![]() |
Re: Club astra bertone
ms frumos pt sfat.pai l-as vrea pt un zgomot gors(k acela de la bmw) insa nu stiu nik despre el,unde se ataseaza sau ce efect ar avea pe 1.6benz..cat despre evacuare asa am luat-o,cu ea dubla,de la neamt..asa i-o fi placut lui..nu stiu ce ii pot face pt k evacuarea pleaca direct din toba pe 2 cai diferite deci tot cu 2 guri trebuie sa raman minim in conditiile in care as unii pe cele din stanga intr-o singura iesire si celelalte la fel..
|
Quote:
Cu plasmele insa n-ai dreptate. Eu le am cam de cand am luat masina si n-am avut vreodata probleme cu acul indicator (poate am eu o vedere mai buna :p). Nici pe Mihai nu l-am auzit sa se planga, si le are pe aceleasi. Faza e ca nu arata mai bine doar noaptea ci si ziua. Mie personal ceasurile stock mi s-au parut infecte. Ziua mai sunt cum sunt, dar, noaptea cand se apride lumina aia alba, parca si umpic chioara, mi se pareau si mai de rahat ca ziua. Nu se compara cu plasmele. Facem noi comparatia la intalnire daca o sa fie gata masina pana atunci. |
cu angel eyes-u ma simt nevoit sa va dau dreptate. am angel eyes, seara arata beton, da cand iesi din oras si tre sa aprinzi farurile, lumina cucu. daca casti bine ochii, mai vezi ceva, da nu se compara cu farurile stock. asa ca angel eyes fara xenon eu n-as recomanda nimanui. eu asa am luat masina, de-aia le am... probabil ca voi pune si eu xenon peste ceva timp. cat despre ceasurile tip plasma... mie nu-mi plac :) mi se pare ca dau efectul ala de "umblat in ea", sunt "plasticoase"... iar cele originale mi se par super. cele de bertone, nu de astra simpla, bineinteles. ziua sunt albe, iar seara se aprind spre galben, si se asorteaza perfect cu lumina galbena de pe restul bordului. parerea mea :)
bafta si drum bun! |
salut..o plasma si inele cromate sigur ii voi pune..la fel si niste pleoape..problema raman farurile in conditiile in care nu-mi permit inca sa dau 400-450 euro pe ele momantan..si o grila comata mi-ar placea in locul celei actuale..proiecte ar fi destule..finantele s-au cam miscorat din pacate..
|
Quote:
|
dap..asta asa este..intotdeauna apare ceva nou sau vreo idee in a schimba ceva..de acum s-a cam terminat cu stransul in pusculita ..!pt cine vrea sa-si schimbe grila din fata si vrea una cromata am gasit aici pe un site ceva f frumos:http://www.***********/produse/CD_Pl...er/DEH-4000UB/
|
Dragi colegi. Eu voi cam fi nevoit sa-mi vand filtrul sport in cutie. Intentionez sa modific admisia si nu se mai potriveste filtrul actual. E cineva interesat ? E un filtru green in cutie, luat in decembrie de la racing nick. Eu trebuie sa-mi iau altul pe alte dimensiuni. Pretul ar fi 1.8 mil.
|
Acum ceva timp am postat oful meu, decopare defecta........am fost la radacini si mi-au diagosticat defectul( cu un calculator special pt asa ceva), sistemul este descentrat.........m-au lasa paf:???:........la intrebare si ce ii pot face??? au zis ca nu poti face nimik la ei ..........si nici nu stiu unde as putea face asa ceva.
Astept opiniili voastre, sper sa ajung duminca sa vb mai mut pe tema asta ;)(am vb sa ma duc la craiova sa vad daca ma pot ajuta acolo niste baietii de la opel) |
Daca vrei sa ajungi la Craiova, te trimit eu la cineva calumea. Daca nu poate sa ti-o faca el, nu cred ca poate altcineva. Dar pentru asta trebuie sa mai amani putin. E plecat din tara deocamdata si se intoarce prin aprilie.
|
Deci ramane pt duminika da? Sper sa ne vdm akolo ! :D
|
A ca uitam as avea si eu o intrebare ..... am un bertone si am vb cu proprietaru la tel ..... intrebandul despre distributie el afirmand ca a facut o si sincer as vrea sa stiu daca e facuta sau daca nu exista vreo modalitate sa aflu la ople undeva?
|
Defapt fostu proprietar :D
|
Euvoi veni fara masina. Tocmai am aflat ca mi-au gresit comanda farurilor. Au trimis altceva si trebuiesc comandate din nou. Asta inseamna cel putin inca o saptamana de asteptare.
|
Quote:
Eu stau in bucuresti momentan si mai merg si prin pitesti (pe la ia mei ;) ) Ma duc acolo ca mi-a zis cineva (m-as duce si in bucuresti dar u stiu unde) din partea mea si mama omida sa imi faca decapotare aia, sa imi zici cum sa iau legaura cu tipul ala ca trebuie sa fac decpotarea aca e jale mare, vine vara 8) |
Am si eu o intrebare ..... am un bertone si am vb cu fostul proprietar la tel ..... intrebandul despre distributie el afirmand ca a facut o si sincer as vrea sa stiu daca e facuta sau daca nu exista vreo modalitate sa aflu la ople undeva? :?:8):D
|
Buna ziua fericiti posesori de Bertone!
Dupa ce am citit cu atentie toate discutiile despte Astra Bertone, m-am hotarat ca e masina care as vrea sa o achizitionez in urmatoarele 2-3 sapt max. In acest sens as vrea daca se poate cateva sfaturi de achizitionare a unui asemenea model... Ce ar trebui sa ma intereseze atunci cand vad un Bertone, la ce sa ma uit, si daca imi puteti recomanda pe cineva care vinde. Vad ca sunteti foarte legati si va ajutati, mai ales in cazul lui ALGORUNESCU, a carui masina am vazut-o cand am fost la munte (nasol moment), sper in acest sens sa-mi dati sfaturi bune pentru ca vreau sa devin unul dintre Bertonisti , ca sa zic asa, mai ales ca acum detin un Vectra C model 2007...deci sunt chitit pe opel... P.S.: Ma intereseaza doar modelul 2.0T (LET SAU LER)!!! Merci anticipat pentru sfaturi Resptecte Alex |
Quote:
Daca vrei sa vezi bertonele mai de aproape poti sa vii duminica cand ne intalnim noi si sa o studiezi mai bine :). Asta daca reusim sa ne intalnim ca s-au mai planuit cateva pana acum si n-a aparut nimeni :)). |
Quote:
|
O sa trec oricum duminica pe la 12, poate va strangeti sa vad si eu masinutzele, si sa am parte de ceva sfaturi...
Merci si sper sa ne vedem duminica... Salutari Alex |
ms dragsterX pt incurajare,si eu sincer sper sa fie asa k dc nu,e grav(ma va costa 700 euro in + la inscriere)...in talon scrie "euro 3 und 4"(1598cm)..sper sa reusesc sa o inscriu k euro 4 dc nu se magaresc cei de la RAR sa mi-o bage k euro 3!in acest caz voi incerca sa fiu "atent" cu ei si poate reusesc ceva...(am un prieten care la fel avea "euro 3 und 4" ,ia-u masurat emisiile,le avea de euro 3 si nu a putut sa o inscrie decat k euro 3)!
|
Quote:
|
Quote:
Z16XE, Z18XE (125 CP) si Z22SE sunt Euro 4 (dupa 2002) X16XE, X18XE1 (115 CP) si X22SE sunt Euro 3 (pana in 2002) Masina lui Marius_N este intr-adevar Euro 3. |
Quote:
Nu stiu ce motorizare ai tu, dar daca ai 2.2 ai distributie pe lantz si atunci stai un pic mai linistit .. Daca ai orice altceva .. da fugutza repede la service! |
Dap din pacate am un 1,8 125 kai pe curea . si m am interesat la opel si e cam 18 mil cu tot inclusiv filtrele uleiul ... alea alea. Masina merge perfect ....doar ca vreau sa stau eu linistit noaptea cand dorm :D o singura probl as avea la ea ... oscileaza la relantiu intre 9oo si 13oo creste scade pana o turez putin ... dupa...gata daca stiie careva de la ce poate fii ....
|
Quote:
La tine, daca nu asta e problema, iti recomand sa schimbi bujiile sau .. in cel mai rau caz debitmetrul. Daca face si mai rau cand dai drumul la AC .. sigur e debitmetrul. Schimba-i totusi bujiile cu niste Champion sau niste NKG-uri si o sa mearga ceas :D Despre distributie, nush ce sa-ti spun, ca eu am schimbat-o la a mea cand am luat masina, la o reprezenta Opel din Wiesbaden si m-a costat cu totul 340 Euro (din cate imi amintesc). Stima! |
cred k poti schimba distributia si in alta parte la vre-un service decat la reprezentanta..la reprezentanta nu face nik in + decat sa te racoreasca de niste bani in +!Cat despre problema mea e grav at...dc e euro 3..e ea din luna 4 -2002 dar dc acolo scrie euro 3 und 4 sigur astia o sa vor sa-mi ia euro 3...k sa doarma aia mai bn prin parlament si sa-si ia leafa la timp!
|
Din cate am inteles..... mere si cu taxa .... ;) stii u ce vreau sa spun in loc de euro 3 sa ti o treaca euro4 !!!!
|
Quote:
|
daca scrie euro3d4 e euro 3 .
|
3 Attachment(s)
schimb jantele mele de 18" dezent type S cu cauciucuri goodyear 225/40/r18 cu cele de originale de 17" Bertone Turbo + diferenta.
motivul: vreau sa vand masina. 0722 340 642 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai sal baieti, am fo cu rahatu asta de facultate nam mai intrat paici...am citit cam mult pe forum:)))
app de autoa vorbiti cu baiatul e de treaba, io de exp miam luat debitmetru 587 ron nou bosch. fata de augsburg 9 mil parca sau 10...ca am mai intrebat si la alte firme, mai jos de 8 nam gasit. io zic ca are preturi bune.\ thevj, cand te duci sa iei bertonele, iti spun cateva chestii, cand e cald motorul scoti joja de ulei accelerezi tare, NU TRE SA IASA FUM SAU ULEI. asta e cel mai simplu si un test la turbina sa vezi daca e pe duse, la admisie vine furtunul dinspre intercooler care vine de la turbina desfaci un colier deundeva, nu tre sa fie ulei pe furtun(am atasat poza). cu intalnirea, incerc si io pe 9martie la poporului sper sa va gasesc daca vin:))(adica nu prea stiu buc si daia:))) sa va spun poate cineva mai are problema mea...care am avuto... mie imi consuma 13-14l constant aiurea si la drum lung cu 120km/h cu pilotu automat prima oara am schimbat bujiile, miam pus NGK iridium BKR6IEX, a scazut la 10-11l(am pus si beru ultra in 2 electrozi consumul era 11-12 si se infigea din cand in cand) dupe am schimbat debitmetru de aer acum am ajuns la 8.5 la 120km/h ink suspectez ca picura pe la retur o verific zilele astea, miroase a benzina cam mult...(daca cineva a mai avut vreo problema cu miros benzina sau retur sami zica si mie) |
elspa da mi id de mess pls !!!! sa comunikm :P :D
|
salutare tuturor..ms dragsterX pt sfat..m-am uitat atent in acte si la motor intr-adevar ai avut dreptate este "Z16XE"si sper k acest tip de motor sa fie cu euro 4,exact cum este si al lui victorel(colegul de mai sus) care are acelsi tip de motoar si la care scrie la fel k si la mn "euro 3 und 4"...in dreprul seriei de pe sasiu,putin mai detasat pe aceceasi linie cu aprox 2 cm scrie un "4" insa nu este insotit de litera" E"..multumesc frumos m-am mai linistit dar proba cea mare e la RAR..dc nu vor euro 4 at trebuie sa sar la cap..
|
sper sa mearga "piranha1984" in caz k nu e 4 insa stii si u cum e..k nik nu e gratis...asta insemnaa niste bani acolo in +..
|
Lojik :D ca sari .... sper sa nu sari cat mai sus ... :D Stii cum era filmu ala sii albii pot zbura !!! :))
|
norocul meu k sunt putin mai brunetel...:)))
|
mi-a zis un prieten k cel mai simplu e sa ma duc inainte cu actele la RAR (la fel a facut el acum o luna)si intr-un minut proceseaza ei datele de pe acte in pc si-mi spun pe loc ce euro este..am sa va tin la curet cu ce rezolv pt k luni sau marti as vrea sa ma lamuresc la fata locului !weekend placut tuturor
|
vand cutie filtru de aer cu filtru aer in ea, cutie noua filtru nou. pt astra g motor 2.2 z22se. pret 370ron, in magazine e in jur de 470ron-500ron si la reprezentantza tot asa. nr tel 0723 187 987
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning