 20-01-12 19:30

2 Attachment(s)
:arrow:Salutare,ma bucaram azii daca postam o imbunatarire a masini dar din pacate exista si momente nefericite,astazii am avut parte de un eveniment de genul :sad:, m-ai pe scurt ma deplasam regulamentar la care un individ a uitat ca trebuie sa imi acorde si prioritate :sad:,asta e unii 'nu prea stie cu volanul' cel mai frumos a fost cand nu isi recunostea vina desii aveam martorii imi venea sa il calc pe cap ,tot el cu gura mare ,si am zis hai la politie acolo am fost a vazut cum sta treaba ca ii suspenda permisul 3 lunii si sa linistit omul ,intelegand ca pentru binele lui e mai bine sa o faca pe parte amiabila dandu-mi asigurarea ,ce sa m-ai zic decat ca mi se rupe inima cand vad un idiot care isi bate joc de munca unui om,e si o parte buna ca are asigurarea la ALIANZ TIRIAC ,in sfarsit is prea varza ca sa m-ai scriu

Daune :spoiler fata

--far dreapta

aripa dreapta

capota :sad:

Si ceva poze :sad:

Detman 20-01-12 20:32

urat ce s-a intamplat.
fa-o in regie proprie. sa nu cumva sa cumperi bara fata NOUA, ia una second din dezmembrari.
acelasi lucru si pentru aripa si far. mai bine second decat noi si de calitate f proasta.

valitataye 20-01-12 22:18

Pfff...urat moment,vorba colegului de mai sus cumpara piese sh dar sa fie originale

marius3030 20-01-12 22:49

hmm..priveste asta ca pe un inceput!le spui ca o faci in regie proprie,iti ei banutii si ii investesti in ea!cu siguranta o sa-ti ajunga banii sa ii faci mai multe pe langa reparatiea ei!e trist ce s-a intamplat pt ca munca ta nu ti-o socoteste nimeni dar + cat ai de asteptat dupa ei,dar la final sper sa merite!

bucsy 21-01-12 17:32

nasol ,asa e cu astia care dorm la volan.

sike 21-01-12 18:42

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4838111)
urat ce s-a intamplat.
fa-o in regie proprie. sa nu cumva sa cumperi bara fata NOUA, ia una second din dezmembrari.
acelasi lucru si pentru aripa si far. mai bine second decat noi si de calitate f proasta.

Salut man ,cu siguranta o sa mi-o fac in regim propriu ,iti dai seama ca nu imi bat joc sa pun chinezarii cu siguranta o sa merg pe original ,sa vedem lunii o sa merg la constatarii,oricum nu era in planul meu asemenea momente ...

Numai de bine

sike 21-01-12 18:44

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4838293)
Pfff...urat moment,vorba colegului de mai sus cumpara piese sh dar sa fie originale

Cu siguranta pe original, astept sa vad sumele pe care mi le ofera in regim propriu ,nu am mai avut incidente de genul nici macar o amenda de cand am permisul decii nu stiu cum o sa fie modalitatea de plata si din astea..asta e daca acuma 3 zile imi cautam cauciucurii pentru jante acuma imi caut alte acareturii ...

Numai de bine

sike 21-01-12 18:47

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4838332)
hmm..priveste asta ca pe un inceput!le spui ca o faci in regie proprie,iti ei banutii si ii investesti in ea!cu siguranta o sa-ti ajunga banii sa ii faci mai multe pe langa reparatiea ei!e trist ce s-a intamplat pt ca munca ta nu ti-o socoteste nimeni dar + cat ai de asteptat dupa ei,dar la final sper sa merite!

Sincer iti zic nu ma incanta cu nimica banii care imi raman sau din astea egal zero ,spoilerul ala dupa cum vezii nu e ca unul stoc ,farul la fel,e multa munca la mijloc nu sunt genul sa ma bucur la cateva sute care imi raman ,ca ,consider ca mare lucru numai aveam de facut la masinuta ..dar na asta e viata merge inainte..

Numai de bine!

sike 21-01-12 18:51

Quote:

Originally Posted by bucsy (Post 4839425)
nasol ,asa e cu astia care dorm la volan.

Frate stii cum e culmea stii care a fost,martor am avut un politist de la circulatie care era in zona si omul o tinea pe a lui ,dar sa linistit cand a auzit de suspendarea permisului pe 3 lunii,si atuncii a zis ca e mult mai bine pe cale amiabila ,sincer dupa incident nici nu sa mai urcat la volan de bun 'pilot'ce este ,si la chemat pe taicasuu,ca doar era copilul lui mama si lui tata ,mai avea un pica si cerea biberonul cu laptic ...asa mare cap in gura ce ias da si acuma ca sa revina cu picioarele pe pamant decii masina mea era lovita si el imi zicea ca el are sesiune :lol::lol:

Numai de bine !

valitataye 21-01-12 19:00

Prostii intotdeauna platesc in viata,e bun ca a ramas pieton o perioada de timp..Pacat de munca ta care ai depus-o pana acuma:cry:

sike 21-01-12 19:17

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4839597)
Prostii intotdeauna platesc in viata,e bun ca a ramas pieton o perioada de timp..Pacat de munca ta care ai depus-o pana acuma:cry:

Stii ce mi-a zis respectivul ca domne in loc sa te bucurii ca pui piese noi :shock: ii zic prietene dupa cum vezii atat spoilerul cat si aripa si farul erau in perfecta stare ..astia sunt posesorii de permis luat asa de dragul de al detine din pacate ..

fasso 21-01-12 23:25

Daca ti-a zis ca "in loc sa te bucuri ca pui piese noi" e ca si cum ti-ar fi zis " zi merci ca te-am lovit" ... Eu daca eram in locul tau nu stiu daca ma abtineam sa nu-i dau cel putin 2 pumni in cap. Asta e, se intampla pana la urma ... fieru' e fier. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, stiu cum e sa treci prin asa ceva, dar lasa ca vei face ceva si mai frumos din ea, sunt sigur ;)

Tazmaniak 22-01-12 12:56

Din pacate se intampla si treburi din astea...

Sunt curios cat iti ofera in regie proprie. Am vrut si eu de la Omniasig sa iau in regie proprie pentru 2 elemente de vopsit,mi-au oferit bani de rahat,prefer sa ma duc sa le vopsesc la service.

sike 22-01-12 13:22

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4840016)
Daca ti-a zis ca "in loc sa te bucuri ca pui piese noi" e ca si cum ti-ar fi zis " zi merci ca te-am lovit" ... Eu daca eram in locul tau nu stiu daca ma abtineam sa nu-i dau cel putin 2 pumni in cap. Asta e, se intampla pana la urma ... fieru' e fier. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, stiu cum e sa treci prin asa ceva, dar lasa ca vei face ceva si mai frumos din ea, sunt sigur ;)

Cu greu m-am abtinut dar m-am gandit ca nu rezolv nimic daca ma iau cu el :-),si cu siguranta nu sunt genul sa renunt asa usor ,gen sa zic mama am facut accident gata o vand pe departe gandul ,multumesc pentru incurajarii

Numai de bine

sike 22-01-12 13:26

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4840598)
Din pacate se intampla si treburi din astea...

Sunt curios cat iti ofera in regie proprie. Am vrut si eu de la Omniasig sa iau in regie proprie pentru 2 elemente de vopsit,mi-au oferit bani de rahat,prefer sa ma duc sa le vopsesc la service.

Salut man,aceeasi curiozitate o am si eu maine o sa merg la constatare si sa vad cum stau treburile ,chestia e ca nici mi-e nu imi e greu sa zic sa o faca ei numai ca spoilerul nu vine asa din fabrica farul la fel plus ca pun niste chinezarii ordinare care nu o sa mai vina la linie,si atuncii prefer sa o fac in regie proprie prefer sa pun second hand dar macar stiu ca sunt originale oricum o sa dureze destul demult din ceea ce am inteles ...o sa mai postez cu ceea ce rezolv ,

Numai de bine

valitataye 22-01-12 14:50

Asteptam informatii noi despre ce ai rezolvat cu masina:D

marius3030 22-01-12 15:08

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4840656)
Salut man,aceeasi curiozitate o am si eu maine o sa merg la constatare si sa vad cum stau treburile ,chestia e ca nici mi-e nu imi e greu sa zic sa o faca ei numai ca spoilerul nu vine asa din fabrica farul la fel plus ca pun niste chinezarii ordinare care nu o sa mai vina la linie,si atuncii prefer sa o fac in regie proprie prefer sa pun second hand dar macar stiu ca sunt originale oricum o sa dureze destul demult din ceea ce am inteles ...o sa mai postez cu ceea ce rezolv ,

Numai de bine

din pacate sa stii ca intradevar dureaza mult de obicei,dar tu poate ca o sa ai noroc pt ca el are o asigurare buna si poate merge treaba repede!eu sincer acum 1 an am stat dupa ce-i de la Euroins(firma p%lii) cam 2.5 luni si pana la urma am vazut banii cu foarte multe si mari amenintari de judecata si plangeri la Tv si CSA!sunt niste nesimtit astia!vezi ce faci maine acolo,tine-te tare pe ce soui si pregateste-te cu nervi de otel!

sike 22-01-12 17:26

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4840802)
Asteptam informatii noi despre ce ai rezolvat cu masina:D

Maine o sa merg la constatarii sper sa mearga cat mai repede posibil si sa nu am probleme .

Numai de bine!

sike 22-01-12 17:28

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4840824)
din pacate sa stii ca intradevar dureaza mult de obicei,dar tu poate ca o sa ai noroc pt ca el are o asigurare buna si poate merge treaba repede!eu sincer acum 1 an am stat dupa ce-i de la Euroins(firma p%lii) cam 2.5 luni si pana la urma am vazut banii cu foarte multe si mari amenintari de judecata si plangeri la Tv si CSA!sunt niste nesimtit astia!vezi ce faci maine acolo,tine-te tare pe ce soui si pregateste-te cu nervi de otel!

Sper sa nu am probleme de genul ca de am bafta asta mare show o sa iese ,in sfarsit astept ziua de maine si sper ca totul sa decurga normal si sa nu am probleme .

Numai de bine!

B-99-SAA 23-01-12 11:58

Lasa ma ca se rezolva, fruntea sus! Fii tare in gura la asigurari ca daca nu te mierlesc astia! Spor la treaba!

sike 23-01-12 15:07

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4842432)
Lasa ma ca se rezolva, fruntea sus! Fii tare in gura la asigurari ca daca nu te mierlesc astia! Spor la treaba!

Stiu ca se rezolva dar era mult mai frumos sa pun jantele la masina decat sa fac tablele din nou,azii am fost sa constate pagubele,cel de la constatari mi-a trecut urmatoarele :

Inlocuit : -bara fata

far dreapta

-aripa de fata

reparatie repere : -capota motor ( intr-adevar nu e rau decii nu putea sa cer inlocuirea )

Pana joi o sa mi se comfirme ce si cum sper sa fie ok ,una peste alta nu am stat degeaba si am mers la un tip care se ocupa cu fibra si tablarie sa vada ce si cum ,pentru ca sa imi fac o idee cum stau lucrurile e ok din spusele lui se pot inlocui si repara fara probleme ,ma gandeam ca in spatele lor sa nu fie alte defecte dar e ok

Acuma astept raspunsul celor de la asigurari ,sa vad cum iese

As dorii cine are un far de dreapta ,practic imi trebuieste doar sticla ca in rest clemele nu is rupte numai sticla e sparta !

Multumesc!

marius3030 23-01-12 18:40

hmm...sa stii ca ai tot dreptul sa ceri si capota noua pt ca tu nu ai avut capota chituita si nu esti obligat sa accepti una reparata.binenteles ei or sa comenteze dar le dai cu legea CSA in cap!;)Eu am cerut TOT nou cand am avut probleme!dupa ce ti-a trecut acolo de schimbat la ea suma pe care ti-o da nu cred ca o sa fie prea mare,dar nu se stie.....;)

NoSwear 24-01-12 07:15

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4843199)
hmm...sa stii ca ai tot dreptul sa ceri si capota noua pt ca tu nu ai avut capota chituita si nu esti obligat sa accepti una reparata.binenteles ei or sa comenteze dar le dai cu legea CSA in cap!;)Eu am cerut TOT nou cand am avut probleme!dupa ce ti-a trecut acolo de schimbat la ea suma pe care ti-o da nu cred ca o sa fie prea mare,dar nu se stie.....;)

daca il face in regim propriu il poate schimba el,oricum paguba ce i o trecut asiguarea acolo va fi undeva la 1000 de euro sau pote si mai mult asta daca il face la o reprezentanta cat de cat.Asa ca poti sa ti schimbi toate linistit cu piese originale din dez.Atata doar ca tre sa ai facturile pentru piesele cumparata si pentru manopera tot asa.Dar daca ai nelamuriri cred ca il poti intrebe linistit pe jiri el lucreaza la fiat service si stie mai bine cum merg lucrurile la daune.

ps:shit happens,sa te vedem cat mai repede pe strazi

sike 24-01-12 08:27

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4843199)

Sincer iti zic nu e genul meu sa ma tiganesc nu imi doream sa se ajunga aici atata tot ,restul ce o vrea dumnezeu ,gandul meu imi sta doar sa mi-o fac eu in regie proprie acuma vedem ce si cum poate sa imi dea si 100 de ron nu ma intereseaza tot in regie proprie o fac am vorbit deja e cam totul stabilit ..

Numai de bine

sike 24-01-12 08:33

Quote:

Originally Posted by NoSwear (Post 4843925)
daca il face in regim propriu il poate schimba el,oricum paguba ce i o trecut asiguarea acolo va fi undeva la 1000 de euro sau pote si mai mult asta daca il face la o reprezentanta cat de cat.Asa ca poti sa ti schimbi toate linistit cu piese originale din dez.Atata doar ca tre sa ai facturile pentru piesele cumparata si pentru manopera tot asa.Dar daca ai nelamuriri cred ca il poti intrebe linistit pe jiri el lucreaza la fiat service si stie mai bine cum merg lucrurile la daune.

ps:shit happens,sa te vedem cat mai repede pe strazi

Salut,iti multumesc frumos de sfaturii chiar unele imi sunt de ajutor ,eu deja am stabilit sa duc masina sa se ocupe de ea sa o fac singur dar deocamdata astept sa vad ce se intampla cu dosarul ca sa nu incurc treburile ,o sa vad ce se rezolva ,de facut la ei nu o fac pentru ca o sa puna niste chinezarii pe ea care o sa zica ca sunt originale si atuncii imi inchide gura cert e ca prefer sa mor pe mana mea :-)

Numai de bine!

sike 30-01-12 13:25

Salutare tuturor am hotarat ca in zilele urmatoare masina sa intre in service desii banii de la asigurarii nu au venit :sad: ,o sa urmeze un update destul de mare ,lista ar fii umatoarea

- bara fata

-aripa dreapta

-far de inlocuit sticla deoarece numai sticla e sparta in rest e ok

-capota renuntat bad boy (ramane stoc )

La vopsit vor intra urmatoarele

-bara fata

-aripa dreapta

- capota

-haionul spate

-si oglinda stanga care are putin vopseaua sarita

-si mici retusuri

Vor m-ai fii achizitionate

-4 anvelope 195-45-15 -toate 4 la fel

- capacele centrale ale jantelor + echilibrat jante

- voi renunta la boxele de pe polita spate si voi ramane la boxele ei originale

-pe fata deja am vorbit si o sa pun 2 boxe de 16.5 in diametru ca sa se incadreze ok

- se va aplica insonorizantul in interiorul masini

-se vor schimba bucsile de la brate

-schimbat capat planetara care din nou a cedat datorita faptului ca masina e ff joasa si planetara e suprasolicitata :sad:

-plus multe alte maruntisurii

Sper sa iese bine ....

Am cumparat deja : -bucsile brat

- vopseaua si toate materialele necesare

- termostatul

- 2 l antigel

- cele 2 boxe fata

Lista e cam mare acuma ramane doar sa o scot la capat :-)

Numai de bine!

marius3030 30-01-12 15:51

E bun!poi...spor la treaba ca ai destula si mai tine-ne la curent cu ce i-ai mai facut! + RABDARE cu ce-i de la asigurari! ;)

promiseland 30-01-12 16:03

Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat,dar totusi in toata tristetea asta ma bucura o singura chestie,si anume ca renunti la bb look :D .Modelul tau de fiat e asa de frumos fara bad boy incat in afara de suspensie sport si niste jante adecvate nu ii mai trebuie absolut nimic.Este parerea mea si iti urez multa putere de munca si finante in ceea ce ai de facut!

sike 30-01-12 19:53

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4855421)
Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat,dar totusi in toata tristetea asta ma bucura o singura chestie,si anume ca renunti la bb look :D .Modelul tau de fiat e asa de frumos fara bad boy incat in afara de suspensie sport si niste jante adecvate nu ii mai trebuie absolut nimic.Este parerea mea si iti urez multa putere de munca si finante in ceea ce ai de facut!

Salut man ,jantele le am suspensia la fel pot sa numai fac nimic :lol::lol:,sincer nu imi doresc decat ca la final sa ma bucur de ea atat ..nu cer altceva ,si in ceea ce priveste capota a fost un moft al meu care acuma il refac :D!

Numai de bine!

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning