![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
eu zic ca sunt reusite desenele, dc nu continui ?
|
nu prea mai am timp liber.
|
place porke.u =d> bravo
|
da intradevar porkele e tare
|
1 Attachment(s)
Masina unui prieten! :D Corrado VR6!
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu un Civic Si Coupe; ce ziceti d el? Sunt incepator si m-as bucura daca mi-ati da ceva sfaturi :) Attachment 499509
Si porkele ala d mai sus e super tare!!! |
Quote:
|
ete na, masina PERFECTA. nenica, atunci cand vei vedea o masina desenata PERFECT sa ma anunti si pe mine, ca tare curios sunt...tu ai ce ai cu umbra ta; poate omu` n-a vrut sa-i faca umbra, asa cum nu prea fac nici eu umbra, pentru ca pentru inceput incerc sa invat perspectiva si proportiile, apoi la umbre, valorat & stuffs...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
l.am facut si eu pe Stapaul Inelelor;)
|
Quote:
In rest, exceptionala ! Felicitari ! |
Sunt de acord cu Lukas. In rest, frumos lucrat.
|
reusit desenul tau...insa negrul ala mi se pare cam brutal per total...
|
1 Attachment(s)
cateodata ma puneti pe ganduri...imi vine sa ma las de desenat..f tare...cred ca negrul meu e la fel de brutal:D
|
Quote:
|
Ala vrea sa fie Jamie foxx cred......masina vrea sa fie un muscle-car si reuseste!
Bv arata brici masina! |
3 Attachment(s)
Trei desene.. AUDI a concurat la 4tuning days :P
|
Le-ai mai postat si pe alte threaduri. Si dacia si audi.
|
bravo, bej =d> chiar imi plac <per ansamblu> audiul se vede ca te.ai implicat...doar era concurs serios (sper numai sa nu.l fi copiat, ca in rest arata prea bine) ai o linie neteda pe el... cat despre casca, incearca data viitoare sa te iei dupa una de pe net,daca poti. incearca si la dacie (daca vrei) sa netezesti linia de sus de la geamul lateral, si sa.i pui si cealalta oglinda, in cazul in care consideri ca se poate vedea
(asta daca o are si pe cealalta) dar dupa cum am zis, in mare, sunt mf. tot asa, spor la desen |
misto desenele baieti
@iger : fata arata un pic descentrata; roata spate puteai sa o faci mai putin lata , pare k vireaza un pic. trebuia sa mai lucrezi la detalii pentru k mai aveai ce sa ii faci si cred k ar trebui sa renunti la rosu-roz-bombon ala :) si ca tot sunt la topicul de discutii, recomandati si mie o multi-functionala, important e scanner-ul :) |
ace ai dreptate...numai ca mi'am concentrat atentia asupra negrului jammie..si am neglijat masina...
|
doua audi frumoase. felicitari baieti : blue macca ,bejdesign
|
3 Attachment(s)
hmm cu vi se pare :rolleyes2
|
e un inceput bunicel ... ai probleme cu proportiile masinilor :) spor la desenat !
|
de acord cu ace . cu multa munca se obtin rezultate uimitoare
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/71078-desenele-mele-l4ur.html ....vreau sa intru si eu in freehand design.... pe topicu meu am vreo 3 desene mai vechi.....:d...in rest trebuie sa le scanez sau poate doar le fac poze....mai am niste lucrari in creion...astept pareri:D....
pentru cei care nu le convine postu puteti sal stergeti..dar vad ca scrie lucrari diverse/comentarii/discutii |
e marfa :D ...da acum sincer, e copiat? ca proportiile par prea in regula :-? ca, bumperul fata pare mai putin corect desenat fata de restul elementelor. acum nu ma intelege gresit, nu te acuz pe fata, doar intreb de curiozitate:P... si, ai fi putut sa accentuezi hasura, nu o lasa asa grizata, pune mai mult contrast ;) inca o chestie mai minora, roata pe spate e cam intoarsa, oglinda are o priza extraordinara :P, (cred ca se putea vedea un coltisor si din cealalta oglinda), iar farul din stanga nu e drept, ci mai inclinat. sper ca ai facut si versiunea spate, si daca da posteaz.o si aici please:) bafta in continuare la desen
|
Quote:
am incercat de enspe mii de ori si tot nu vrea.asa si lukas cu toyota supra de la 4td.a fakut -o super.doar cu un creion simplu.dak poate sa imi arate si mie printr-un tutorial ii raman recunascator. |
Cred ca te cam inseli, nu am folosit in singur creion :)
Am inceput cu creion mecanic de 0.5, continuand cu 0.7, si am ajuns intr-un final pana la 4B si 6B |
Quote:
|
Quote:
intrebare pt cei ce sunt prin suceava sau prin altele(nu sa fie aproape de botosneani):unde pot gasi aces creion mecanic?????????:?::?::?::?::?::?: |
creion mecanic gasesti la orice librarie.... eu am folosit la porsche hb si 5b
|
Quote:
|
Quote:
Dar te inveti cu ele, in principiu cu cele mecanice nu apesi de nebun pana iese negru perfect din ele, le poti folosi mai mult la contururi si detalii mai fine. |
Quote:
|
Quote:
|
si depinde si de mina...eu si la scoala scriu DOAR cu creion mecanic, si cand nu am gasit mina rotring am luat stabilo, dar imediat simteai diferenta...pana nu apesi asa cam la 20-30 de grade cu el sa isi formeze mina o muchie o sa se rupa...insa dupa ce isi formeaza acea muchie, e alta viata.
|
voi hasura o faceti tot cu creion mecanic? Si se gasesc mine rotring mai "moi" decat 2B?
|
creionul mecanic e ideal pentru desenele de acest gen. trebuie ceva exercitiu pana ajungi sa obtii grosimi diferite chiar si cu un 0.5, insa merita tot efortul. sunt foarte bune creioanele mecanice care sunt mai masive si mai grele, iar mina 2B e foarte potrivita (poti obtine cu ea valori pana la negru dens)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning