![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
Quote:
|
nu pt mine... ca eu am diesel si imi inegreste frumusete de bara alba :D
e pt un prieten care are si el punto.. te anunt . |
am gasit asta, omuletu' cere 100E ce zice-ti e mult??
|
daca asa arata in realitate si nu ti`l tre tie .. te rog sa ma anunti ca as fi eu interesat ..
|
Paste Fericit Tuturor :!:
|
baieti in revista supercar de luna aceasta e un articol frumusel despre istoria ABARTH.merita!
P.S. Sarbatori fericite! |
Quote:
|
Sal baietzi .. Vreau sa shtiu shi eu ce consumuri avetzi extraurban in special cei cu 1.9 JTD :D Dar spunetzi shi ceilaltzi sa facem o comparatzie ... Ia sa vedem a cui e mai mic ;))
|
la 100 la ora in a 5a .... 2.0 % :D:D:D 1.3 jtd :D
|
:)) 2% ? shi eu care ma gandeam ca 3.2 % la 90-100 km/ora in a 5a e bazat .. se pare ca intervin cei 600 cm3 in plus :)) care papa mai mult
|
aveam 1150 km pana la pompa =))
|
Pai daca asa faci tu consumu e clar :D ... eu am calculat cu rezervor plin la plecare iar cand am ajuns am alimentat din nou iar diferenta am raportat'o la distantza .. :) in fine poate zic shi ceilaltzi ce scoruri au.
|
eu am zis ce imi zicea computerul de bord.
eu nu sunt genu care sa merg la consum, dar am vru sa vad consumul instant daca merg constant 5 minute cu 80 care e... la ritmu in care conduc 1.2 benzina imi lua 12 cel putin in oras ! |
MONK asta este stilul tau de mers dar la vrajeala si spune daca ne vedem cu masinile la locul obisnuit Duminica la 12.30.Am o surpriza pentru tine.
|
hahahahhaha....rezisti cu ele pana duminica ???? ori ti ai luat dopuri ca la formula 1 ???
|
lol ... al doilea subwoofer ? :D:D:D:D:D
belea ! putem sa ne vedem si in timpu sapt daca vrei... am si eu niste suprize pt tine :D suprize care fac sa imi vibreze toata tabla de pe masina =)) |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama :))))))))))))))
|
nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ... |
si tot el e nemultumit
rusinica .. rusinica ,,,, |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci..ne intalnim toti duminica sa vedem noua achizitie a lui Tweety?
|
Quote:
|
cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP
|
trebuia sa le zici ca e o noua marca de pantofi...
|
Quote:
|
eu nu pot sa vin la intalnire duminica , maine plec la ski :(
|
3 Attachment(s)
dar astea sunt noutatile mele .....volan sport " momo " si toba finala " remus " :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Foarte frumoasa masina. Mi`am vandut si eu cazanu de uno si vreau sa imi iau din nou un punto ... dar nu gasesc :( .... pe culoarea mea preferata (black). |
da ...e anulat , dar printr o mufa , cand pun cel original il recuplez , vezi ca e un punto in 2 usi pe banu manta recent adus din germania , l am vazut ieri dimineata
|
misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat
|
Quote:
|
Quote:
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
iti dau eu toba sport powerfull chiar pt fiat |
Quote:
dupa faza cu bmw ul .....trebuie ceva moca ca sa mai aiba omul incredere :))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning