![]() |
Re: Onesti
Am zis eu k cn stie cunoaste =))
Si pleaca domnul hehe:)) |
care e interesat de un subwoofer ...... na link ..
https://forum.4tuning.ro/206-zona-comerciala-ploiesti-bazar-servicii-talcioc/46932-vand-subwoofer-dls-reference-mw12-400w-rms.html |
Un anunt oficial : Avem un nou sofer printre noi THE FASTER MAN care a fost admis cu punctajul de 25 de punctuletze...WEELCOME Faster si ai grija cum conduci :):tenisclap :tenisclap
|
bv ma Laurentiu ...... !!!!!!!!
sa il stapanesti sanatos si fara accidente .. !!!! \:D/ \:D/ \:D/ acuma berea .... :P |
Sal lume... numele meu este Adi, o parte din voi ma stiti k am mai fost p la intalniri:P am un Opel Astra G si despre acest forum am fost informat de BC_01_FTU :-) .
Btw... sa nu parcati in statia de autobuz niciodata 8) ... asta in caz de nu aveti cumva chef de plimbari seara (stie lumea d c)! |
multumesc luci de urari...adi mi se pare logic sa nu parchez....pentru ca este interzis...deci....:peace
|
lasa asta! esti sau nu sofer?????????
|
Bine ai venit Adyy printre noi de cand te asteptam...:D
|
pai...luni ma duc sa iau permisul de la bacau....mai ramane sa vorbesc cu maica-mea de masina...ce bani e dispusa sa imi dea...
|
Quote:
BFT |
Welcomeeeeeeee..... Adyy .......
Sper sa nu ratezi nici o intalnire ..... |
merci...merci:D
|
Asadar....cand mai beti o beree k vreau sa vin si eu de data asta :P
|
iti e sete?:D
|
Cam da....m-am uitat la asta si mi-a cam trecut setea....just watch
https://www.youtube.com/watch?v=j5lXB...elated&search= |
cine stie cnd mai prinzi ocazia rata ;))
dak nu ai venit cnd a trebuit :|........... |
eh...lasa ca recupereaza el...stai linistit...:D
|
pai o sa mai facem actiuni de potolire a setei asa ca are timp sa recupereze
|
abia astept...hehe...vreau sa beau sa nu il ma recunosc pe dexter..:))
|
Defapt pe totzi k sa nu apara discutii...:P
|
vezi sa nu vii q masina rata dak pleci varza ;))
|
da mah baietzii,,,,,,,,,,dar cu gratarul cum ramane?ramane sa vb la intalnire?si la o bere knd mai amrem????
|
Da Lucian....cum zici u.....nu am sa vin cu mashina:bored:
|
pai de gratar ramane sa vorbim pe 3 la intalnire....eu zic sa mergem in locul meu....mergem intr-o zi vreo 3-4 sa vedeti locul...si daca va place acolo.....mergem la gratar in locul meu:D
|
daca se poate pescui, eu vin de pe-acuma
|
pai raul oituz este fix in spatele nostru....la 3 m de curte....avem si putin nisip acolo...casuta e in mijloc....eu zic ca merita...ca am mai fost acolo la gratare...si la multi le-a placut...
|
Gata peste .... Andrei am plecat ;)) ...............
|
in loc sa ne mai vedem la o bere hai ne adunam la strand.. mai spalati masinile :> sariti cu ele`n brate de la a3a :)
|
bai...taci ma cu strandu tau...ce draq....mergem la o baie pe trotus....unde e apa curata..nu unde vine tigani...si asa mai departe
|
Ba the faster man...ce-i cu atata situatie...omul vrea sa mearga la strand,a propus doar..poate tu mergi pe trotus da poate alti merg la strand...Am obs ca iti cam place sa intepi lumea...
|
aaa.. apropo.. felicitari TheFasterMan.. ;) cand uzi si tu permisu ala? ca am auzit ca ai avut scor periculos :)
|
mergi tu pe Trotus.. sa` te trezesti cu pestisoru`n gura :) .. pakt ca nu mai e deschisa sauna.. :-<
|
pesti pe acolo nu am vazut....dar la strand am vazut ceva...si de atunci nu imi mai trebuie....asa ca aleg trotusul...
|
de baut o sa dau cand ma vad si cu masina...mi se pare mai corect....le ud pe amandoua
|
poate la urmatoarea intalneala vii cu masinutza.. ar fi frumos :)
|
masina vine mai greu....eu zic ca vine intr-o luna poate putin mai mult...dar vine...
|
Daca e R5 si mai face si fss! merita asteptarea :D
Felicitari in o data ! |
Silver ast si eu un pm q id tau dak se poate...;)
|
Quote:
|
bah la gratar dak e sa merem ..mergem la doaga e aproape ca la mare.......knd mai merem la o potolire de sete??
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning