![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
da gabi eu vreau sa ma intalnesc cu tine...dar stii dureaza mult.....pana ma imbrac alea alea.....si in 3 ore is la u :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) |
Cel mai tare... Deci pui... Ne vedem la 7 da?? Teoretic, ne vedem la 4, dar pana ma schimb, ma uit in oglinda, hotarasc ca bluza mov nu merge cu pantalonii albi si sandalele rosii, ma schimb de sandale cu altele negre, dar parca prea terne pentru acea bluza atat de viu colorata... Hotarasc sa imi schimb bluza cu un top uni, alb, sa fiu white and shiny... :) Dar cand ma uit in oglinda, constat ca pantalonii imi fac un fund mare... Ma uit in sifonier si constat ca singurii care ii mai am curati sunt pantalonii de trening, pe care i-am rupt acum cateva zile la fotbal.. Ma indrept spre dormitor, iau ac si ata, ca doar nu o sa il deranjeze daca ma imbrac sport !! Asa e, toti barbatii vor natural,... Si cat de natural sa fii daca nu sport... Asaaa... Imi mai ia si cusutul cam 20 min (nu de alta, dar m-am intepat si taiat cu foarfexa de cam 26 de ori pana acum!!)... In final, reusesc... Ma uit la ceas... 18:15... Ma grabesc... Ma uit in oglinda.. Si astia imi fac fundul mare... Nu se poate... Trebuie sa slabesc... Ma urc pe cantar... M-am ingrasat 3 kg!!! Incep sa plang si sa ma vait... Il sun..
"Pui, nu vrei sa ne vedem maine?? Am niste probleme.."... "Ce s-a intamplat?? Pot sa te ajut cu ceva??"... "Nu.. Dar stii... Sunt in perioada aceea a lunii.." "Bine puiule, daca te simti mai bine, stai acasa, bea un ceai si fa nani.. Si daca te simti mai bine mai incolo, da'mi un semn"... Imi vine sa plang si mai rau cand il aud cat de dulce imi vorbeste, si promit ca renunt la mania mea de Coca Cola combinate cu doua batoane de Mars pe zi... Ce mama naibii... Ca m-am facut cat o vaca... Si , spre final, plangand, ma duc spre frigider , iau cutia de inghetata de ciocolata, ma asez in fata televizorului si ma uit la Bridget Jones Diary... |
Deci ... concluzionam si aici .. si pe topicul nostru da?
NU STIE NIMENI CE VOR BARBATII SI FEMEILE, NICI MACAR EI INSISI. Ne-a zis Magos. Putem inchide topicurile sau ce facem acum ? |
Cum sa il inchidem??
Ai baut gaz, ce ai?? :D |
N-am baut bre nimic.
|
:o :o :o :o :o Gabi ...ce ai mama...esti nebatut???? cum sa inkizi topicul????pfffff
app sooper tare Magos :D:D:D:D |
mult bla bla bla bla si iarasi bla...
sasha esti moderator mai sterge si tu ... offtopicul nu aveti mess mai fratilor...sau e mai bine aici :-P |
nu am ce sa sterg....k toate post`urile sunt la subiect;)
deci...ce credeti voi barbatii k vrem noi????:peace: |
Quote:
fi mai atenta |
He he he ... Parca nu stiti si voi cum e femeia.. Atat de perfectionista...
|
bla bla bla...k femeile incoace si incolo...magos a zis in alta parte o kestie kre e f valabila daca aveti cap s-o intelegeti...
"Va este teama de oameni care va domina dar va multumiti cu aia mai slabi in jurul vostru si va plangeti ca nu ati avut noroc si faceti compromisuri, dar nu aveti curaj sa cautati, ca poate va da lumea peste cap! Toti ati vrea sa fiti doriti sau macar inconjurati de oameni cel putin la fel de puternici ca voi, dar cum dreq va alegeti contrariul. Si cand palaria e prea mare, guess what? Dam cu pietre sau imploram atentie. E greu, da, viata e o jungla" ;) |
In sfarsit...
A inteles cineva esenta unor randuri aparent ... banale!! Bravo Bea!! |
Un mic geniu neinteles Magos asta :)) joke
|
He he he... Mai stii?? Numai ca m-a inteles cineva ... ;))
Deci, neinteleasa nu's :D |
Quote:
e mult prea tare, si e exact cum se intampla in viata de zi cu zi:lol: nu-i asa?;) |
pai dap...minciunicile nevinovate si necesare de care au nevoie toate fetele:lol:
|
atunci da si tu cu okiul in alta parte daca domnu' vine cu minciuni asemanatoare...k doara vrem egalitate!
|
hai mah....reao!!! mi ai stricat idealismul...:lol:
eu vorbeam despre cum ar trebui sa fie o relatie ...nu de cum este in cazurile nefericite...:( |
nu ma astept k sa imi dai dreptate acum..dar singura solutie este rationalismul intr-o relatie.
citeste numai inapoi..cel mai des primim reprosuri referitor la faptul k nici noi nu stim c vrem...p buna dreptate...si nu cred k solutia cea mai buna,k sa ne facem intelesi ar fi sa ne folosim d aceste "mici minciuni" cind nu ne convine sa ne gindim mai serios.... si ink o kestie....faptul k si prietena tot asa face...si gajika d la 3..si ink 2 d p forum..nu inseamna k asa e bine...si nu te va ajuta sa te inteleaga mai bine barbatii...si nu cred k e mai bine sa ai cu cine sa plingi in loc sa nu ai dc sa plingi....sper k m-ai inteles k nici p departe nu am vrut nici un rau ;) |
Eu nu pot sa spun ca inteleg femeile cum nici voi nu puteti sa spuneti ca stiti ce vor barbatii.Pentru ca ma bazez mai mult pe ratiune nu stiu ce doreste o femeie care pune inima inainte. Bine....sunt femei care vor sa fie iubite,apreciate,ingrijite,care vor sa domine sau sa fie dominate..dar difera de la caz la caz.Omul e o fiinta prea complexa pentru a putea fi cunoscuta 100% de alt om.
|
Quote:
femeile.. vor mai multe poate cateodata prea multe.. negasind un barbat care pentru ele.. nu are TOT e mai greu, gaseste cateceva in fiecare , Nu e rau pentru ea .. dar e pentru tine. ca esti doar o biata piesa din puzzle... .Sper sa jucati in continuare un puzzle dar compus din 2 piese.. |
Quote:
cauta in principal lucruri facile, viseaza dragoste vesnica dar se multumesc cu baiatul cel mai simpatic din liceu, sau cu cel pe care il viseaza colegele ei de clasa, chiar daca nu-i iubirea chiar ca in filme intre ei :) |
Alea de 16-20 de ani cauta asa:
1. Sa aiba ca iubit cel mai "bun" gagiu' din clasa a douaspea cu BMW / Mercedes / alte masini exceptionale. 2. Sa se dea mare diva prin licee. 3. (daca nu se aplica pct1) - gagic cu masina scumpa din afara liceului. Cam atat. :D Majoritatea |
punctul 2 cu diva e regula, si-l pastreaza pana ajung neveste batrane cu copii in facultate si nu le mai crede lumea :):)
|
ia nu va mai plangeti d asta tot timpul,k voi sunteti ai' kre lasati loc d asa ceva....daca n-ar fi nimeni sa puna botul la vrajeli d astea ...nu s-ar mai rupe niciuna in figuri..dar este!!!so...
eu una vreau sa nu mai folositi atacul ptr defensiva..k pute rau treaba deja... |
Eu nu m-am plans... :)
|
nu e frumos sa iti lasi amicul singur la lupta!!!te scoti asa?rpd,rpd????
|
Bine ... sper ca nu vb in asentimentul lui:
NU NE-AM PLANS :D |
Quote:
Am cunoscut de curand o "diva" d-asta care o dause demult in penibil. Are39 de ani, divortata, urata cu crengi si n-are bani sa treaca strada dar cand o intrebi zice ca versace e najpa si nu ii place ca ea are numai d&g, gucci & stuff.Si peste tot are impresia ca barbatii sunt innebuniti dupa ea. Am auzit ca nu a mai vazut-o la culoare de 2 ani :D De ce oare? |
vai doamne ce discutii aveti si voi...eu as spune ca nu sunt fete asa multe care sa se gandeasca pana pe la 21-24 de ani la chiestia mentionata mai sus...
si fetele frumoase nu isi aleg un ochelarist cat de destep o fi el...aratatimi si mie pe una care sa arate bine cu un ochelarist destept...care sa nu fie frumos in exterior...doar ca e destept atat! :D |
..si daca iti arat..ai sa zici imediat k e cu el ptr bani..daca iti zic k n-are bani,ai sa zici k e timpita..and so on...:D
bluey...nu vreau sa fiu rea..dar stii si tu bine k basinilea astea din capul lor ..este o infectie c se ia din aer cumva :D :D :D sustin,k aceste "scenete" exista ptr k este si "public" ptr ea... |
Quote:
O blonda superba, inaltime potrivita, un corp finut, suplu, piept generos, fund frumos, imbracata potrivit, tinandu-se de mana cu un tip relativ inalt, uratel, ochelari gen NERD, imbracat la fel de potrivit. Toata actiunea se petrecea in parcul Cismigiu, Bucuresti acum 2 luni. :D |
dap...deci dupa cum spuneau bunicii nostri, dragostea asta-i mai rea ca k...rea :):):)
|
Quote:
|
Dar ala nu era individul care schimba damele mai rau ca pe sosete??
|
nu , era individul care schimba acneele mai des ca pe sosete.
|
Ma scuzati atunci, vina mea... :))
|
Quote:
|
se putea altfel ? :P
|
Da, se putea...