![]() |
Re: B 89 Wrc
mai vrem mai vrem pozee!! superb ;)
|
restul pozeleor . sa le puna propietrarul . io cam atat am cu WRC`u . numai bine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pentru masina.am urmarit topicul de cateva luni si nu credeam ca sunt oameni in stare de asa ceva, nu pot sa cred decat ca sunt invidiosi, altfel nu stiu de ce ar mai fi postat atatea cuvinte urate in special ca unii nu au nici o legatura cu masinile. nu n te cunosc personal insa te respect pt. tot ce ai facut, cred ca va trebui sa mai asteptam mult timp pana sa vedem o alta dacie cel putin la fel de frumoasa.multa bafta in continuare.
|
salut sunt tipul din brasov care nu vreau sa iti copiez masina ci doar nr de imatriculare atata tot si as dori sa vb cu tine dak vrei si tu bineinteles poti sa imi dai si mi-e te rog id-ul tau ???al meu este lucyl_lucyl ms frumos
|
1 Attachment(s)
congratz` ;)
|
moama scoate fum prin faruri.........
poate faci ca mine si dupa aceea plangi dupa sateliti, ambreiaj.......... |
misto ! :lol:
a bubuit cam repede...era uzat? |
6 Attachment(s)
cred k dak proiectantii francezi care au facut dacia s-ar rasuci in mormant dak ar vedea c ai facut tu la acesta dacie!
sa ai grija de ea florine!! am vazut-o sa 4Tuning Fever si e superba!!! misto filmuletzu asta de la buzau sa sa fi vazut ce burnout a facut la CT!! |
2 Attachment(s)
pun shi eu 2 poze ... sper sa nu se supere proprietarul....dar la aripa stanga fatza ce ziceai k a patzit??....sa-ti traiasca wrc'u
|
mai cauta cate unul nod in papura..............c sa faca si el
din partea mea respect pt toti baietii care investesc in daciile lor cu pasiune. |
2 filme cu cea mai dacie :D - burnout event
|
Quote:
|
Salut WRC...man felicitarile mele ai o masina senzationala...o dacie pe care eu dak as aveao n-as dao nici pe un ML-500....Foarte nervoasa si asta am vazut ce a putut la Buzau parca...sper sa nu gresesc...Am citit acest topic si meriti RESPECT pt munca ...pentru rezultate..pt masina ....Daciile sunt masinile noastre si merita sa ne mandrim cu cele care sunt cu adevarat reusile....Pt TOTI AS VREA SA-MI SPUNETI PAREREA DESPRE ACESTA DACIE...eu unu nam mai vazut asa ceva...si e reala...cine are mai multe poze cu ea??? https://www.trilulilu.ro/Liviug/727cd5219262d9
|
masina e reala ..si e renault 12 ...
dak nu gresesc este din america de sud ... argentina cred.. bafta |
nam cuvinte pt masina asta:lol:
sooper |
supeeeeeer!!!
|
Quote:
frumoase filmulete ,cine mai are poze cu inima batranei filme ceva sa mai puna |
Quote:
masina nu e fake ;) |
Quote:
ORIBIL!:weirdface :bored: |
acolo in filmuletul ala unde faceai burnout ai spart cauciucul fata stanga?
|
Quote:
|
Foarte tare frate ...tot respectul...
|
Quote:
|
hai sa nu facem rautati pe aici fata de parinti ideea era alta nu sa ma dau cu frana de mana ci sa sparg un cauciuc frana de mana era folosita sa ma tina un pic pe loc dar din cauza proastei aderente fiind foarte mult cauciuc pe jos nu am reusit sa stau pe loc de la inceput si am incercat sa gasesc un loc unde sa ma tina frana de mana dar se pare ca nu era asa ca am fost tinut un pic daca ai vizionat filmuletul {daca vrei sa ne dam cu frana de mana mergem si facem si dastea dar care pierde tre sa dea ceva te tine ?}
|
eu n-aveam rabdare sa explic asa :lol: ...
respect Florine... poate vin cu mycu vineri sau sambata pe la voi...a fost in reparatie breaku |
Florine, profit de rabdarea ta de a da explicatii, si poate iti rapesti 2 min sa-mi raspunzi intr-o problema...
Intr-o oarecare vineri, in parcul Carol, a trecut un parnaie p-acolo si te-a salutat. Ma rog, nu-ti datora respectul asta, da' a lasat de la el, ca e mai fraier probabil. De ce nu i-ai raspuns la salut, ba mai mult, te-ai uitat in partea opusa? 'ai multam |
1 Attachment(s)
Quote:
|
moaaaa ce poza smechera !!!
|
Quote:
|
nu stiu sincer care dintre noi are mai multe informatii despre WRC :):):) daca vi la o intalnire DRT promit ca dau o bere (cico) in semn de prietenie ;) numai bine ...
|
Sal Florin! Zi-mi te rog shi mie: Ziceai ca pot inlocui la mine etrierii de spate cu unii renault... ce model mai exact? De Safrane merg? Multzumesc!
|
super tare
felicitari cam asa ar trebui sa arate Daciile |
1 Attachment(s)
waaaa ce frumos e artistica poza:D:D:D....o poza de azi sper sa nu te superi Florin pt poza dar imi place ff mult masina si iti sunt si vecin:D
|
aha ... iti era frica sa te apropii de bestie :):)
|
Sa sti ca ai dreptate si asa si nai ce vede in ea cai fumurie toata dar nici macar nu incerc:D:D:D:
|
salut.mult respect pentru tine si pentru masina ta.imi place mult cu arata,sunt nou pe aici dar iubesc daciile,am si eu una si mi-ar face mare placere daca m-ai ajuta cu mici sfaturi ,are o vopsea superba...multa bafta si cred ca esti mandru de ea...
|
nu am mai intrat de ceva timp pe thread-ul asta. am fost putin surprins de ceea ce se intampla aici. tin sa-l felicit pe florin pentru ce modificari a mai adus la masina si nu este frumos ce fac altii aici, sa se certe aiurea. si partea cu omologarea din cate am mai citit eu pe alte thread-uri si parca si pe acesta este ca atunci cand te duci la rar faci masina sa para cat mai originala, adica tot ce ai dat jos se pune la loc si invers, cam asa sta treaba, in plus trebuie sa mai cunosti pe cineva pe acolo sa sponsorizezi putin si gata ai trecut fara omologari. un exemplu bun este acela cu instalatie gpl neomologata. am intalnit mai multi care o dau jos ca sa treaca itp-ul apoi o monteaza la loc si exemplele pot continua...
|
super masinutza, simpla da cu gust. am 2 intrebari :motorul si cum ai pus jentiile in 4 prez . bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning